Pawel Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Tutaj proszę komentować główny temat : http://forum.swiat-motocykli.pl/viewtopic.php?t=3849 Proszę o dalsze porady, co jeszcze powinno być zamieszczane w naszym "podręczniku". Jak macie jakieś inne fajne pomysły, to piszcie. Jak widzicie, zapisywanie niektórych rzeczy na dysku jest niezłym pomysłem - radzę Wam - zróbcie to samo. Temat jest zablokowany, bo w ten sposób tylko ja mam do niego dostęp, żeby coś zmieniać i dokładać. Dzięki temu nie zrobi się tam pierdolnik i awantury (jak to bywa w szkole jazdy). Na to macie tutaj mniejsce :) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Co powinno być zamieszczane?Ano, każda wypowiedź gości dysponujących dużą wiedzą. Jakoś nie mogą zagrzać miejsca na naszym "forum wzajemnej adoracji". Może nie mogą znieść naszej tępoty? Może.Niektórzy nawet wywalają swoje posty, które stanowiły kawał dobra. W zasadzie były dziedzictwem Forum. Każdy powinien mieć prawo dostępu do nich. Ktoś się stsrał, pisał, wyjaśniał, tłumaczył itd. Nagle pokasował swoje wypowiedzi.Jak się nazywa takie zachowanie? Jest takie powiedzenie o psie ogrodnika. Jakoś mi się skojarzyło.Szkoda, że ludzie dysponujący wiedzą często oprócz wiedzy prezentują bardzo niski pozom kulturalny i są mocno niedojrzali emocjonalnie i psychicznie pomimo słusznego wieku (trochę ponad przeciętnym forumowym) Także, Paweł, zamieszczaj tu wszystkie mądre wypowiedzi nowych użytkowników (te na temat) od razu, jak się pojawią. Po co ryzykować, że jeszcze ktoś zaskoczy nas swoim pomysłem zzzzzzz shame. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Kłaniam,Pawle! CHWAŁA, CHWAŁA I JESZCZE RAZ CHWAŁA CI!!!!. Ja nie byłem tak przezorny i nie zapisałem na twardzielu pewnych topiców. Nie żebym ci chciał jakoś nadmiernie cukrować ale w moich oczach tym chwalebnym postepkiem zmazałeś wszelkie swoje winy jakie kiedykolwiek miałeś na Forum.Masz kredyt wyrobiony jak z Wybrzeza po Tatry!Raz jeszcze CHWAŁA! :) Gruss!I.PS Oj biedny mój twardziel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Cześć, Wszystkim.No to masz Paweł przerąbane :) :D . Właściwie nie wiem, czy nie powinieneś trzymać się od Kanady z dala przez jakiś czas :lol: :lol: . Wiesz, co mam na myśli ?Poważnie mówiąc, dzięki za :Podstawy... :lol: :lol: :lol: .Nara. QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsporz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Witam!Paweł jest wielki!!!!!! :) :D :DWłaśnie dopytywałem sie wszystkich czy posty Janusza są jakoś do dozyskania, a tu proszę. Z nieba spadają.Dzięki!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Extra pomysł. Niech sie podręczniczek zapełnia, fachowcy pisać, reszta milczeć :? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi