Gothcrust Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Melon, w latach 80 tych to dopiero mustang był kicha......... :? [ Dopisane: 17-01-2006, 20:45 ]Melon, w latach 80 tych to dopiero mustang był kicha......... :? jaro, taki doś Oi!owy masz podpisik :) [ Dopisane: 17-01-2006, 20:46 ]Melon, w latach 80 tych to dopiero mustang był kicha......... :? jaro, taki doś Oi!owy masz podpisik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 kibel jak wszystko co z USA :? 3 rzeczy ktorych amerykanie nieumia robic:1)piwo2)samochody3)ser :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czolem! A mnie sie strasznie ten Chellenger z e-baya podoba :(. Ten odwalony czarny. Cud, miod, malina ;).Z amerykanskich furek, to jeszcze ktoras wersja Mustanga mi sie podoba...Wszystkie cadillaki itd. to ino wielka kupa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jak dla mnie bomba :( Jednak wole klasyka z Silnikiem Hemi, tylko ceny zaporowe ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 A jak wam sie corvette c3 podoba? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71781616Jak dla mnie piekna fura. Ten gigantyczny przod robi wrazenie :( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76110184Ehhh i te wydechy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 jeśli mustang to tylko Fastback GT z 67r. w kolorze zielono-butelkowym [ Dopisane: 18-01-2006, 12:28 ]http://www.carmemories.com/images/dbimages/1217.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mój Ojciec miał Mustanga rocznik 1968, spitolił mu sie silnik więc za skrzynke wódki od Polonusa (w Waszyngtonie w latach 70-ych) kupił silnik od jakiejś furgonetki Forda, pojemność 5,3 lub 5,7 Litra :( Miał manualną skrzynie, opowiadał że asfalt wyrywał ;) No ale kiedyś na światłach za szybko wystartował i trafił go jakiś Murzyn, Mustang do kasacji :P To były samochody a nie to co dzisiaj ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 To były samochody a nie to co dzisiaj Banghead Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 pojemność 5,3 lub 5,7 Litra Pewnie 5,7 litra hemi, to w przeliczeniu 3500 cali szesciennych, takie silniki b. czesto byly montowane w American Muscle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ehh te starocie maja serce!!!!!!!!dla mnie pieknosci:)cuda itd ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 5,7 litra hemi a czy przypadkiem ten silnik nie jest troche za mlody na te samochody...przeciez to jednostka stosowana w nowych Chryslerach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dee-> Chyba nie... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 te silniki były np. w mustangach ;) wyciskały po 300KM :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) 10 lat a autko rośnie i daje radę :biggrin: .Dodge Challenger Hellcat 700Hp Dla mnie ten jest "prawie" ideałem jeżeli chodzi o osiągi,trakcję,moc,użytkowość i cenę .Shelby GT350 Mustang Edytowane 23 Stycznia 2016 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Lysy,zeby takim sie wozic musialbys byc skorumpowanym glina gdzies w hameryce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi