Adam Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Panowie nie wiecie nic na temat jakiejsć gleby w Łodzi? Rodzice byli świadkami jak gość na sportowym motocyklu wyłożył się w Łodzi (przyhamował przednim hamulcem i stracił przyczepność) w okolicach Media Markt? Co z kierowcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja nic nie slyszalem. Ale znowu kuzwa nastepna gleba :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Widzę że humory po wyprawie dopisuję :notworthy: Oczywiście w środę będę bo jak by mogło być inaczej. A teraz musze spadać bo jeszcze od soboty się z robotą nie wyrobiłem...Jeszcze do tego lakierowanie się będę z 2 – 3 dni szykował :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Właściwie to powinienem sie przywitac na nowo bo przeprowadziłem sie na jesieni z Włocławka do Łodzi ale to miejsce jast takie samo dobre a moze nawet lepsze niz dział powitań, więc witam. A pytanko mam takie: Wczoraj pjechaliśmy z żona tak rkraacyjnie na spacerek na zaporę sulejowską. Ulokowałem się na kawie w kafejce na dachu przystani żeglarskiej przy samej zaporze. Dawno nie widziałem i słyszałem tylu motocyki na raz, śmigali przez tame raz za razem. To jakieś kultowe miejsce zebrań czy był tam jakiś zlot wczoraj. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 to jest fajne miejsce i blisko łodzi więc jak jest ładna pogoda to dużo osób tam jeździ. W sumie to pare postów wyżej masz zdjęcia z wyjazdu w sobote.Znajduje się tam również bardzo popularny camping BORKI, gdzie często odbywają sie zloty wszelkiego rodzaju pojazdów. W tym roku będzie tam również zlot dla forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Kamieniu zostalem zkrytykowany za zla jakosc zdjecia :cool: Poczekam na lepsze ;) A co do srody to moze raz w miesiacu ustalimy sobie zlocik bez plecaczkow zeby sobie ostrzej posmigac i zeby nikt zjebki nie dostal :clap: :biggrin:Bez przesady Kacperku, nie zostałeś skrytykowany, po prostu zwróciłem uwage że jest trochę rozmazane (bardzo przepraszam jeżeli poczułes się urażony :wink: ).A co do środy, w tą będe z plecaczkiem, będziemy dogrywać z Jarkiem wypad nad morze. Może dogadamy się co do wpadnięcia po drodze do Ciebie na działke, mógłbyś z nami ;) do Włocławka, a my później dalej do Karwi na działke Jarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Spoxik :biggrin: Tylko jest mozliwosc ze ja wyjade w srode ok 18 juz do siebie na dzialke i wtedy nie bede mogl byc na PL. D :cool: :wink: Ale dokladnie bede wiedzial w srode ok 15 bo nie wiem o ktorej mam egzamin z Ekonometrii :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Spoxik :biggrin: Tylko jest mozliwosc ze ja wyjade w srode ok 18 juz do siebie na dzialke i wtedy nie bede mogl byc na PL. D :cool: :wink: Ale dokladnie bede wiedzial w srode ok 15 bo nie wiem o ktorej mam egzamin z Ekonometrii :clap:Nie rób scen i nie kombinuj. Można by polecieć razem, zawsze raźniej.Jarek i ja lecimy na swoich maszynkach a dziewczyny samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 co do środy jestem ale na troszke bo musze na mecz zdązyc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie rób scen i nie kombinuj. Można by polecieć razem, zawsze raźniej.Jarek i ja lecimy na swoich maszynkach a dziewczyny samochodem Ale macie zajebiscie - zazdroszcze wam :clap: Spijcie za mnie morskiego browara :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jutro może po raz ostatni na GS :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jutro może po raz ostatni na GS :wink:świetnego masz komara :biggrin:miałem takiego w wersji niemieckiej - Neckerman się to nazywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Mnie jutro nie stety na 100% nie bedzie :banghead: Zycze wam udanego weekendu duzo km a Jarkowi i Kamieniowi pogody i rownych, kretych drog w drodze nad polskie morze :biggrin: P.S Kamieniu jedna plyta byla 2 mm dluzsza i musialem z braciakiem do casto na pieszo z nia isc do przyciecia :wink: :flesje: :) Pozdro for all :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Mnie jutro nie stety na 100% nie bedzie :banghead: Zycze wam udanego weekendu duzo km a Jarkowi i Kamieniowi pogody i rownych, kretych drog w drodze nad polskie morze :biggrin: P.S Kamieniu jedna plyta byla 2 mm dluzsza i musialem z braciakiem do casto na pieszo z nia isc do przyciecia :wink: :flesje: :) Pozdro for all :biggrin:No to Kacperku kolejna absencja, chyba jakaś nagana sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Chcialbym byc tymbardziej ze ma byc tak ladnie ale naprawde nie moge :biggrin: Za tydzien przyniose usprawiedliwienie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi