kubususul Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Znalazlem taka oto oferte: http://bemotor.com.pl/towary.php?id_towaru=90 i zastanawiam sie nad kupnem. Czy jest to dobra cena,ile normalnie te buty kosztuja, czy moze ma ktos juz takowe i jak sie sprawuja. Maja to byc buty do skory na Virago, ale podobaja mi sie wlasnie takie - myslicie ze beda pasowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam.Ja kilka dni temu kupilem sobie S-MX PLUS.Prezentuja sie rewelacyjnie co do uzytkowania to jeszcze niemailem okazji takze niejestem wstanie sie wypowiedziec narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam. Ja kilka dni temu kupilem sobie S-MX PLUS. Siema, Ile dałeś (jeśli mogę spytać) i gdzie bo na stronie bemotoru nie ma ceny tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 W końcu alpinestars jest przodującą firma na świecie w tym temacie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 no jak nie jak tak :P :D :) :) KUPUJ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 no jak nie jak tak KUPUJ!!!!! Nie spamuj !!!! Nie musisz się wypowiadać w każdym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 No 800zl ale koncowka promocji to juz byla takze bedziesz mial cieszko zlapac ten model w tak niskeij cenie.Normalnie one chodza bodajze po 1200zlZobacz na allegro mial jeszcze 1 koles z koszalina bodajze ostatnia pare chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 nie wiem jak konkretnie w tym modelu, ale w sportowych alpinach strasznie denerwuje mnie ten ich ścięty obcas...bardzo ciężko (przynajmniej w 9ce) rozkłada się boczną podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No niewiem jak sie moje beda prezentowac w akcji.Takze czekam na roztopy bo sie butki marnuja w pudelku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wlasnie je kupilem, zobaczymy jak sie beda sprawowac, na razie czekam az przysla. [ Dopisane: 08-01-2006, 23:33 ]Okej, buciki sa -> wygladaja bardzo dobrze i zmniejszaja mi kajaczka, nie wygalda juz taki duzy :D Coz poza tym, dobrze przylegaja do nogi jak sie pozapina, tylko jak chodz to troszke "szuraja" rzepy,ale moze sie czepiam :P Cos wiecej postaram sie maznac jak pojezdze i nadejdzie sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi