Bubu Goryl Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam Moj tata (53lata) zamierza kupic w/w motor, ogladalismy go ostatnio, odpalil za ok 9,10 razem po 3 miesiacach stania,chodzil ladnie, z silnika niebylo slychac zadnych niepokojacych odglosow, mysle ze jest w dobrym stanie, jezdzila nim kobieta,nie jest potrzebny do szalenstw raczej do turystyki i dojazdow do pracy. Napiszcie co o nim sadzicie, czy te motory byly awaryjne, jak wyglada sprawa czesci, czy polecacie ten moto, i czy sie go placa brac. Wyglada calkiem ok. Pozdro.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jak jest w dobrym stanie to warto. Bardzo fajna maszyna, dużo zrywniejsza od wielu późniejszych, ale słabszych porównywalnych sprzętów. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek250 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 hejka,motocykl ładny, pytałem kiedyś w serwisie o shadowke mechanik zachwalał..Podobno silniki są bardzo trwałe 120.000 powinien zrobić bez problemówzwłaszcza starsze modele .Tyle wiem od znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Czym rozni sie wersja amerykanska od europejskiej oprocz swiatel? pozdrawiam Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 sprzęcik godny polecenia. bezawaryjna jazda , stosunkowo mało problemów technicznych. bardzo dobrze uwalnia moc.sam jestem właścicielem i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dodam ze lepszy jest pod wzgledem warszratowym od bardziej problemowej starszej VT 750- co ma hydraulike w zaworach(VT 500- ma proste mniej skomplikowane srubki).Oprocz swiatel i zwiazanych z tym kalelkow przelacznikow itp pierdul chyba niczym sie nie roznia- californijska wersja ma dodatkowy uklad oczyszczania , odpowietrzania przy gaznikach, ktory w niczym nie przeszkadza, jak jest sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jeździłem Shadow VT500C i byłem baaaardzo zadowolony. Sprzęt bezawaryjny, dość mocny jak na 500 i łatwy w prowadzeniu, bez typowych przywar chopperów. Rewelacyjne jest też zużycie paliwa - udało mi się przy spokojnej jeździe osiągnąć 3,8 l/100 km. Norma to 4 - 4,5. Trochę za mały jest zbiornik paliwa - ca 13 litrów, ale przy takim zużyciu to mały problem. Obsługa serwisowa jest nieskomplikowana a części raczej dostępne (zresztą i tak nic się nie psuło). Niezły jest też komfort jazdy - zawieszenia spokojnie dają radę na dziurach bez bólu dupska. Trochę wiotki jest przedni widelec (37 mm), ale do spokojnej jazdy albo niedużych szaleństw spokojnie wystarczy - jeździłem nowszymi sprzętami, które prowadziły się dużo gorzej. Najgorzej z tego wszystkiego wypadają hamulce, ale dramatu nie ma. Można założyć stalfexy i sytuacja trochę się poprawi. Generalnie maszyna na prawdę warta polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 kupiłem ostatnio za podobne pieniądze tez vt500c i jestem STRASZNIE zadowolony!jeszcze nie ma jak za bardzo wyjechać :buttrock: ale jak już się na nią tylko napatrze to juz jestem happy na maksa :evil:!a poza tym ciesze się że tak chwalicie ten model ;) obyście mieli racje!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi