Wojt@s Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ogólnie całkiem fajnie było <przed chwilą wróciłem> chociaż mało weteranów.Ciekawe było Bmw R-71 < :) 25.000 Euro> i bardzo ładne NSu.Ogólnie mało rusków, a części do nich bardzo dużo.Mnóstwo ciekawych gażdzetów.Kupiłem saperke Wehrmachtu :).o i była wystawa zabytków < Sokół 1000 i Jeep Willis> A jak tam wasze wrażenia??Mam pare zdjęć dla chętnych moge wstawić linki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ode mnie wlasnie wyszli kumple po piwku, rozjechali sie w polske, ja uwazam MWB za lekka klape, w zeszlym roku bylo duzo fajniej. Teraz same graty, pelno wszystkiego, a jak potrzeba cos konkretnego (szukalismy butow i gogli na enduro, kamizelek i pare innych pierdół) to nie bylo z czego wybierac no i porazka z tym ze grupy rekonstrukcyjne byly pod namiotem a nie w hali :| jak zawsze duza hala zawalona tak ze nie dalo sie przejsc wiosenny jest duzo lepszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nooo tym razem wielka klapa... Mam kilka fotek to moge wrzucić... Miejmy nadzieje ze w maju pokazą coś ciekawszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ja bym prosił o kilka zdjeć bo miałem sie wybrac ale sie nie udało, :) i chcialbym sie dowiedziec czy duzo straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zdjecia polskich motocykli takich jak FIS czy MOJ tu >> http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=a...ode=view&id=104Zaskoczyła mnie obecność FISa. Byłem przekonany że ten motocykl istnieje już tylko w książkach i nielicznych fotografiach a jednak kilka sztuk podobno przetrwało. Niebawem podam link do innych motocykli Ogólnie Weteran biedny, ale to chyba przez pogode :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 E tam dzisjaj na moto weteran bazar nie było nic ciekawego bardzo mało części i drogo . miałem kupować części do mojej tzr a tu lipa prawie nic nie było jedyne co kupilem to manetki i kierunkowskazy . tylko czeńsci można bylo dostać do popularnych motocykli takich ja r1 czy zx9r . pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no FIS byl piekny tez mu napstrykałem fotek :), pierwszy raz widzialem takie cudo pspytales o cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no FIS byl piekny tez mu napstrykałem fotek :)' date=' pierwszy raz widzialem takie cudo pspytales o cene?[/quote'] nie pytałem - wolałem zachować pozytywne wspomnienia tego motocykla a nie kwotę z wieloma zerami :)Nie ma co warto było zmarznąć dla tego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja też byłem na tym motobajzlu, ale wedlug mnie to " kicha"Cena biletów 10 zeta to też przesada. ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja też byłem na tym motobajzlu' date=' ale wedlug mnie to " kicha"Cena biletów 10 zeta to też przesada.'[/quote']Cena biletu nie zmieniła sie od chyba 10 lat !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ja właśnie wróciłem - 12 godz w pociągu, opłaciło się :) w sumie to kupiłem spodnie i kurtke short - z firmy metro, plus do tego sakwy w sumie zaoszczedziłem gdzięs na ciuchach i sakwach z 250-260 zł, bo jeszcze kominiarke dostałem gratis, no i kask kupiłem :) a tak ogolnie, gdyby nie to że byłem wcześniej z tą firmą ustawiony, to by w ogóle tam nic nie było, pełno cwaniaków, mało konkretnych rzeczy czy części, i drogo jak sam (...) no i na lodzie sie wyrżnąłem hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no na lodzie to kupa ludzi dzisiaj lezala, jeden nawet to przy mnie sie wywalił w owiewki uzywane :lol: a cwaniaków to rzeczywiscie ogromna ilosc, probujacych wcisnac badziewie za kosmiczne ceny, niestety jest to juz regułą na kazdym bazarze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ja sam pojechalem na dupsko hihi ludz bych cholerny, dziwne ze niczym skutecznie nie sypali, sam piach troszke to za malo bylo, pare razy tez malo nie polecialem, wlasnie dlatego szedle msrodkiem - jakby co to sie kogos zlapie i nie wlece w jakies klamoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 A nie wiecie może kiedy jest motobazar w wawie??Albo moze mógłby mi ktoś zapodać linka z terminarzem bo nie moge znaleźć. DZięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja też byłem na tym motobajzlu' date=' ale wedlug mnie to " kicha"Cena biletów 10 zeta to też przesada. '[/quote'] hehehe, jak ci za drogo, to nie myj się do następnego motobazaru - wejdziesz na tą samą pieczątke, www.riders.pl - zobacz w kalendarz, tam powinny być daty bajzlów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi