MariuszN Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 osobiscie polecam tylko te druciane, sa bardziej sprezyste i nie pekaja, natomiast te drugie sa zabardzo utwardzane, i pekaja bardzo czesto. Nie sadze ze jest to spowodowae zlym zalozeniem, bo to prosta czynosc trafic w ten rowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyskotekowiec Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Poza tym we wszystkich współczesnych 2T jakie rozbierałem były orginalnie druciane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 i jak juz kupujesz to kupuj te druciki bo segery lubia wypadacWiem, spotkałem sie z takim przpypadkiem na żywo. Coś tak zaczęło dzwonić w silniku i nagle zgasł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ja kiedyś zakładałem zabezpieczenie w simsonie, i mi gdzieś je wyjebało, a że mi się spieszyłu.,, to uciąłem kawałek drucika trzymającego żarówkę halogenową wsadziłe, i śmigałem:):) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 kiedys w swojej jawce załozylem stare segery, a cylinder był po szlifie i tłok nowy. i sobie tak jade,jade, a tu nagle jak nie pidolnie, zablokowoło mi koło. najpierw myslałem ze sie zatarł,poczekałem az ostygnie i dalej kicha, i sie okazało ze mi wypad jeden seger swozen tokowy wysona sie i mi rozwalilo kanaly w cylindrze,nie moglem go zdjac. od tamtej pory zakładam zawsze nowe zabezpiecznia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 dobrze jest kupić nowe. Ja mam drucikowe w romecie i ETZcie i nie mam problemów. Jak kupisz to dobrze obejrzyj, czy nie mają jakiegoś felera, coby Ci syfu nie narobiło w silniku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 To że sprawne zabezpieczenia wypadają to nie wina materiału czy zużycia.Muszą byś włożone tak aby końce skierowane były do góry lub do dołu jak litery: "u" "n". W przypadku założenia w sposób: "c" końce zabezpieczenia mają dendencję do wyginania się podczas pracy (bezwładność) i wypadnięcia. Oczywiście nie mogą się samoczynnie obracać w rowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi