Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jasnowic cy co.... Czyżbyście pili CH3OH zamiast C2H5OH :roll: ... tyle razy wam mówiłam' date=' że jest w nich zasadnicza różnica... :oops: Troszkę by Wam było nudno bez nas P.S. A niech któryś napisze że nie Bo pójdzie DO PIEKŁA!!!! :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czolem! Dzizys, jestescie niereformowalni :).Nastepnym razem bedzie trzeba zalozyc dwa tematy: Zlot w Rybniku - konkretyZlot w Rybniku - spamownia :) ;) :P ;) ;) ;) ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dzizys' date=' jestescie niereformowalni :).Nastepnym razem bedzie trzeba zalozyc dwa tematy: Zlot w Rybniku - konkretyZlot w Rybniku - spamownia[/quote']Przecież my samymi konkretami walimy :lol: Kto obok kogo będzie spał, kto będzie co pił, kto będzie do kogo przywiązany i kto nie chce koło kogo się znajdować... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Kto obok kogo będzie spał Ty juz chyba wiesz obok kogo bedziesz spała... hyhy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ale może najpierw poznajmy się na 4um a potem "spędźmy razem noc" Poznać' date=' to się poznaliśmy a nawet spałam z Mishelem! Hyyyyyyy!!!!!!!!!! Niech mnie ręka piekielna broni!!!!! Z bratem! Toż to kazirodztwo!!! :twisted: [ [i']Dopisane: 15-01-2006, 23:09[/i] ]Przecież my samymi konkretami walimy Kto obok kogo będzie spał' date=' kto będzie co pił, kto będzie do kogo przywiązany i kto nie chce koło kogo się znajdować... [/quote']Jeszcze tylko brakuje nam karteczek z imieniem, nazwiskiem, zainteresowaniami, z ulubioną pozycją, programem telewizyjnym......itp. :mrgreen: :twisted: Dobra a na poważnie: wstępnie jadę, chyba, że wyjadę do Holandii-to wtedy będzie lipa! Ale to będzie wiadomo pod koniec marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 wstępnie jadę' date=' chyba, że wyjadę do Holandii-to wtedy będzie lipa![/quote']Chyba będzie zioło :) No taaaaa .... lepiej jarać zioło niż z nami miło prowadzić dysputy na temat PIEKŁA :mrgreen: Dzizys' date=' jestescie niereformowalni [/quote']Zbyhu ... wrzuć gdzieś miedzy jedynkę a dwójkę ...zima jest ... ja dzisiaj odpaliłem moto, ale nie miałem odwagi wyjechać przy tej temperaturze. Coś trza robić, to się plecie trzy po trzy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 No to ja tyle powim, że chciałem zapowiedzieć chęć utraty pamięci (reset) w Rybnicku. Mam perfidnego pomysła, coby może zacząć pacyfikowac kotwice juz w piątek - tak wstępnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Chyba będzie zioło No taaaaa .... lepiej jarać zioło niż z nami miło prowadzić dysputy na temat PIEKŁA Zioło to będzie' date=' jak wrócę!!! :twisted: A po ziole to dopiero będą dyskusje! O tak! :) I piekło stanie się realne! :twisted: No to ja tyle powim' date=' że chciałem zapowiedzieć chęć utraty pamięci (reset) w Rybnicku[/quote']Z moją pomocą rzecz jasna Yaco he he he :twisted: :mrgreen: Mam perfidnego pomysła' date=' coby może zacząć pacyfikowac kotwice juz w piątek - tak wstępnie...[/quote']O tak! Do piekła! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Kto obok kogo będzie spałTy juz chyba wiesz obok kogo bedziesz spała... hyhy :)Niezbadane są wyroki boskie... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Czolem! Dobra. To wstepnie ustalamy termin na 15-16 kwietnia 2006!!! Aktualnie lista zainteresowanych prezentuje sie nastepujaco: 1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Browarny20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>Anushka No i ja :). Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Byloby zajebiscie znowu sie spotkac i tez popieram Bronxa w 100%.Ostatnio ze slaskim forum wyszla lipa, wygladalo to tak ze kazdy sobie....A nie tak wygladaly nasze imprezy! Dresom mowimy stanowczo nie, oprocz jednego Quada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Hmm fajnie sie czyta i jest nikla szansa ze termin spasuje, ale to jeszcze kawal czasu wiec pewno wiele jeszcze moze sie zmienic. Pozdrawiam VIT66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Niezbadane są wyroki boskie...Nie mieszajmy Boga w te bezbozne i piekielne uczynki. :twisted: zima jest ... ja dzisiaj odpaliłem moto' date=' ale nie miałem odwagi wyjechać przy tej temperaturze. Coś trza robić...[/quote']Do mojego moto trzeba by sie przekopac przez metrowa zaspe :cry: W te dlugie ziomowe wieczory nie daje mi spokoju kask stojący w centralnym miescu szafy - srednio 3 razy w tygodniu czyscze go, glancuje, czasem zakladam na łepetyne :) GŁÓD, poprostu głód! Uzależnieni od moto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Panie jak ja swoja maszynke po ponad miesiacu odpalilem to pol godziny stalem w garazu i sluchalem jak gada, drugie pol gume palilem i z wydechow strzelalem :mrgreen: Nawet w Sylwka o polnocy wyjechalem przed chate i serie walnalem coby ludziska na wsi wiedzialy ze maja szatana na moturze w sasiedztwie :twisted: :) Kruca jak pojade na rybol to se chyba od razu komplet panewek i wal kupie zeby na miejscu remont po paleniu po pojaku zrobic :) Ale gdzie tam do kwietnia kur*&&^$*@)_#*((*@^)#$... Pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Kruca jak pojade na rybol to se chyba od razu komplet panewek i wal kupie zeby na miejscu remont po paleniu po pojaku zrobic No to żeś mnie zabił tym tekstem :lol:Ale chwali się, chwali... przezorny zawsze ubezpieczony :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi