zajc Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Bo rozumiem że tym razem pierwiastka ludzkiego (kobiet) na spotkaniu zabraknie Crying or Very sad Pomyslałby kto że w Poznaniu brakuje miłośniczek dwóch kółek. To miala byc niespodzianka' date='ale jak sie lamenty zaczynaja to powiem ze nie bedzie tak zle jak sadzisz ;) Przeca mowilem ze sam nie przyjde :mrgreen: Ej mała zmiana planów-byliśmy dzisiaj z Joe w Cornerze i za rezerwacje trzeba płacić chyba 100zł a za free możemy zarezerwować w Proletaryacie-babka powiedziała że żaden problem...i jak byśmy chcieli możemy mieć tylko dla nas beczke piwa z kijem do nalewania za 300zł(60piw). http://www.proletaryat.pl/ Jest to na Wrocławskiej.Wszystkim pasuje miejsce??W sumie tego piwa nie trzeba brac można indywidualnie kupować Smile Miejsce wygląda spoko..nawet kanciapa jedna będzie jak zdążymy zarezerwowaćMi jest obojetnie. Czyli zmieniamy miejsce?? Te browary sobie odpuscmy, wazne zeby miejsca duzo dla nas bylo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 mi miejsce pasuje :D a probowaliscie zobaczyc czy czegos nie dalo sie zalatwic w czarnej owcy ?? tam z tego co pamietam na dole byly wielkie stoly z duza iloscia miejsc i tak fajnie staly na koncach sal wiec niktby nie porzadzny sie nie krecił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Nie byliśmy :) Dobra to zostawiamy Proletaryat...to Bartek zaklep go razem z kanciapą bez piwa:)Mam nadzieje że nikt przeciw nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 proletariat jest oki !!! piwko mają zajebiste !!! jestem za !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Może być Proletaryat :) jeszcze tam nie byłem,ale z tego co piszecie to pewnie jest tam fajnie :) Oby nic się już nie zmieniło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 no wlasnie dzwonilem do szefa pubu Corner (pan Wiesiek) i zaspiewal 150 za rezerwacje na ok 20 osob i w sumie nic poza tym(to tylko oplata bonusowa),mogli bysmy bez rezerwacji ale nie wiadomo czy bedzie miejsce,a jest go sporo takze bylaby szansa...w Proletariacie w "ogrodkach" (na tylach) jest miejsca duzo na pewno sie zmiescimy, zestawi sie pare stolikow i bedzie git, poza tym nie ma problemow z rezerwacja,mysle ze tu lepiej pasuje ale jak chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Zatem chyba pozostajemy przy PROLATARYAT.pl ??Potwierdzajcie, bo nie wiem kto mnie odwiezie do domciu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Tak.Godzina 20 Proletaryat-ulica Wrocławska.Jutro Joe będzie dzwonić i rezerwować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 oki wiec moze ustalimy jakas rzecz ktora powie nam do jakiego stolika sie przysiasc :) Kask bylby odpowiedni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 ... każdy założy swoją kurtkę motocyklową, albo spodnie, albo coś takiego, no i niech podniesie rękę do góry jak wejdzie. A my siedzący już takiego rozpoznamy. Ci pierwsi niech nie zdejmują tak szybko kurtek, trzymajcie je może na oparciach krzeseł. A w ogóle to róbcie dużo hałasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 kurka u mnie zaczyna się pierdzielić żona choruje i w związku z tym nie wiem czy przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Widze zmiany, dobrze że zaglądam tu prawie codzienniebo był bym ździwiony gdzie wszyscy są, ja będę puszką niewiemdo której bo na 6 rano do pracy, jak co to zawsze kogoś mogedostarczyć pod adres zamieszkania :) To do zobaczenia w proletaryacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 jak nie zapomne to bede mial kask orzeszek, niebieski 8) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 A w ogóle to róbcie dużo hałasu :) :) ;) ja będe paru paru piwach :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Hmm pomysł z kurtkami fajowy :) Jak na zlocie 8) Co na to reszta ? Albo można po prostu zrobić kartecze "spotkanie forumowe" czy cuś i postawić na stoliku, a nie jakieś podchody z podnoszenim ręki, z kaskami czy różą w książce :lol: To ilu nas tam będzie? policzył ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi