Kaśka Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Chciałabym tylko skromnie powiedzieć, że nie jadę :cry: Siła wyższa, może następnym razem uda mi się załapać :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam Maj coraz blizej, trza by pomyslec o jakiejs liscie i rezerwacji noclegow Co do wegierskiej gorki - ja + moja lepsza połowa mamy zamiar przybyc 28 w piatek - gdzie tam sie mozna przespac i ewentualnie kto z okolicy podejmie sie zaklepania miejsc?Budapeszt - jak rozumiem Marew zalatwia rezerwacje tak wiec poprosze o dwa miejsca - Marlew popraw mnie jak bym sie mylil i nie ty to robiszReszte noclegow zalatwiamy na miejscu czy tez cos staramy sie znalezc wczesniej? Pozdrawiam PS.Moze na pierwszej stronie by lista uczestnikow sie pojawila? Da nam to mozliwosc oceny ile nas jedzie i jak to zorganizowac Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Jeśli chodzi o Węgierską Górkę to ja się zajmę orgaznizacją noclegów. Wszystko zależy od tego ilu nas będzie chętnych na ten nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 PGR - ja z Kasią na pewno. I chciałbym blisko Was - coby się zintegrować, bo nieśmiały jestem... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Spytam nieśmiało czy wszyscy chcą jechać przez Budapeszt,bo akurat dla mnie nie jest atrakcją jazda do duuużego miasta ,kiedy jest ciepło :) i myslę jakby tu się znaleźć się gdzieś nad wodą i łyknąć piwko lub winko. Poza tym noclegi w Bud. są dość drogie jak i knajpy.Czekam na ew.sugestie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 I chciałbym blisko Was - coby się zintegrować, bo nieśmiały jestem...Staszku, lepiej edytuj ten post! Będziesz później żałował tych bliskich spotkań :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 wiesz Adu - dla towarzystwa Cygan dał się powiesić...Nie robiłbym spamu, ale cosik od czasu forumowej rewolucji nie ma nic do poczytania... Procik, Pegeerek - żyjecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Budapeszt - jak rozumiem Marew zalatwia rezerwacje tak wiec poprosze o dwa miejsca - Marlew popraw mnie jak bym sie mylil i nie ty to robisz Bardzo chętnie ale... żeby zarezerwowac nocleg w Etapie musze podac nr karty kred. - oczywiscie moge to zrobic ale szczerze mówiąc, wybaczcie brutalność i bezpośredniość, nie znam Was wszystkich i nie wiem kto pojedzie a komu w ostatniej chwili cos wypadnie... i nie chciałbym żeby mi w ostatniej chwili Etap sciągnął z karty za 3 niewykorzystane pokoje... Niestety trzeba się dogadywać grupkami i rezerwować samodzielnie po 1 czy 2 pokoje. Potrzebna jest karta kred. + odrobina znajomości języka angielskiego.Poza tym dobra wiadomość - w tym terminie domek klasy turystycznej w Hajduszoboszlo na campingu tuż koło basenu dla 4 osob z łazienką wychodzi koło 120 pln/dobe więc 30 od łba. 400 m od basenówWstep na baseny w tym roku - karnet całodzienny koło 15 pln (wszystkie baseny). Za aqapark dodatkowo 30 za cały dzień około.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Siema !! No to ja późno ... ale włanczam sie do tematu :) ..Przeczytałem te 12 stron postów i wszystko wyglada naprawde obiecująco ... ... Jeśli moge prosić o jakies podsumowanie tzn. konkretna date (z tego co sie doczytalem to wyjazd z Goorki 29 kwietnia i powrót 3 maja ) kasa to okolo 600-1000zł ... trasa okolo 1000 km. /// No i właśnie nie mam zadnych sakw w moturze :/ i pytam czy bylaby taka mozliwość zeby (o ile ktos pojedzie autem) podrzucic bagaż do auta ???? PoZDro !! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Na jaki termin rezerwowac Etapa?Bo kempingi w "interiorze" to chyba na bieżąco będziemy organizowac? Gdzieś tak na pierwszych trzech stronach było, że "dzieci wrześnieńskie" na swych szybkich maszynach będą robiły za szpicę i organizowały codzienne schronienie? to dalej aktualne? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Na jaki termin rezerwowac Etapa?Bo kempingi w "interiorze" to chyba na bieżąco będziemy organizowac? Gdzieś tak na pierwszych trzech stronach było, że "dzieci wrześnieńskie" na swych szybkich maszynach będą robiły za szpicę i organizowały codzienne schronienie? to dalej aktualne? Etapa na 2/3 maja. Campingi na bieżąco bo przed sezonem nie bedzie problemu. Istnieje szansa że z nudów na Wielkanoc skoczę do Tokaju i coś poszukam więc byłoby na I nocleg po Węgierskiej Górce.Ja tam tez mogę szybciej skoczyć jak chcecie :wink: chociaż w tym roku nastawiam się na jazdę kontemplacyjną :notworthy: Na Ursynowie w słońcu jest teraz 17 stopni :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Marlew, tak sobie dumam, a może ustalimy gdzie nocleg dopiero w Wegierskiej Górce? Wiesz, różni ludzie o różnych portfelach jadą, warto jakis kompromisowy nocleg znaleźć, bo jak sie porozbijamy po różnych miejscach, to troszkę wyjazd się rozbije na grupy...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Marlew, tak sobie dumam, a może ustalimy gdzie nocleg dopiero w Wegierskiej Górce? Wiesz, różni ludzie o różnych portfelach jadą, warto jakis kompromisowy nocleg znaleźć, bo jak sie porozbijamy po różnych miejscach, to troszkę wyjazd się rozbije na grupy...Pzdr Wybacz Staszku to moja wada.... :notworthy: jestem nadopiekuńczy i mam tendencje organizatorskie... w razie czego walić w łeb to się resetuję... Zrobimy jak wyjdzie, przebiegi mamy takie że spokojnie bedzie czas poszukac noclegu... Najwazniejsze zeby razem :) pozdrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Marlew, tak sobie dumam, a może ustalimy gdzie nocleg dopiero w Wegierskiej Górce? Wiesz, różni ludzie o różnych portfelach jadą, warto jakis kompromisowy nocleg znaleźćStachu ! trza było tak nie chlać całą zimę i dudki odkładać. Etap to już jest kompromis - bo normalnie to niżej Intercontinental nie schodzę :bigrazz: Więc ... przyznaj sobie mały kredycik, albo jakiś kumpel niech Ci przyzna i frrrrrrruuuuuuuu ...... lecimy .... A hardcory to sobie na innych zlotach zafundujemy. Tu podarujemy sobie odrobinę luksusu. OK ?!?!?!? :) Obiecałem koledze z forum, że będzie spał na podłodze w niezłym hotelu to słowa muszę dotrzymać ! ROZUMIEMY SIĘ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 jasne Prot, już przyznałem! Ale obiecaj, że tak poupychasz wszystkich, że może i na podłodze niektórym wypadnie, ale na jednym campingu czy w jednym hotelu!!! Ja to taki charakter psa pasterskiego mam, że źle mi, jak stado się rozbija i nie widzę wszystkich owiec i baranów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi