rozek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Cafe racery to jest to. Nie ma piekniejszych motocykli. Mozesz zdradzic ile wyniosl cie ten motocykl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Kiedyś chodził mi Cafe Racer po głowie i zrobiłem nawet rysunek sprzęta którego można zrobić bardzo małym kosztem.http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=2135 Może kiedyś zabiorę się za coś takiego na poważnie i w końcu coś zmontuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 a tak w ogóle to nie powinno być "AWO" a nie "AVO" :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 a tak w ogóle to nie powinno być "AWO" a nie "AVO" :?: :roll: AWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 :buttrock: wiem, daje do zrozumienia autorowi, by temat poprawił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Znalazłem tylko zdjęcie mojej Cz od przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zapewniam, ze w pelnej okazalosci jest duzo ladniejsza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 poszukaj inne fotki, chetnie obejrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Bardzo bardzo fajny. Zazwyczaj przeróbki mi sie nie podobaja, ale to jest super. Ta lapma troche psuje wygląd, ale to drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam foty, jest trochę przykurzona, bo czeka cierpliwie na ostateczne dopracowanie, a to jak wiadomo jest najdroższe :? http://www.bikepics.com/members/rzorzo/86cz350/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Szczerze to CeZeta jak CeZeta....dopracuj, głównie to siedzenie bo:| zyglada jak zgniecione przez okolicznego słonia, tylna częśc kanapy jest nawet nawet tylko ta przedna na ktorej siedzi kierowca jest tak jak by pognieciona....wyrównaj to zeby byla gladka powierzchnia tak jak to jest tu---->http://bricologie.free.fr/photos/collection/norton.JPG Pozdr. VeteranoS Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ta CZ wyglada ospale;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 to moze i ja sie wypowiem: - po pierwsze razi mnie ta lampa, typowa dla takich "dziadkow"- lusterka, (to samo co wyzej) przydaly by sie inne, ksztal, np. lezka.- kierownica, na moje oko zbyt krotka.- bak- oj on tutaj najwiecej psuje nastroju, za duzy to raz, dwa zdal by sie bardziej sciety na gorze, a nie taka dupa :D- siedzenie, jeszcze ujdzie ale tez ma troche do zyczenia. tyle, chodz i tak za awo nie przepadam , to i tak lepszy jest w orginale. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 przod jest rewelka. ale idac od konca zbiornika to ja bym jeszcze popracował - przejscie baku w siedzenie, samo siedzisko - bieda , wahacz, błotnik,..gratuluje i powodzenia w wykanczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ta CZ wyglada ospale;) Eee. Fajna. Odmnienna od wszytskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi