foks Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Kupiłem je rok temu na ebayu niemieckim za chyba 175€... teraz pewnie kosztują dużo więcej przez kurs € icon_rolleyes.gif To wraz ze zmianą kursy rośnie też cena w obcej walucie? O kurde, teraz to się zaczynam bać kryzysu :D :D :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 To wraz ze zmianą kursy rośnie też cena w obcej walucie? O kurde, teraz to się zaczynam bać kryzysu :D :D :D Bo to pewnie kryzys wszystkich wartości (nie tylko finansowych) :biggrin: :biggrin: BTW - naprawdę nikt nie jeździ w XPD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 To ja wolę playstation ;D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Co myślicie o tych trzewikach ? http://moto.allegro.pl/item562496286_m_m_h...ce.html#gallery albo o firmie Gaerne, Falco lub Diadora ? Nadal nie wiem co kupić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 te z allegro to kolejna ewolucja na temat sidi b2. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Co myślicie o tych trzewikach ? http://moto.allegro.pl/item562496286_m_m_h...ce.html#gallery albo o firmie Gaerne, Falco lub Diadora ? Nadal nie wiem co kupić ;] Wyglądają jak wsiowe kalosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Co myślicie o tych trzewikach ? http://moto.allegro.pl/item562496286_m_m_h...ce.html#gallery albo o firmie Gaerne, Falco lub Diadora ? Nadal nie wiem co kupić ;] wg mnie to to samo co Held Merlin i Metro Racing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Mi niestety srodki finansowe nie pozwoliły na coś z wyższej półki ... kupiłem buty firmy red coyote (anglia) ale miło sie zaskoczyłem całkiem wygodne solidne wykonanie a cena naprawde przyzwoita ;] Przy najblizszej zmianie planuje Oxtary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No a Gaerne, Diadora lub Falco ? jakie to są firmy ? ma ktoś buty z którejś z tych firm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ja mam buty oxtar już 2 sezony i zajebiste buty mega wygodne i nawet mało przemakalne :) 2 lata temu zapłaciłem za nie kupę kasy ale było warto :) a miałem kiedyś turystyczne diadory NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No a Gaerne, Diadora lub Falco ? jakie to są firmy ? ma ktoś buty z którejś z tych firm ? Średnia półka. W salonie 4SR Gaerne kosztowały ponad 800 złotych a za 870 można wyrwać SMX Plus - także w ogóle nie ma porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 za 870 można wyrwać SMX Plus Te czasy się już skończyły niestety (chyba, że stare partie itd. / ew. 'znajomości' ) - choć to pewnie kwestia kilku miesięcy i znowu ceny polecą w dół na zimę. Falco to całkiem niezłe, godne polecenia buciory - jeśli komuś metka nie przeszkadza. Ale faktem jest, że wystarczy trochę dołożyć i się ma coś z popularnych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafax Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Co myślicie o tych trzewikach ? http://moto.allegro.pl/item562496286_m_m_h...ce.html#gallery albo o firmie Gaerne, Falco lub Diadora ? Nadal nie wiem co kupić ;] Ja jezdze w Diadorach Eagle WP (prawie jak te http://www.moto-abc.pl/buty-diadora-eagle-...ne-p-1667.html), trzymaja sie bardzo dobrze, nie maja tendencji do przemakania - pewnie dzieki brakowi otworow wentylacyjnych, da sie tez w nich wytrzymac latem i przesiedziec pare godzin na uczelni. Jak na kase ktora za nie dalem - niecale 400zl - uwazam ze calkiem niezle sie sprawuja, ale gdybym mial wybierac teraz to doplacil bym do wyzszej polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Te czasy się już skończyły niestety (chyba, że stare partie itd. / ew. 'znajomości' ) - choć to pewnie kwestia kilku miesięcy i znowu ceny polecą w dół na zimę. Falco to całkiem niezłe, godne polecenia buciory - jeśli komuś metka nie przeszkadza. Ale faktem jest, że wystarczy trochę dołożyć i się ma coś z popularnych firm. Wcale nie. Proszę: http://moto.allegro.pl/item563844231_buty_...lpinestars.html Sprawdzone - w zeszłym tygodniu kolega od niego brał buty. Jak najbardziej gościa polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Jak by ktoś szukał to za 850 w 4bikes są SIDI vertico corsa ! ale jest ograniczona rozmiarówka i kolorystyka, za 807pln są B2 .... Edytowane 4 Marca 2009 przez kalion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi