Prot Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 a na zegarku sie znasz ? :twisted: przecież trzeba policzyć godzinę dojazdu na miejsce lub innymi słowy godzinę wyjazdu z miejsca zamieszkania .... :twisted: zegarmistrzu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 W końcu będzie tak, że ten wyjazd w ogóle nie wypali, bo każdemu wypadnie ,,coś". Echhhhh........ Załamka :D ADu - co jak co ale ja z kumplami jade na 100 % - no chyba ze beda ulewy i gradobicia A PGR nie bądź menda- wesele w sobote - wiec w niedziele dobijesz na Wegry - i nieróbcie z PGR inwalidy co nie pije na weselu - zaaplikuj sobie tylko witaminke C przegryzaj pomarańczmi + 2 KC to szybciej alkohol z krwi zgubisz i w niedziele jazda na Węgry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 ADu - co jak co ale ja z kumplami jade na 100 % I to mi się podoba!!! :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Fajnie Wam !!!!Ja wybieram sie tam ale w wakacje. Jak ktos byl na Wegrzech to niech poleci mi fajne miejsca. Preferuje nature, gory, woda, przestrzen i oczywiscie super ciasne winkle po ktorych chce sie zawracac by jeszcze raz je pokonac. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Bo ja i tak z Kaśką będę wracał znad Balatonu gdzieś do połowy maja O żesz Ty Cholero jedna, no przecież przez cały temat tak mi dowalasz, że jeszcze ktoś pomyśli, że Ty prawdę powiadasz :mrgreen: No więc informuję, że po wczorajszej wizycie Mishelowej odpadła nam jedna osoba z zespołu technicznego, niestety ale Mishelowa prawdopodobnie nie jedzie :buttrock: także Burek będzie musiał zaszczycić grono w/w zespołu technicznego :mrgreen: Ja mam wolne do 07.05 także dla tych osób co nie będą musiały wracać 03 mam propozycję aby wybrać się w drogę powrotną przez Wiedeń (i karuzele, karuzele, karuzele) 8) :P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja mam wolne do 07.05 także dla tych osób co nie będą musiały wracać 03 mam propozycję aby wybrać się w drogę powrotną przez Wiedeń (i karuzele' date=' karuzele, karuzele) Cool Razz Very Happy[/quote']To jest myśl! :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 A ja ogłaszam, iż wesele zostało przeniesione, więc powracamy do Planu A. tj. Piątek wieczór zbiórka w Goorce :!: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 PGR jesteś kochany :!: :!: :!: Jak Ty to zrobiłeś :?: 8) No to super to mamy jeden dzień więcej na dojazd :buttrock: . Także ruszamy z Goorki :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Zapomniałem dodać, że specjalnie pod wyjazd majowy ustawiłem sobie tak plan na Polibudzie, ze czwartek i piatek mam wolne... :evil: :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 PGR jesteś kochany :!: :!: :!: Jak Ty to zrobiłeś :?: 8) quote] PGR tu nie ma nic do rzeczy - zal mi sie go zrobiło że nie pojedzie no i odwiedził niedoszłą panne młodą = slubu nie nie ma :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A ja ogłaszam' date=' iż wesele zostało przeniesione, więc powracamy do Planu A. tj. Piątek wieczór zbiórka w Goorce Exclamation Buttrock[/quote']Hurrrrrrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Oby oby oby wszystko wypaliło bo już mnie ta zima w.a na maxa. 28 kwiecień- 7 maj. DLA MNIE BOMBA :!: [ Dopisane: Poniedziałek Luty 20, 2006 8:24 pm ]No i jak :?: Temat ucichł z deka lae mam nadzieje, że wszyscy sie dalej piszą na pacyfikacje Węgier :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 z deka lae mamon oc yT ? ydgiN w uicyż ? Ołatsoz ezczsej 63 ind ! Marlew - i jak PGRa i mój węgierski ? :mrgreen: [ Dopisane: 24-02-2006, 14:20 ]A i jeszcze jedno - może wcześniej jakiś wypad na rekonesans ? Sprawdzić czy Balaton nie wysechł po zimie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 z deka lae mamon oc yT ? ydgiN w uicyż ? Ołatsoz ezczsej 63 ind ! Marlew - i jak PGRa i mój węgierski ? :mrgreen: [ Dopisane: 24-02-2006, 14:20 ]A i jeszcze jedno - może wcześniej jakiś wypad na rekonesans ? Sprawdzić czy Balaton nie wysechł po zimie ...? Mówiłem przecież - wpadnę do Ciebie i w sobotę smigamy zobaczyć czy beczki pełne w Tokaju na nasz przyjazd... taki zwiad. a mój węgierski to tylko podstawowe słowa - renderseg, kici, jonapodkiwanok, keszenem, tokaj, egribikawer, palacinsta ;):):P:) tyle żeby przezyć w tym dzikim kraju parę dni :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Raczej z Wami nie pojadę, bo na Węgrzech spędziłem majówkę 2005, mam jednak małą wskazówkę - genialna jest nstępująca trasa przez Słowację: przekroczenie granicy w Niedzicy, następnie kierunek na Poprad, potem przez Slovensky Raj, i dalej do Egeru. Jeśli traska jest niejasna, mogę zarzucić jpg z mapką.Nie jest to na pewno najszybsza, ani najkrótsza trasa, ale wierzcie mi - warto ;). Z Niedzicy do Popradu wiodą przyjemne górskie winkielki, podobnie w Slovenskim Raju. Widoki przez całą drogę rewelacyjne. No i cała traska przebiega przez region o bardzo małym natężeniu ruchu. Jeśli chcecie, mogę zapodać foty z tego odcinka, jak z całego zesłorocznego wypadu do Węgier :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi