Zenobing Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 hmm no to widzę, że mogę tylko żałować niebytu mojego dupska z wami na browcu..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Było naprawdę sporo osób. Nie wiem, grubo ponad dwadzieścia osób.Myślę, że trzeba będzie to wkrótce powtórzyć, choć przyznam, że na drugi dzień po pięciu setkach wódki w Proletaryatu byłem masakrycznie sponiewierany... Z czym oni tę wódę tam mieszają??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 wlasnie teraz dotarlem do chaty ;) nie dlatego ze nie moglem dojsc do siebie lecz dlatego ze prawie zaraz po imprezie wyjezdzalem i dopiero teraz trafilem do domu :D sadze ze na nastepnej bedzie wiecej osob i juz wiekszosc przyjedzie swoimi motocyklami, bo z tego co widze to na ulicach jest sucho, tylko troche zimno ;) ale w marcu musi byc juz pieknie :D P.S spotkanie bylo naprawde super :D teraz wiem juz kto jak wyglada :D no prawie wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 nawet nie wiecie jak ja żałuje że mnie nie było w Poznaniu na imprezce forumowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 nawet nie wiecie jak ja żałuje że mnie nie było w Poznaniu na imprezce forumowej :D oj żałuj, kudłaty żałuj... bo masz czego.spotkanie było kozackie... p.s. Pazdro dla Dominika Szymańskiego - musisz kiedyś pokazać Twoją wypasioną kamizelkę z zaje*stym napisem... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 1. Pierwsza próba powrotu - loguję sie na tylnym siedzeniu Fatowego Yarisa po czym podaje mu adres. Gdy juz wysiadelm, zorientowalem sie, ze jestem na Debcu (k..!@#$%@#$...wa przeciez ja już tu nie mieszkam od TYGODNIA!)2. Druga próba powrotu - instaluję się w nocnym autobusie ale zamiast wysiąść na Wildzie, otwieram jedno oko i co widzę? DWA KRZYŻE 8O (ok 4 przystanki za moim)3. Trzecia próba powrotu - przechodzę na drugą stronę jezdni i czekam na ten sam nocny, który jedzie w tym samym kierunku lecz przeciwnym zwrocie. Przyjechał. Zasadzam dupsko na siedzieniu, gdzie się budzę?............ Pętla Dębiec @#$!#@*$%!*$%#4. Czwarta próba powrotu - tel: '219-219' - (próba zakończona sukcesem)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 i wypowiedz l3ft powinna podsumowac cale spotkanie :D dla tych ktorzy nie zrozumieli, spotkanie bylo super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 i wypowiedz l3ft powinna podsumowac cale spotkanie :D dla tych ktorzy nie zrozumieli' date=' spotkanie bylo super :D[/quote']NIC DODAĆ... NIC UJĄĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 nie wiem czy ktos zauwazyl ale dzis jest piekne slonce w poznaniu i widzialem juz jakiegos kolesia na HD wiec czas zaczac myslez o poczatku sezonu ktorego wiele osob nie moze sie doczekac :) miala byc jakas impreza w HRG, ale jak narazie zadnych szczegolow :( wiec moznaby zaczac powoli myslec o zorganizowaniu czegos na poczatek marca, no chyba ze HRG wypali i wtedy bedzie mozna to uznac za poczatek sezonu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 pogoda piękna !! trzeba zacząć myśleć o przygotowaniu moto do jazdy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 niektorzy juz dawno to planuja :P i wcielaja swoj plan w czyn aby jak najszybciej wyskoczyc i pojezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 O pogodzie to tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=39881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Rzucam haslo, bo widze ze wszyscy sie czaja, a chetnych do wyjscia z tlumu brak. Moze w nastepny piatek ,dnia 3 marca 2006 roku robimy powtorke z rozrywki? Pisac kto chetny, bo bym sie z Wami jakiegos browara napil :banghead: I przy okazji rzucac propyzje knajp, po slowach krytyki Proletaryatu(od razu mowie ze mi osobiscie sie podobalo :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Pisac kto chetny, bo bym sie z Wami jakiegos browara napil Ja się pisze, co prawda mam nocke ale jak będzie wiadomoże napewno w tym terminie to postaram się pozamieniać.Co do knajpy to proletariat mi pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 :banghead: :D :lol: :mrgreen: :twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi