Adam Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Współczuję Ci,że pozwolili Ci kupić 250-kę 3 lata przed prawkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 żałujcie dzieci kochane że dzisiaj nie jeździliście :P pogoda przednia, cieplutko, jak nie październik :) Żałujemy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 żałujcie dzieci kochane że dzisiaj nie jeździliście :wink: pogoda przednia, cieplutko, jak nie październik :P ja jeżdżę codziennie :)aczkolwiek już robię przymiarki do zamknięcia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja jeżdżę codziennie :buttrock:aczkolwiek już robię przymiarki do zamknięcia sezonu jakiś remoncik silnika kawasaki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Ja robie prawie 200km dziennie. W srode tez smigalem. Kolejna przygoda mrozaca krew w zylach na koncie. Szkoda ze mnie ominelo wieczorne smiganie. Edytowane 18 Października 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a ja ręka w gipsie i kolniez na szyji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a ja ręka w gipsie i kolniez na szyji :crossy: o kurde, wczoraj nie wyglądałeś tak źle :crossy: pochwal sie co tam odkryli w tobie ciekawego :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 peknięty kręg szyjny i pęknięta jakaś kość w nadgarstku chcieli szpital fundnąć ale odpuściłem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 no ja też wczoraj zaliczyłem glebkę :clap: ale podobno głupich nie sieją :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a jak dałeś rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Korn, widzialem Cie wczoraj na chodniku przy Rzgowskiej. Na oko wygladales ok. Moto stalo obok nie rozbite. Kiedy i jak to sie stalo? A tobie Romek co sie stalo? Wspolczuje wam chlopaki. Szybkiego powrotu do 100% zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 A tobie Romek co sie stalo?Wspolczuje wam chlopaki. Szybkiego powrotu do 100% zdrowia. Ja robiłem kółeczko i trochę mi nie wyszło.Ja jestem cały a motor stracił klamke hamulca i kierunek ale już naprawione i dzisiaj już :buttrock: do roboty.A latało sie fajnie pogódka całkiem znośna a i motorów sporo.A ty byłes w warszawie na kursach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam!W drugiej połowie września część z Was była w Borkach. Jest ktoś w stanie podać mi jakiś kontakt w celu wynajęcia domków oraz przybliżyć koszty? Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ja robiłem kółeczko i trochę mi nie wyszło.Ja jestem cały a motor stracił klamke hamulca i kierunek ale już naprawione i dzisiaj już :) do roboty.A latało sie fajnie pogódka całkiem znośna a i motorów sporo.A ty byłes w warszawie na kursach? Bylem ale nie w srode. Wrocilem do pracy, a w tym tygodniu niestety pracuje na noc, i dlatego nie bylo mnie na placu. Ale smigalem w dzien :biggrin: Witam!W drugiej połowie września część z Was była w Borkach. Jest ktoś w stanie podać mi jakiś kontakt w celu wynajęcia domków oraz przybliżyć koszty? Z góry wielkie dzięki! Uderz do Adama (udziela sie w lodzkim dziale). On to organizowal i bedzie wiedzial najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Witam!W drugiej połowie września część z Was była w Borkach. Jest ktoś w stanie podać mi jakiś kontakt w celu wynajęcia domków oraz przybliżyć koszty? Z góry wielkie dzięki! Napisz do Adam'a on się tym zajmował, a domek kosztował koło 100 za dobe Edytowane 19 Października 2007 przez Sadriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi