Kalina Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 mam mały problem: mianowicie chciałam sie poradzić jaka terenowa maszyna byłaby najlepsza do nauki jazdy, no i żeby była w maire tania bo jestem ograniczona kosztami, za wszystkie odpowiedzi będe bardzo wdzięczna, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 honda mtx lub dt bez papierów można je dorwać od 500zł do 1300 a z papierami od 2000zł i w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Tak jak poprzednik napisal Yamaha DT 80 bedzie doskonała i tania w utrzymaniu , tak samo Honda MTX . :) Posiadaja wmiare dobre zawiszenie do jazd po lasku , wiec nie ucierpi natym twoj tyleczek :) . Pozdro.TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ale dt może byc troszke za ciężka dla kobiety :) Może jakis rx ale one są drogie... Ale keidys byl na allegro HM za cos chyba 1600 więc może coś w tym kierunku.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja proponuje Ci Przeczytać ten calutki temat napewno Ci pomoże,mieliśmy tutaj jedną koleżankę która miała podobny problem...a więc czytaj ---> http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...t=29118&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 A moze Suzuki Ts mam takie i jeszcze od dwoch sezonow mnie nie zawiodlo zadnej awari. Motorek bardzo lekki i w terenie daje rade dobrze a i ta teska jest 70ccm wiec z brakiem mocy nie bedzie problemu. Ja mam 50ccm i jezdze na moto od wielu lat i da sie przezyc wiec 70ccm to dopiero jazda. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81426218Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Suzuki Ts XK (wersja japońska) to bedzie idealny wybór i koniec tematu :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 wybor dt czy ts po tuningu to oczywiscie ts :) dt to wielka ciezka krowa ktora niema sily :) a ts zwinne lekkie i mocne :) kup zwykla ts pojexdzij troche i kup tuning :) motorek napewno Ci podpasuje mimo ze moim zdaniem dt ladniejsze :( Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 dziękuje serdecznie wszystkim za odpowiedzi, troche mnie to rozjaśniło co do wyboru motocykla:) [ Dopisane: 16-01-2006, 19:17 ]a i jeszcze z początku myślałam o 125 ale to chyba jednak byłoby za dużo na początek... no cuż wszystko w swoim czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 masz 16 lat i chcesz jechac w teren... wnioskuje ze jestes zuch dziewczyna i masz troche sily wiec kup 125 :) na pewno bedziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 cwiare wyczyna :mrgreen: :) :) radosci coniemiara :) :) a tak serio moze 4T 125 ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 WITAM!!Nie musisz sie obawiac 125ccm :-D To wcale nie ma tak duzo mocy!! Tylko tak mowia :) Ja osobiscie mam Yamahe DT 125 R i mocy mi juz brakuje. A jesli bys sie uparla do 50ccm to polecam Derbi Sende R bo to najmocniejszy motocykl w swojej klasie (wedlug mnie i moich qmpli). P.S. 125ccm to tylko VOLL-crossy maja za duzo mocy bo maja wyzylowane silniki :) Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 P.S. 125ccm to tylko VOLL-crossy maja za duzo mocy bo maja wyzylowane silniki Wink Czym sie różni voll cross od crossa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 A jesli bys sie uparla do 50ccm to polecam Derbi Sende R bo to najmocniejszy motocykl w swojej klasie (wedlug mnie i moich qmpli). G*wno prawdaNie musisz sie obawiac 125ccm To wcale nie ma tak duzo mocy!! Tylko tak mowia Ja osobiscie mam Yamahe DT 125 R i mocy mi juz brakuje. Dobra stary ale niedosc ze DT'tka jak na 125cm3 ma przecietna moc to jeszcze jest ciezka jak ... dzik :) . Pozatym jak czytam tematy o Twoim sprzecie to podejrzewam ze Twoja ma z 16km (pewnie zblokowana jak 95% DT'tek w Polsce). Ludzie pisza na aukcjach ze maja odblokowane DT'tki a tak dyfuzor nie tykany, koncowka tez i VMAX=115km/h. Niektorzy maja bujna wyobraznie i nie wiedza co to prawei 30km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 P.S. 125ccm to tylko VOLL-crossy maja za duzo mocy bo maja wyzylowane silniki Wink Czym sie różni voll cross od crossa :?:Co to za dziwne nazewnictwo? 8O :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi