Andon13 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Jak podobna do Ciebie to sporo tego piwa bedzie musiało być Damy rade :( ja wezme gratis siostre przyda sie a piwo zostaw sobei bo niepije alkocholuWidze ze jestes z Gdańska wiec przyjezdzaj i zabieraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Jeszcze słówko na temat prawka z allegro. Walić to prawko nawet jesli go nie dostaniesz. Chodzi o to, ze cwaniaczek pewnie wmówiłby Ci, ze potrzebny mu skan tych dwóch dokumentów! Jak ma znajomka w banku i sie postara, to bierze na Ciebie kredyt i sie nie wypłacisz! Chyba sie zgodzicie, ze przy takim scenariuszu o prawko, ktorego nie dostałeś juz sie nie martwisz :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 oo Widze że już znalazł sie chętny na prawko za Gb :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 pewnie chodzi o to prawko http://www.mtib.gov.pl/moduly/aktualnosci_...889&opcja=pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Może ktoś kupi i sie podzieli wrażeniami po spotkaniu z milicją :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 pewnie chodzi o to prawkohttp://www.mtib.gov.pl/moduly/aktualnosci_sg/informacja.php?id_informacji=1889&opcja=pokazdokladnie o to chodzi :( moze trzeba chlopowi podeslac linka he he :P Ale fakt faktem ludzie cuda wymyslaja, a allegro to juz szczyty :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mojm zdaniem można kupić sobie wielkom ścieme. Jak toś ma głowe to nie kupuje prawka na bazarze i kursu na Allegro. Ja zaczym zapisałem się na kurs odwiedziłem każdom konkuręcie w okolicy. Mojm zdaniem wybrałem najlepszą szkołe. Z najlepszymi instruktorami. Pozdrowienia dla Tomeczka K. Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jazdy się pewnie odbywają... Na komputerze na "Superbike 2001" albo innym "Moto GP"... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jazdy się pewnie odbywają... Na komputerze na "Superbike 2001" albo innym "Moto GP"... :mrgreen: Do tego egzamin tez na kompie :buttrock: scigasz sie z egzaminatorem przez net. Wygrywasz- za tydzien idziesz do wydzialu komunikacji po blankiet :twisted: przegrywasz to wplacasz na konto 80zl i prubujesz jeszcze raz :-x :-x :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Kurcze jak mozna myslec o kupieniu prawka? Prawko trzeba zdac i dopiero jest satysfakcja!!!! [ Dopisane: 14-01-2006, 09:25 ]Nie jest latwo - ale jest to mozliwe: ja mam kat ABCDE i wszystkie zdale bez lapowki i za pierwszym razem!!!POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 wszystkie zdale bez lapowki i za pierwszym razem!!! Zdradź Ty lepiej gdzie taki ośrodek jest !?Ja B zdałem za drugim (żebym trzymał gębę na kłódkę to bym i za pierwszym zdał... Ale to dłuższa historia... Jeszcze się wtedy na "Kaszlach" zdawało... :mrgreen: ) Za to A za pierwszym zdałem (mało gadałem :mrgreen: )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 no to jest troszke dluga lista- mianowicie: kat A i B zdalem w Piotrkowie Tryb. C zdalem w Lodzi ale w wojsku, E w Bydgoszczy i D w Warszawie- takie same osrodki jak wszedzie- ani trudniej ani latwiej... Poprostu mi sie udalo :lol: i powaznie zero przekupstwa.pozdrawiam :) [ Dopisane: 15-01-2006, 15:26 ]Ps. moze w wojsku bylo latwiej ale to bylo 9 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi