rafael Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Jeżdzę motocyklem marki VOR 503!!MOTO jest oki niesamowity dół!!problem z odpalaniem bierze się z wytrzepanego rozpylacza lub iglicy (mówię tu o gaźniku delorto)pozatym mi pali z pierwszego!!!jedynym słabym punktem jest korba wytrzymuje max 1 rok(brak wałków wyrównoważających, spore wibracje)smarowanie tak jak w husabergu, rozbryzgowe , zmiana oleju co 4 godziny!!pozatym widze sporo zalet, metalowy kosz sprzęgłowy, fajny rozrząd !! jak coświecej chcecie wiedzieć to daję telefon 514233188 Chetnie bym zobaczyl jakis filmik jak to smiga albo przynajmniej jakies fotki napewno wielu z nas by tez chcialo :) Jesli moglbys cos wrzucic to bede bardzo wdzieczny.pzdr Edytowane 28 Listopada 2007 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Chetnie bym zobaczyl jakis filmik jak to smiga albo przynajmniej jakies fotki napewno wielu z nas by tez chcialo :wink: Jesli moglbys cos wrzucic to bede bardzo wdzieczny.pzdrhttp://pl.youtube.com/results?search_query...3&search=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzier Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Chetnie bym zobaczyl jakis filmik jak to smiga albo przynajmniej jakies fotki napewno wielu z nas by tez chcialo ;) Jesli moglbys cos wrzucic to bede bardzo wdzieczny.pzdrzorbie fotki ale obecnie totalny brak czasu!! Pozdro :flesje: Edytowane 1 Grudnia 2007 przez marzier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 a gdzie smigasz? bo ja też lublin! ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 a gdzie smigasz? bo ja też lublin! ;] Takie pytania na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi