Motoradzio Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 kiler napisał: można kupić(dorobić ?) rure łączącą tłumik z kolektorami? Question Question To samo pytanie i brak odpowiedzi zdecydowalo ze tego tlumika jeszcze nie kupilem...Niestety obawiam się, że cięzko bedzie Wam dostać samą rure łączącą. Wszyscy markowi producenci dają je w zestawach z tłumikami. Do mojego tłumika były nawet dwie. Druga umożliwia podłaczenie orginalnego tłumika. Kiedyś miałem jakiś Polski tłumik Extreme i uciołem orginalną rure tak żeby pasowała od razu do tłumika i przymoocowałem na obejme. Pomimo uszczelnia i innych manewrów zawsze jakoś spaliny wydostawały sie na połaczeniu, strasznie mnie to wkurzało :buttrock: Wiec nie polecam, no chyba że któś jest magik złota rączka :( Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Do mojej CBR znalazłem jeszcze takiego gościa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84013392pisze że jest org komplet rura+ mocowanie do cbrAle nie wiem co o nim myśleć (b mało komentarzy) i też nie bardzo wiadomo czy jest to orginał czy "karbon" z naklejką z alegro za 10 złMoże ktoś jest z okolicy i ma możliwość looknięcia albo zna tego gościa i może coś na ten temat powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Widac ze leo vince to oryginal, za to o tym niby akrapovicu nie mozna tego powiedziec... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jest szansa, ze tlumikarze od katamaranow sa w stanie zrobic kolektor. Przeciez rury i gientarki maja, wiec co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jest szansa, ze tlumikarze od katamaranow sa w stanie zrobic kolektor. Przeciez rury i gientarki maja, wiec co za problem?Dokładnie. W Poznaniu polecam www.kalinski.pl Kumplowi w FJR zrobili mocowania końcówek Lasera dedykowanych do Busy, wygląda jak oryginał (zreszta nawet w galerii jest). Niestety nie wiem ile takie coś stanowi, no ale namiary są i można się dopytać :buttrock: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Do mojej CBR znalazłem jeszcze takiego gościa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84013392pisze że jest org komplet rura+ mocowanie do cbrAle nie wiem co o nim myśleć (b mało komentarzy) i też nie bardzo wiadomo czy jest to orginał czy "karbon" z naklejką z alegro za 10 złMoże ktoś jest z okolicy i ma możliwość looknięcia albo zna tego gościa i może coś na ten temat powiedziećJa sie odważyłem i zlicytowałem.Dzwoniłem do gościa i uczciwie gadał, że LeoVince są uniweralne ale oryginały, a reszta to wydechy robione na zamowienie.Zamówiłem Vince w karbonie i za dopłatą mam dostać z kolankiem dolotowym do mojego modelu.Jak odbiorę paczkę dam wam znać. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 A ile cie kosztuje z kolankiem? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Koszt to 650 + 17 przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Do mojej CBR znalazłem jeszcze takiego gościa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84013392pisze że jest org komplet rura+ mocowanie do cbrAle nie wiem co o nim myśleć (b mało komentarzy) i też nie bardzo wiadomo czy jest to orginał czy "karbon" z naklejką z alegro za 10 złMoże ktoś jest z okolicy i ma możliwość looknięcia albo zna tego gościa i może coś na ten temat powiedziećJa sie odważyłem i zlicytowałem.Dzwoniłem do gościa i uczciwie gadał' date=' że LeoVince są uniweralne ale oryginały, a reszta to wydechy robione na zamowienie.[/quote'] ja natomiast jednego jestem pewien, że ten akrapovic no fotce to ma tyle wspólnego z orginalnym akrapovic-em co ja z rodziną Radia M. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 DO DOMINIKA:Wyslalem do Ciebie PW wczoraj w sprawie tego linka, ktory podalem pare postow wczesniej (stahlflex rohr). Odezwij sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Koszt to 650 + 17 przesyłka i jak dostałeś już ten tłumik??? Napisz bo jestem ciekawy solidności (gościa i tłumika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Kontaktowałem się z Tym sprzedającym i w moim przypadku koszt całego zestawu tzn. tłumik , rura , mocowania to 700 zeta. Co Wy na to Panowie ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Brac! :D Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Cześć.Pewnie czekaliście na moją odpowieć.Paczka przyszła i ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeer.Bo:Dostałem zamiast najtańszej wersji carbonowej ze znaczkiem naklejką dostałem model wyższy ze znaczkiem netalowyma na nity. moim zdaniem 100 % oryginał. Jeśli nie nie to gość może dla mniefałszować PLN i nikt sie nie skapnie.Wg. ustleń telefonicznych kolanko jest dorobione własnoręcznie. I tak jest. Zrobione starannie, estetycznie. Nie jest to jak w oryginale ale 670 konta 1400 zdecydowanie 670. Nikt i tak nie zauważy. Brakowało tylko obejmy zaciskowej na owe kolanko dolotowe ale można zdjąć z oryginalnego. Oczywiście wydech z tgz. Db killerem. Jeszcze nie jest "leo" założone. Ciekawe jak będzie "gadał" ???...........Do Rebel........................'odemnie też chciał 700 ale powiedziałem, że Ci z Poznania sprzedają po 500 - prawda, a kolanko w wawie dorobią za 150 PLN.-kit. nikt się nie chce podjąć dorobienia, a jak znalazłem dwóch ambitnych to 200 lub 250 -Więc lepiej zbij cenę i masz wszystko u jednego gościa.Powiedziałem, że jest nas w klubie 50-ciu i jak się sprawdzi to będą dalsze zamówienia, więc powołaj się na mnie i Nasz fikcyjny klub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Powiedziałem' date=' że jest nas w klubie 50-ciu i jak się sprawdzi to będą dalsze zamówienia, więc powołaj się na mnie i Nasz fikcyjny klub.[/quote'] Napewno to zrobię :!: :!: :!: Swoją drogą masz talent negocjacyjny :mrgreen: POZDRO P.S. Jaka była końcowa cena.Możesz napisać na PW jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi