rebel Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a w samochodzie cała masa pierdułek , szpargałów , bibelotów i kosmetyków :D :D ;) Proszę i mnie wpisać do grona wycieczkowiczów :mrgreen: i w razie czego poprawić. Czy wyjazd w Góry Świętokrzyskie połączony jest z wyjazdem na Jasną Górę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Nie to dwa osobne wyjazdy. Do Częstochowy co po niektórzy z nas jadą 24.04.06 r., a drugi wyjazd jest planowany na 1.07.06 r. Częstochowa to zlot połączony z mszą i święceniem maszyn. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Wielkie dzięki Janusz za wyjaśnienie.Zobaczymy ,może uda się obydwa zaliczyć :mrgreen: A tak na marginesie mieliśmy okazję się poznać w 2oo przy okazji świątecznego opłatka :D ,krótko bo krótko ale byłem. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Do Częstochowy co po niektórzy z nas jadą 24.04.06 To kiedy ta Częstochowa - w poniedziałek :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Nie w niedzielę, utkwiła mi data z poprzedniego roku :D Prawidłowa jak poinformował nas Galar to 23.04.06 r. [ Dopisane: 17-02-2006, 11:22 ]rebel pamiętam nasze spotkanie, musiałeś iść do pracy i krótko na śledziku byłeś. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a w samochodzie cała masa pierdułek ' date=' szpargałów , bibelotów i kosmetyków :D ;) ;) [/quote'] oczywiście, przecież to mój najlepszy zestaw kufrów, i przede wszystkim nie muszę się ograniczać z ilością bagażu, czyż to nie cudowne? :D Co do wyprawy do Cz-wy- proszę nie wpisywać mnie na liste uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Na wyjazd do Częstochowy nie ma listy. Galar da poprostu znać skąd rusza ekipa Warszawska i kto będzie chciał to pojedzie. Mam rację Galar :?: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra427 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 W Świętokrzyskie ktoś z Łodzi się też wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Listy nie będzie. Jeśli chcemy się spotkać wcześniejto proponuję dla osób jadących z innych miejscowosci zbiórkę w Częstochowie na stacji chyba BP przy którejskręca się z trasy katowickiej w kierunku starego rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 zbiórkę w Częstochowie na stacji chyba BP przy której Proponuję stację BP na trasie "1" ponieważ jest to bardzo charakterystyczne miejsce: stacja oraz McDonalds są po obu stronach ulicy. Umówmy się przed McDonalds po stronie Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Jestem za. Częstochowę można zwiedzić, bo chyba wiele osób tak jak jak było na Jasnej Górze, a w samym mieście nie bardzo. Co do silnika BMW w Dnieprze Galara, to dołożymy chłodnicę oleju do dyfra i będzie śmigać :D Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 zbiórkę w Częstochowie na stacji chyba BP przy której Proponuję stację BP na trasie "1" ponieważ jest to bardzo charakterystyczne miejsce: stacja oraz McDonalds są po obu stronach ulicy. Umówmy się przed McDonalds po stronie Castoramy. Dokładnie o tą stację mi chodzi zapomniałem że przy niej jest McDonalds(albo ona przy McDonalds`ie :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Dopisałem w temacie Częstochowe bo widzę, że temat w tym kierunku zmierza :) Galar napisz jak się spotkamy w Warszawie gdy będziemy jechac do Częstochowy :?: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Tak jak w zeszłym roku. Skrzyżowanie katowickiej z drogą nr 721z Piaseczna i Magdalenki 23.04. godz. 7.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 prawda No to pięknie, zawsze to fajnie jechać bez gratów, można się podpiąć z własnym bagażem :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi