kuba_gsxr Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 gsxr 750, sradzik zakupiony w listopadzie, niestety już za zimno było na dłuższą jazdę....delikatnie go sprawdziłem i odstawiłem z płaczem do garażu :) oby do wiosny :) 140 koników czeka tylko na mnie.... pozdrQba -------------------------------NOWE FOTKI W GALERII OSOBISTEJ-------------------------------http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 siupel, fajowy kolorek :) ech ta zima.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 elegancki... :) Mnie się bardzo podoba :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam. Gratulacje, bardzo ładny sprzęt.140 koników to już sporo.Masz racje byle do wiosny :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Sliczny sliczny ten twoj sradzik Kuba ale 300 i tak nie pojdzie :PP hehe :) No to czekamy do wiosny jeszcze 64 dni:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ładny sprzęt. Widziałem go na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 hehehe dzięki bardzo, dzięki, dzięki :lol: jak ktoś jest z Wawy z kim mógłbym pośmigać w wolnym czasie to dajcie znać. pozdrQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frozenrb Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Super sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 ekstra ten gsxr widziałem go też na allegro :) :) pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 jak ktoś jest z Wawy z kim mógłbym pośmigać w wolnym czasie to dajcie znać. sporo osob chetnych do smigania, mozna sie ustawic wieksza grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 jak ktoś jest z Wawy z kim mógłbym pośmigać w wolnym czasie to dajcie znać. Jak tylko się ociepli i osuszy to ja z wielką chęcią, tyle tylko że ty masz dwa razy więcej koników niź ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 fajnie, w tamtym roku jeździłem "sam" po Wawie Svką 650, to teraz sobie pośmigamy :) dzięki i pozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 ZAAAJEBCZE MALOWANIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Piekny sprzet! Gratuluje! OBY DO WIOSNY!!! :) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irki Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No sprzęd extra ale chciałbym wprowadzić nutkę... niepewności :) Dla mnie SRADy to te gsx'ery(600 i 750) od 96 do 00 ponieważ:- miały bardzo wyraźny ten harakterystyczny napis- dają się rozróżnić dzięki swojej innowacyjnej sylwetce(w owym czasie)dzięki której można je zaliczyć do pewnej podgrupy motocykli,no i przynajmniej w towarzystwie mi znanym oddzielane są od reszty GSXerów które po nich nastąpiły - stanowią jakby zamknięty rozdział myśli technicznej opracowanej przez Suzuki. Następcy to już inna ideologia bydowy motocykli - całkowicie zmieniona rama, silnik itd. nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi