Marlew Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Chcialbym ale jedyny problem to jak zwykle praca - nic to dogra sie jak bedzie troche blizej maja bo na razie snieg lezy i lipa staszna. Chcialbym przyjechac w piatek bo to i trasa na 2 rozlozona i pointegrowac sie mozna ale...zobaczymy Pozdrawiam Jezeli u mnie też bedzie problem z przyjazdem dzien wczesniej to w sobote o 8 zapinamy 160 na Katowickiej i na 11 jestesmy na miejscu a nie ma co ukrywać.... oni po tej integracji przed 12 sie nie podniosą więc się jeszcze na kefirek poranny załapiemy.A jeżeli w piatek to w maju jest na tyle długo jasno że nawet jak o 18 wyruszymy to na 21 będziemy... więc wygląda to nieźle. Byle do wiosny!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nie wiem jak Wy ale ja o 9 wstaje w sobote 29go :mrgreen: (Trza będzie po chlebuś skoczyć, pozbierać niedobitków z trasy powrotu i takie tam.. :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nie wiem jak Wy ale ja o 9 wstaje w sobote 29go (Trza będzie po chlebuś skoczyć' date=' pozbierać niedobitków z trasy powrotu i takie tam.. )[/quote']Grzeczny chłopczyk. Tylko w papciach filcowych chodź i nie tup, bo nas głowy będą bolały :mrgreen: i o kefirku pamiętaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Co za spamer.... :mrgreen: Najlepiej jakby wszyscy zebrali sie w piątek - może być i późnym wieczorem. Trzeba będzie poczynić parę spraw "organizacyjnych" :) Na pewno padną ważne pytania na które trzeba będzie znaleźć odpowiedzi... (po ile na głowę , kto leci do lady...) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja musze w piatek po Złotą do Łodzi jeszcze pojechac a ona ma zajecia do 15:00 tak wiec planuje wyjazd z Łodzi około 16 - 17. PRzelot na jeden raz nie jest mile widziany przez moje kochanie bo jak w zeszłym roku małym DragStarem w jeden dzien do Budapesztu dojechalismy /14 h / to padła na stacji i nie chciała wstac :) Czy opcje namiotowa przewidujemy czy tez domki tylko beda grane? Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Zakładamy domki. Ale jak ktoś ma życzenie namiocik ... proszę uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 kurde a moze sie jednak skusze ?? :?: :?: :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja musze w piatek po Złotą do Łodzi jeszcze pojechac a ona ma zajecia do 15:00 tak wiec planuje wyjazd z Łodzi około 16 - 17. PRzelot na jeden raz nie jest mile widziany przez moje kochanie bo jak w zeszłym roku małym DragStarem w jeden dzien do Budapesztu dojechalismy /14 h / to padła na stacji i nie chciała wstac :) Czy opcje namiotowa przewidujemy czy tez domki tylko beda grane? Pozdrawiam No więc możemy się umówic w McDonaldzie na Katowickiej w Piotrkowie Tryb. koło 18 i stamtąd mamy 250 km na miejsce do Wegierskiej... optymalnie 2 może 2,5 godziny.Ale jeszcze trochę czasu zostało... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja tam chyba sie w namiot wbije no chyba, że Procik będzie miał wolną podłogę u siebie w pokoiku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja tam podłogi nikomu nie żałuję. Jak bedziesz grzeczny to się posunę :twisted: Mario myśl, myśl kawalerze. Trza Frajerkę przedmuchać, bo straaaaaasznie pewnie zmulona przez poprzedniego właściciela :mrgreen: [ Dopisane: 15-03-2006, 14:33 ]Ale jeszcze trochę czasu zostało...A imię jego czterdzieści i cztery ... dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja jestem legion.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 PGR, wsioku! Nazywam sie MILION O to ci chodziło?ło, dołączyłem do spamerów ;) Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 "ja jestem legion a moje imię to czterdzieści i cztery..." Ej Marian zamiast na religię toś chodził pić do parku chyba spamerze.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ło, dołączyłem do spamerównoooo ... witaj w klubie. ( a tak marginesie to tępienie spamerów to taki trend w Warszawce, taka moda nastała, rozumiesz ? Nie poddawaj się temu. Jedź ile wlezie jak Cie gonią tu i ówdzie to wiesz, gdzie można :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Marlew jakby co to podpinam sie do Ciebie na wyjazd z Wawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi