Skocz do zawartości

[Poznań] zloty i imprezy

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm, u mnie standardowo :mrgreen: sesja poprawkowa to obowiazek! a w piatek mam jakis egzam z silnikow spalinowych, ale do wieczora sie chyba wyrobie...

a co do knajpy to slyszal ktos o Proletariacie ?? jakies inne propozycje mile widziane.

Fat napisał:
Ja nie piję, mówiłem już

cytryna ( bandit 400 ) napisał:
ja tez nie pije, ale mala cole mozna zawsze lyknac w dobrym towarzystwie

Sam nie wiem czy to żart czy chlopaki poważnie mówią?! Jeśli poważnie to wielki szacun.

Wsumie to i tak nie istotne. Kto bedzie chcial ten zamówi piwo kto nie ten zamówi cole. Maszyny podejrzewam i tak żadne się nie pojawią :|

przyszły piątek powiadacie? hmm... <zerkam w grafik> tak więc u mnie generalnie piiipa :) w piatek jestem w robocie (jak zawsze do 21 :cry: ), czyli najwcześniej mogę pojawić się gdziekolwiek tak ok 22 na Starym. Niestety nie jestem oblatany w knajpach (chodzi o nazwy) więc proszę o podawanie adresów (jeśli to możliwe). Muszę się jednak przyznać, że jeśli wpadnę to będę raczej nieimprezowo wyglądał (służbowy garnitur+równie służbowy pomarańczowy kurwat). Tak więc z góry przepraszam za sztywniactwo :oops:

Ja generalnie też nie piję, ale nawet cola czy inny soczek w doborowym towarzystwie równie dobrze smakuje :D

Nio Oryndż :P jestem ciekaw kiedy dostane służbowe pomarańczowe skarpetki :) to dopiero byłby hardcore... całe szczęście nic takiego nie planuja :P))

Jestem otwarty na propozycje jeśli chodzi o knajpę, ale raczej jestem za "studenckimi" lokalami np. Akademik przy Kornerze przy AE (niestety nie pamiętam adresu).

zajc napisał:
  Cytat
Ja nie piję, mówiłem już Wink

No ok, to moze spotkamy sie w Sphinxie na Swinburgerze :P :?:

Świnx obciąga, wolę kebap z Okrąglaka :P

A na serio to może wpadne. Nie wiem jeszcze o której i czy w ogóle, bo prawdopodobnie będe w piątek późnym popołudniem grzebał sobie przy Kawie w HRG i nie wiem jak to się może przeciągnąć.

Dzisiaj zupelnie przypadkowo spotkalem Kube L3fta w jednym z marketow budowlanych na literke C (nazwy nie bede wymienail, zeby reklamy nie robic :P ) i powiedzial ze postara sie wpasc w piatek na browara. Trzeba z nim wypic, bo on za wielki kanal jedzie, jak wroci to bedzie mial kuuupe siana-takich znajomych nam potrzeba :P