Baron Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie wierzyłem dopóki nie zobaczyłem. Takie rzeczy się dzieją tylko na filmach. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 masz co wnukom opowiadac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Heh, mocne. Dobrze że wszyscy cali, a moto się zrobi. Ja kiedyś miałem podobną sytuacje tylko że był wielki dół no i oczywiście spadłem i zrobiłem supermana w powietrzu :mrgreen: . Pzdr i uważajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 dużo pracy Cię czeka Jeden dzień. Szkoda że filmu nie ma to byśmy pokazali że w Polsce chłopaki też sie bawią a nie tylko Pastrana z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Na 100% się conajmniej posikały! taa .... ze smiechu hehehe :lol: nie martw sie stary powoli powolii bedzie smigal!! POZDRAWIAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Na 100% się conajmniej posikały! taa .... ze smiechu hehehe :lol: nie martw sie stary powoli powolii bedzie smigal!! POZDRAWIAM :) A to już Ty napisałeś :twisted: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wniosek z tego taki że na dr sie nie skacze :buttrock:Roboty może troche będziesz miał ale kosztów praktycznie żadnych a przy okazji zrobisz sobie dokładny przegląd i będziesz wiedział co i tak trzeba wymienić a co jest ok.Ale to troche dziwne że jeździliście tam sobie dłużej w jednym miejscu a nie wiedzieliście że zaraz za górką na której skaczecie jest jezioro :) Szkoda że nie było tam znaku "ZAKAZ WJAZDU CZOŁGĄ" Powinno być tak Szkoda że nie było tam znaku "ZAKAZ WJAZDU CZOŁGOM" Powinno być tak: Szkoda że pisze takie durne posty i zaśmiecam forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heiduk Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ale to troche dziwne że jeździliście tam sobie dłużej w jednym miejscu a nie wiedzieliście że zaraz za górką na której skaczecie jest jezioro własnie też sie zastanawiam, jak mozna jeździć i nie miec pojęcia że tam jest jeziorko :lol: :lol: :| Heh pierwszy raz o takim wypadku czytam :) no nieźle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Przynajmniej umyłeś porządnie Drke :buttrock: :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja widzialem ze tam jest jezioro :buttrock:ale zapomnialo mi sie o nim :) Co do robopty to jest duzo! Wszedzie, naprawde wszedzie jest woda :buttrock: Koszty sa, bo do silnika dostal sie woda, pewnie pierscionki do wymiany! Przedewszytskich chyba trzeba wszystko wyczyscic i przedmuchac i bedzie latala! Tyle, ze przy wyciaganiu jej z wody pomalama sie tylna owiewka i prare rzeczy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Tyle, ze przy wyciaganiu jej z wody pomalama sie tylna owiewka i prare rzeczywazne ze tobie sie nic nie stalo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Kilka dni wcześniej przelatywałem przez Piaskownie jadąć na S1... :D okrężną drogą ( pzrd dla Pawła-PRC :lol: ) i ciesze się, że nie znalazłem tego jeziorka. To był pierwszy i ostatni raz jak widziałem Dr'ke :P Trza było jaką amfibie kupić albo łódź podwodną czy cuś :D Mam nadzieje, że widzimy się na S1... Kurde, trza przyznać, że ten sezon jest bardzo pechowy. Tyle osób miało gleby na moto, że głowa mała :roll: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Co do robopty to jest duzo! Wszedzie, naprawde wszedzie jest woda :D hehehe dziwne by było jakby nie byłoKoszty sa, bo do silnika dostal sie woda, pewnie pierscionki do wymiany! Przedewszytskich chyba trzeba wszystko wyczyscic i przedmuchac i bedzie latala!dlaczego do wymiany, jak rozebrałes silnik odrazu po wyjeciu go z wody nie ma prawa nic przyłapać. a swoją drogą to niezły kozak jestes :P ja tylko wpadam w głębsze rowy mielioracyjne :D pozdro i zycze udanaj pracy która przyniesie dobry efekt i maszyna ruszy w teren wraz z 1 odwilżą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 no ładnie dobrze ze Cie nie przygniotła bo bys sie mogł utopic a robotki troszke bedziesz miał pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 dobrze ze plywac umiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi