Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie strasz bo dzisiaj pierwszy raz mam sie zamiar pojawić na placu... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A kiedy ten zlot??Możesz Piotrek coś napisać na ten temat,lub chociaż dać linka?A ile pokój kosztuje na dobę? Pzdr dla "ŻONY" en en ennn Wiola, zlot jest 21-23.09. w Borkach pod Tomaszowem Maz.Zarezerwowałem domek na 4 osoby. Doba kosztuje 120 PLN.Spotkamy się dziś na placu, to pagadamy.Pozdrowienia przekażę.Enenenenenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to chyba już pojeżdżone dziś mamy hehe Pada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to chyba już pojeżdżone dziś mamy hehe Pada ;) Fakt, pogoda gówniana ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zajeżdża ktoś dzisiaj na plac na moto?? W Koluszkach piękne słoneczko się wyłoniło, nic tylko się opalać, a nie chce samemu tam wylądować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja sie zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 :buttrock: przjaśnia się Bóg wysluchał modlitwy :bigrazz: a Św Piotrowi trzeba browarka kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 z tego co widze za oknem w łodzi też ładnie, ja do 20 gnije w robocie, potem mam nadzieje założyc lagi i może was znajdę pod selgrosem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja dzis pod selgrosem sie wybieram bede kolo 21 przyjedzcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Pogoda się poprawia więc ja będę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja dzis pod selgrosem sie wybieram bede kolo 21 przyjedzciepozdrawiam no to sobie postoisz, bo tam o 21 to cicho i głucho :) 22 - 23 to minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 dobrze wiedzieć że o 22 :smile: a ja głupi chciałem już o 19 tam jechać :wink: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to mieliśmy dzisiaj "Riders on the storm" Jazda w błyskach piorunów na nieoświetlonych odcinkach robiła wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to mieliśmy dzisiaj "Riders on the storm" Jazda w błyskach piorunów na nieoświetlonych odcinkach robiła wrażenie. No procu ale nosa to mieliśmy z tym deszczem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tiaaa... Już wróciłem... Świetnie mi sie z wami jeździło... Gorzej, że w Koluszkach, 300 m od domu trafiłem na coś na jezdni. Piasek to nie był. Hamowanie silnikiem, lewy bok, prawy bok, hamuje do oporu, pulsacyjnie tylnym hamulcem i staje pół metra od krawężnika. Ciężko mi było moto w pionie utrzymać bo mi sie nogi ślizgały. Kuźwa, co to było za guano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi