CosmoSquig Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Edit: nie wiem czemu 2 razy się wysłało. Edit2: skoro już ten post tu się wbił, to wklejam mapkę z naszą trasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 on oc yT ? ydgiN w uicyż ? Ołatsoz ezczsej 63 ind !Marlew - i jak PGRa i mój węgierski ?Kozaki jesteście!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a mój węgierski to tylko podstawowe słowa - renderseg' date=' kici' date=' jonapodkiwanok, keszenem, tokaj, egribikawer, palacinsta[/quote'']Eszke tele kele fundzior :mrgreen: [ Dopisane: 25-02-2006, 03:58 ]Jeśli chcecie' date=' mogę zapodać foty z tego odcinka, jak z całego zesłorocznego wypadu do Węgier Smile[/quote']A prosimy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mówisz masz :Phttp://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=531288#531288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Dzięki CosmoSquig! :) Zabieram się do lektury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Coś tu się tak cicho zrobiło ... Czyżby wyjazd miałby być odwołany z braku chętnych ? Czy to tylko złudzenie ? Dokladnie za dwa miesiące jest powrót, więc może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 /... więc może Prociku zapodasz ekonomiczniejszą wersję wyjazdu na majowy weekend, o której dysputowaliśmy niedawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 tez z checia sie wybiore ale wolne moge miec od 28-03 - wiec jak jest z terminem? ostatecznie wroce sam 03 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 zapodasz ekonomiczniejszą wersję wyjazdu na majowy weekend, o której dysputowaliśmy niedawno...a tak byłbym zapomniał ... po pierwsze każdy zabiera kumpla jako plecaczek, a po drugie nie pijemy w ciągu całego weekendu. Na paliwo idzie połowa kasy na to przeznaczona, wydatki na alkohol=0 to obniżenie kosztów o 90%. :mrgreen: No dobra dość żartów. Ekipa nieco się kurczy z różnych względów, ale są tego też plusy. Marlew - ile tam z Warsiawki motocykli ma ostatecznie jechać ?Z Gdańska Staszek_s z plecaczkiem, z Wrocka realnie to dwa lub trzy sprzęty, ze Śląska też ktoś poleci ( MarianKa sie nie rozmyslił ? :mrgreen: )Trzeba zacząć spamować - bo mało casu kruca bomba, mało casu !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Dominika liczysz jako Wrocław :?: 8O :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Dominika liczysz jako WrocławNie śmiałbym tak Dzielnego Kawalera obrażać pochodzeniem z Wrocławia. Oczywiście jest jeszcze grupa góralska, której nie wymieniłem. Sorry Dominik - za Twe pełne chwały czyny w ostatnim czasie szacunek Ci się należy. :P Marlew. Podawaj tu ostateczną wersję trasy, żebyśmy mogli dopasować punkt zbiórki, bo nas w ostatnim czasie strasznie po Polsce porozrzucało Być może będzie to Słowacja. Czy ta "lewa" trasa zaznaczona przez CosmoSquig nieco wyżej pasuje ? Czy ta np. prawa ? Grupie góralskiej i Wrocławiowi i Śląskowi pewnie bardziej pasi "lewa", mnie prawa, a reszcie ? A może przekraczamy granicę w takim Zwardoniu ? Wtedy PGR będzie musiał naprawić wodę garażu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Marlew. Podawaj tu ostateczną wersję trasy, żebyśmy mogli dopasować punkt zbiórki, bo nas w ostatnim czasie strasznie po Polsce porozrzucało Być może będzie to Słowacja. Czy ta "lewa" trasa zaznaczona przez CosmoSquig nieco wyżej pasuje ? Czy ta np. prawa ? Grupie góralskiej i Wrocławiowi i Śląskowi pewnie bardziej pasi "lewa", mnie prawa, a reszcie ? A może przekraczamy granicę w takim Zwardoniu ? Wtedy PGR będzie musiał naprawić wodę garażu :mrgreen: Co ja bede podawał... i tak na mapie nie znajdziesz ;) a tak poważnie - możemy robić kółko zgodnie lub przeciwnie do ruchu wskazówek zegara :P więc wyjechac albo z rejonów Kudowy, albo Cieszyna albo w Twoim Prot rejonie czyli zastartować z Barwinka... a potem to mamy 3 miejsca i dużo czasu - Balaton, Hajduszoboszlo i Tokaj... oczywiscie tokaj bedzie i tak co wieczór ale w innej formieJeszcze raz - baseny w Hajdu są otwarte od 1.05 - a nie ma to jak wymoczyć stare tyłki w gorących źródłach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Co ja bede podawał... i tak na mapie nie znajdzieszTeeee ... bo Ci więcej zdjęć z Pragi nie wyślę !!! :twisted: Z geografii miałem poprawkę w drugiej klasie' date=' ale jakbym nie patrzył Kudowa odpada. Ja proponuję spotkanie w piątek 28 kwietnia wieczorem w Węgierskiej Górce. PGR organizuje noclegi. Śląsk może dojechać rano w sobotę lub jak chce w piątek. Sprzęty będzie gdzie zostawić ( nie PGR ? :buttrock: )Z Węgierskiej Górki jest 15 km do Zwardonia - przejście graniczne - potem Ćadca - Źilina i Martin. I w ten sposób jesteśmy na "lewej" nitce trasy. Z Warszawki trasa jest prosta - Katowice- Bielsko Biała - Żywiec + 10 km i Węgierska Górka. W Węgierskiej Górce przyzwoite noclegi można załatwić po 30 zyli. te super komfortowe ze dwa razy drożej :mrgreen: Celowo omijam temat Cieszyna, bo z tego co wiem to drogowcy robia wszystko żeby nam uprzykrzyć dojazd na samo przejście graniczne. No to moja propozycja. Proszę o opinię. [ [i']Dopisane: 10-03-2006, 12:45[/i] ]P.S. Co do Barwnika - mi pasi - ale Tylko mnie :P Nie będę egoistą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ech same przeciwności losu..... :buttrock: Jadę po niedzieli zapisać się na egzamin, ale wolne terminy są dopiero na początku kwietnia ;) Co za DUPA jednym słowem! Muszę jeszcze moto dopracować.Mam nadzieję, że do weekendu majowego uda mi się ,,zdobyć" prawko, a jak nie to czyjeś plecy???? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Chętnie się dołączę,chyba że będzie fatalna pogoda,tfu,tfu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Po 14-03 sytuacja powinna się wyklarować i będę wiedzieć na 100% czy pojadę czy nie, gdyby się okazało, że jednak nie mogę z Wami pojechać :buttrock: to Prot będzie mnie godnie reprezentował, wtedy spotkamy się na wyjeździe gdzieś bliżej :? .Buziaczek i mam nadzieję, że do zobaczenia na trasce na Węgry :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi