atrian Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja śmigam w NITRO model NB-40 sportowo-turystyczne, to zwykłe średniaki za 390 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Ja właśnie dostałem pocztą Sidi B-2, nowość w tym roku z oferty SIDI ( opis ). Jak się będą spisywać napisze jak troche w nich pojezdze, na razie niestety nie ma takiej mozliwosci :D Za calosc, lacznie z kosztami wysylki zaplacilem 750zl, bardzo polecam sklep http://www.alinmoto.pl poprzez ktory zamawialem te buty - szybki i sprawny kontakt, profesjonalna realizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 WitamNiedawno kupiłem Probiker Traveller może rewelacja to nie jest ale są lekkie i wygodne -nie wiem jak będą się sprawować po dłuższej eksploatacji nie polecam dla osób z nogami wysokimi w podbiciu ponieważ są płytko skrojone rozmiarówka normalnapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Właśnie jak juz jestesmy przy temacie buty :mrgreen: , to jak wygląda jazda w glanach? (chce mieć pierwsze Suze GS500F) :) Jak tam wygląda ze zmiana biegów, i ogólnie. (glany wedle mnie są bardzo wygodne, tylko wieczne nie będą :clap: ), Czy glan w ogóle mieści się pod drążkiem zmiany biegów, przecież noska nie ma płaskiego tak jak w typowych butach motocyklowych. :roll: Kto ma Suze GS 500 F i jeździ na niej w glanach niech sie wypowie :mrgreen: Jak dla mnie bardzo ważne :mrgreen: Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Czy glan w ogóle mieści się pod drążkiem zmiany biegów, przecież noska nie ma płaskiego tak jak w typowych butach motocyklowych. wysokość dźwigienki przecież można wyregulować :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Kil|vovDzieki za odpowiedź wiesz nie mam moto wiec nie iwem jak to jest z tą dźwigienką jeszcze raz dzieki :clap: Młoda :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 PROBIKER ACTIVE tanie a dobre( na pewno lepsze od adidasków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Niestety od kilku lat Uvexy :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Polecam z wwwakcesoria cos tam :clap: kupic Sidi Vertigo prezcenione na 888zł' date=' wysłali mi je za darmo, ja mam problem z butami na moto ze wzgledu na rozmiar stopy (46) w innych alpinach niewygodnie mi sie biegami mieszało a sidi sa jakies takie hmmm bardziej ergonomiczne niezaleznie od rozmiaru[/quote'] Co ty powiesz :) Ja mam w okolicach 47 w porywach do 48 i to jest problem bo jak kupuję buty to najpierw szukam rozmiaru a dopiero potem jest selekcja ze wsględu na model.W butach motocyklowych na szczęście są duze rozmiary. Właśnie jak juz jestesmy przy temacie buty :mrgreen: ' date=' to jak wygląda jazda w glanach? (chce mieć pierwsze Suze GS500F) :D Jak tam wygląda ze zmiana biegów, i ogólnie. (glany wedle mnie są bardzo wygodne, tylko wieczne nie będą ;) ), Czy glan w ogóle mieści się pod drążkiem zmiany biegów, przecież noska nie ma płaskiego tak jak w typowych butach motocyklowych. :roll: Kto ma Suze GS 500 F i jeździ na niej w glanach niech sie wypowie :mrgreen: Jak dla mnie bardzo ważne :mrgreen: Młoda[/quote'] Ja mam GS500F i jeżdżę w martensach z blachami.Jak buty były nowe to troche przy pierwszych jazdach było mało fajnie bo mam duże kopyto i czub buta lekko blokował się na biegach.But sie dopasowal do nogi, podeszwa lekko uchodziła i gra gitarra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam, chcialem Was zapytac co sadzicie o Alpinestar GPS Gore-Tex w kontekscie jazdy po miescie??Alipnestar GPSNie zapuszczam sie w trasy, ale zalezy mi na bucie nieprzemakalnym. Czy buty bez Gore-Tex przemakaja w slabym deszczu czy musi to byc deszcz rzesisty zeby zaczely przeciekac.Dodam ze jezdze glownie po miescie i zalezy mi tez na wygodzie, najlepiej gdybym nie musial ich sciagac w biurze :) Prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja jezdze w Sidi Vertigo bardzo dobrze sie w nich jezdzi, ale zaczyna mi sie odklejac podeszwa ;/ Podobno staly temat w sidi. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztp Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A ja jeżdżę w goretexowych, trekkingowych, wysokich i usztywnionych butach do chodzenia po górach. Są o wiele tańsze i nie gorsze od odpowiedników zwanych "motocyklowymi". Polecam innym :)k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jezdze w "sztiflach" vel kowbojkach i jestem zadowolony. Jak popada mocno to ostatecznie sa przemoczone no ale czego sie nie robi dla chopperowego stylu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corben Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) jeżdzę w Gaerne GRT, www.gaerne.com Bardzo fajnie buciki, polecam. Jeździłem już w niezłe ulewy i naprawdę nie przemiękają. Poza tym sa bardzo wygodne oraz nawet w upały noga nie posi się tak bardzo. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Corben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 DrMartens 1460 ;) po slizgu sie tylko lekko podeszwy obdarly :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi