Michasiek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Cześć.. znalazlem kiedys w necie owe zdjęcie i zastanawiam sie, gdzie mozna zrobić sobie taki kask? Moze ktos ma cos podobnego?:D ciekawe jak sie ma widoczność przez taki kask.. bo zakladam ze rysunki na szybce są taką samą techniką jak na autobusach TZN. na takiej siateczce malowane są i ludzie w busach widzą swiat zewnętrzny a od zewnątrz nie bardzo :P co prawda nie mam jeszcze moto, ale jak bede mial to chcialym miec jakis fajny kask, wiec chcialem jeszcze was zapytać, czy mozna moze dostać jakieś lustrzane szybki do kasków ?:D polskie prawo chyba nie zabrania miec takich rzeczy :?: [ Dopisane: 19-12-2005, 15:06 ]i jeszcze jeden shot z innego ujęcia gdzie dokładnie widać siateczke :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 lepiej żeby nie wprowadzili takich kasków do masowej produkcji bo wtedy każdy małolat będzie chciał mieć taki hełmowon z gębą PGR'a :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 albo taki predek :P ogólnie duzo tych kasów jest na stronie, która jest w linku pod zdjęciami, trzeba wejsc w Photo / Movie gallery, wybrać z listy HELMETS i dać 'All' w kazdej kolumnie i guziczek :P http://www.sportbikerider.us [ Dopisane: 19-12-2005, 15:19 ]ten swietny ;) jesli zasmiecam to wybaczcie.. nie moge sie powstrzymac przed wklejeniem tych cudaków :D :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 to są takie same naklejki, jak na autobusach, nie ograniczają widoczności, ale nie jestem pewna, czy nie męczą oczu przy dłuższej jeździe. Nklejki robi większość firm zajmujących się artykułami reklamowymi. Nie jest to drogi interes, wystarczy mieć projekt/ zdjęcie i wymiary szybki, nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Nie wiem jakim cudem taki kask może mieć jakąkolwiek homologację, ja osobiście wolę widzieć gdzie jadę Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 wedlug mnie ta siatka bardzo ogranicza widoczność, a pozatym jest ciemna co ujemnie wpływa na jazde wieczorkiem.Fakt ze fajnie wyglada ale to wszystko 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Moim zdaniem to bardzo fajna sprawa, ale tylko jeżeli chodzi o wygląd.Szczerze nie widziłem u siebie w miesicie czgoś takiego na autobusie.Jakby ktoś znalazł jakiś internetowy, polski sklep gdzie to sprzedają to poproszę o adres. Chciałbym zobaczyć jak wygląda obraz zza drugiej strony szybki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 A czy tą samą techniką są robione gogle scotta(te z wizjerem jaszczurką) Pozdrawiam Endurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Fee ale kaski :D no ale w sumie jak ktos lubi to czemu nie?!POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Takie folie jak na tramwajach robi m.in. OMNIDRUK w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Szczerze nie widziłem u siebie w miesicie czgoś takiego na autobusie. W lublinie pelno jezdzi, czesta reklama jogurtu j****ś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 To jeszcze takim nie jechałem :twisted: Od wewnątrz autobusu wszystko jest widoczne :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Jest widoczne , ale przyciemnione.Zarąbiście to wygląda ale co z jazdą w nocy??:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 no wlasnie... przeciez ciemna szybka i noc to prawie pewna kolizyjka... :D Mysle jednak,ze tradycyjne kaski to jest strzal w dziesiatke :P No ale jesli ktos sie uprze to czemu nie? Poprostu na wieczor zaklada drugi kask :mrgreen: POZDRAWIAM!!! [ Dopisane: 01-01-2006, 16:14 ]SZCZESLIWEGO 2006 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 ta a nie lepiej kupic sobie taki kask gdzie można było by sobie szybke wymieniać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi