GT 80 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 po pierwsze juz mam prawie 18 lat a po drugie i tak nie pale Prawie robi dużą różnice :D martw się żeby Twoje dzieci nie paliły w wieku 10 lat.... czyimiś się nieprzejmuj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 jarodawcaON napisał odpalali a nie odpalałem. Wiem że brzmi prawie tak samo ale jak mówi Jędras PRAWIE ROBI WIEKĄ RÓŻNICĘ Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 o to sory faktycznie odpalali :oops: hehpzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 strzelanie z wydechów to zachowanie skandaliczne i powinno być karane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 hmmmm ze strzelania z wydechu mam strasznie dużo filmików tyle ze ja nie używam wyłącznika zapłonu do tego tylko z gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 No ale w takim razie to ty pewnie dokręcasz do odcięcia zapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 właśnie nie trzymam obroty w granicach 7 tys około 5 sekund następnie dodaje energicznie gazu i popuszczam wtedy ładnie ogień z wydechu leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 no to pozostają rozgrzane kolektory dolotowe oraz bogata mieszanka :twisted: . ja kiedoś na sporo opóźnionym zapłonie wieczorem jeździłem uralem z kolankami rozgrzanymi do czerwoności. teraz mam zapłon ustwiony poprawnie, ale chromowane kolanka są liliowego koloru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 szczerze to bym bał się jezdzić na tak mocno rozgrzanych kolektorach. moze to niema aż tak dużego wpływu na silnik(nawet nie wiem ale wydaje mi się że ma), ale czuje zaduży respekt do maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 taki opóźniony zapłon niszczy zawory i gniazda w stopniu znacznym :roll: ... a że kolanka świecą w nocy od gorąca... no, trzeba uważać :twisted: . oczywiście ja mówie z punktu widzenia użytkownika motocykla radzieckiego. japońce to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 w japońcach też pewnie ładnie daje po dupi* mam gdzies na kompie film jak koles starego gixera rozgrzewa do czerwonosci az zal sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja nie twierdze ze nie daje po dupie, ja uważam że nawet bardziej szkodzi i o wiele bardziej pogarsza osiągi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 ja na zlocie najebalem sie okrutnie i stwierdzilem ze postrzelam nieco co nie bylo dobrym pomyslem bo pozniej musialem sciagac glowice, ale przy okazji wypolerowalem kanaly w glowicy wiec lepiej dopier**la teraz wiec nie ma tego zlego... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Praktycznie każdy motocykl jak przytrzymasz na około 8000 to kolektory robią się czerwone, nawet te zrobione z tytanu. to normalne na postoju kiedy nie ma chłodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Praktycznie każdy motocykl jak przytrzymasz na około 8000 to kolektory robią się czerwone, nawet te zrobione z tytanu. to normalne na postoju kiedy nie ma chłodzenia qmpel tak potrzymal troche vfr i... wymienial plastiki z przodu - pootopily sie :mrgreen: :mrgreen: z tylu za to bylo baaaaardzo goraco, ale siodlo wytrzymalo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi