elbarto Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 pamiętam, gdy na kursie chciałem jechać tamtędy przepisowe 40kmh, a Tomek krzyczał "Odkręć do 80, bo nas rozjadą". Faktycznie w tamtym miejscu każdy jedzie gruuuubo ponad ograniczenie. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,5...4.html?skad=rss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Za każdym razem gdy jechałem tamtędy przepisowo, jakiś baran próbował wyprzedzać pomiędzy mną a samochodem na lewym pasie. Szkoda ofiar i szkoda kierowcy... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jadąc rano samochodem do pracy z prędkością 25 - 30 km/h, z powodu zadymki śnieżnej i lodowiska na jezdni, usłyszałem w radio informację na ten temat. Nie podali prędkości, powiedzieli tylko, że "pędził". Pomyślalem ,że jakiś gówniarz, któremu ojciec dał auto zabawiał się w Hołowczyca na OS-ie. Za moment powiedzieli, że gość ma 29 lat. Ponoć ma wyłącznie potłuczone żebra, więc będzie miał o czym rozmyślać w pudle. Wielka tragedia. K...a pięć osób !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 z relacji w mediach wiem że pędził jak wariat. jeżeli to prawda - dobrze że przeżył. będzie się męczył ze świadomością. to największa kara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 pamiętam' date=' gdy na kursie chciałem jechać tamtędy przepisowe 40kmh, a Tomek krzyczał "Odkręć do 80, bo nas rozjadą". [/quote'] Za każdym razem gdy jechałem tamtędy przepisowo' date=' jakiś baran próbował wyprzedzać pomiędzy mną a samochodem na lewym pasie. Szkoda ofiar i szkoda kierowcy...[/quote'] Piotrek do mnie krzyczał "Czemu hamujesz, normalnie jedź" :rolleyes2: To straszne, ale takie jest życie, że jak masz zginąć to i cegła ci na głowę spadnie we własnym domu. Nie należy rezygnować z motocykla, tylko myśleć jadąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tomek - nie szkoda mi tego kierowcy... bardzo szkoda ofiar - kierowca w tym przypadku byl katem - swiadomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 KLIJENT wyłapie pare dobrych lat w kiciu tym bardziej, że nie ma żadnych okoliczności łagodzących, a dodatkowo dorzucą mu spowodowanie nie tylko wypadku ze skutkiem smiertelnym ale również spowodowanie katastrofy drogowej ... CIEPLUTKO :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 A mi szkoda i ofiar, i feralnego kierowcy. [ Dopisane: 20-01-2006, 19:59 ]KLIJENT wyłapie pare dobrych lat w kiciu tym bardziej' date=' że nie ma żadnych okoliczności łagodzących[/quote'] Są co najmniej dwie:1. Nie jechał po alkoholu.2. Nie uciekł z miejsca zdarzenia. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Najgorsze jest to ze zabil 5 osob, a ma dostac tylko 11 lat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Hmm wiecie jak to jest z tą prędkością. Kto widzi motocyklistę od razu krzyczy że wariat i leci 200 km/h. Nie oceniajcie na podstawie tego co marne pismaki piszą, zawsze żeby bło bardziej dramatycznie dodają min. 20km/h, i teksty typu" leciał jak wariat, itd... Poza tym samochody w tym miejscu nie zwalaniają poniżej 80km/h, na moście tym jest straszny ruch, a przed przystankiem niemiłosierne koleiny. Wszyscy tacy święci, przyznajcie się z jaką prędkością pokonujecie ów tragiczny most Grota Roweckiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Hmm wiecie jak to jest z tą prędkością. Kto widzi motocyklistę od razu krzyczy że wariat i leci 200 km/h. Nie oceniajcie na podstawie tego co marne pismaki piszą' date=' zawsze żeby bło bardziej dramatycznie dodają min. 20km/h, i teksty typu" leciał jak wariat, itd... Poza tym samochody w tym miejscu nie zwalaniają poniżej 80km/h, na moście tym jest straszny ruch, a przed przystankiem niemiłosierne koleiny. Wszyscy tacy święci, przyznajcie się z jaką prędkością pokonujecie ów tragiczny most Grota Roweckiego...[/quote']Ale co innego większa prędkośc w normalnych warunkach a co innego na prawdopodobnym lodzie,śniegu itp.Nie wiem jak było w Warszawie ale w Poznaniu nie wyobrażam sobie szybkiej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 01kriters napisał:Hmm wiecie jak to jest z tą prędkością. Kto widzi motocyklistę od razu krzyczy że wariat i leci 200 km/h. Nie oceniajcie na podstawie tego co marne pismaki piszą' date=' zawsze żeby bło bardziej dramatycznie dodają min. 20km/h, i teksty typu" leciał jak wariat, itd... Poza tym samochody w tym miejscu nie zwalaniają poniżej 80km/h, na moście tym jest straszny ruch, a przed przystankiem niemiłosierne koleiny. Wszyscy tacy święci, przyznajcie się z jaką prędkością pokonujecie ów tragiczny most Grota Roweckiego...Ale co innego większa prędkośc w normalnych warunkach a co innego na prawdopodobnym lodzie,śniegu itp.Nie wiem jak było w Warszawie ale w Poznaniu nie wyobrażam sobie szybkiej jazdy.[/quote'] Generalnie warunki pogodowe mają mały wpływ na osiągane prędkości przez kierowców w Warszawie.. Jedzie się tyle na ile ruch pozwala. Przez most Grota Roweckiego przeprawia się 1/3 wschodniej części Warszawy, a także mieszkańcy wielu miejscowości przyległych do miasta ( Marki, Zielonka,Ząbki, Wołomin i wielu innych mniejszych miejscowości) pomimo 4 pesów w godzinach szczytu most jest praktycznie non-stop zakorkowany. Na moście dochodzi bardzo często do wypadków ( min. 1 raz w tygodniu) a kończą się one dość tragicznie i spektakularnie ( w zeszłym roku wypadł koleś z szoferki Stara prosto ulicę przebiegającą pod mostem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 pierwszy wypadek w Warszawie w ktorym zginelo tylu pieszych... no lipa i generalnie mam wrazenie ze wszystkie fokusy z kratka zapierda..... jak glupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ciarki na plecach. Koleś ma przesrane teraz. Na pewno nie chciał nikogo zabić tak jak i nasza Otylia. Tyle, że Otylia chyba za kratki nie poszła.Skoda mi tych wszystkich pieszych. Jak to mój znajomy mówi: "Nie znasz dnia ani godziny kiedy bestia cię dopadnie" Gdybym stał na tym przystanku już by mnie nie było. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ciarki na plecach. Koleś ma przesrane teraz. Na pewno nie chciał nikogo zabić tak jak i nasza Otylia. Tyle, że Otylia chyba za kratki nie poszła.Skoda mi tych wszystkich pieszych. Jak to mój znajomy mówi: "Nie znasz dnia ani godziny kiedy bestia cię dopadnie" Gdybym stał na tym przystanku już by mnie nie było. ;) no własnie co do naszej kochanej Otylki, wkur**a mnie to ze jeśli typ sie nie nazwyał Jędrzejczak to już od razu "kara jest za niska" i w ogóle, to jest chore po prostu. Zabił ich nieumyslnie, przynajmniej w pewnym sensie nieumyślnie ale nie róbcie od razu z niego takiego mordercy bo Otylka leciała grubo ponad 130, zabiła bRata i co? W TV leciało tylko "Otylia J. czuje sie dobrze" "stan otylii sie poprawił" a jak to zrobił zwykły szary człowiek to od razu jest dym. Niech sąd będzie tak samo sprawiedliwy jak dla O. J. W końcu mamy równouprawnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi