Piotrek89 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 witam,macie jakieś ciekawe propozycje gdzie mozna sie wybrac na moto??chodzi mi o jakieś ciekawe,ładne miejsca gdzie człowiek się nie będzie nudził...raczej jedno dniowe...i nie dalej jak 100 km od chrzanowa(tak dla uzupełnienia chrzanów leży miedzy krk a katowicami - w połowie) prosze o jakieś ciekawe propozycje...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Co do tras. W jeden dzien to zadaleko nienajedziesz. Moja propozycja biszczady:) Jest bardzo ciekawie aczkolwiek masz dosc daleko. Ale jesli amsz sprawnego sprzeta teraz jest zima szykuj kaske i na wakacje np ladujesz sie i jedziesz:) No a jak cos takiego odpada to może Zakopane;) Akbi też bardzi pouczająca wycieczka do Oświęcimia. Na mapie widze że tam sa jakies jeziora i inne zbiorniki. Może pojedz nad jakies jeziorko namiocik i i fajny klimat. Oczywiscie najlepiej takie wycieczki odbywac na 2 sprzety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 no popieram to co mowi krzychu- bieszczacy są najleszą propozycją :twisted: ale jezeli mowisz ze to ma byc gdzieś blizej to np. nad jezioro Rożnowskie, byłem tam(nie motorem) i nawet fajna okolic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 dzięki za propozycje...czekam na dalsze:D co do kilku dniowych wypadow to raczej odpada ze wzgledu na moich starszych:/ chciaz...zobaczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Toż w tym rejonie jest multum fajnych tras :D Wszystkich pomysłów i dotychczasowych moich wypadów w tym rejonie nie opiszę, bo do rana bym musiał siedzieć nad tym, ale taka propozycja:Jedziesz do Jaworzna, tam skręcasz nad zalew i ośrodek Sosina. Dojeżdżasz do Sosiny, ale nie wjeżdżasz na jej teren, tylko lecisz dalej prosto. Pomiędzy Jaworznem, a Olkuszem są fajne odcinki o małym natężeniu ruchu. Z Olkusza możesz uderzyć do Klucz i w okolice Pustyni Błędowskiej, dalej okolice Ojcowa albo Wolbrom/Miechów - tam większość bocznych dróg nadaje się do fajnej jazdy. W drodze powrotnej odwiedzasz Smoka Wawelskiego i przez Kryspinów (w jego okolicy też jest sporo fajnych bocznych dróg) lecisz do Chrzanowa.Fajne są jeszcze okolice Paczółtowic. Ostatnio kilka fragmentów niezłych winkli w tamtym rejonie wyremontowano i można się trochę poskładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak bedziecie jechac w Bieszczady to mowcie odrazu. Mieszkam w okolicach Bieszczad i znam dobrze te tereny.. A jest tu wielu podroznikow motocyklowych. Jak bedziecie sie tutaj wybierac to wiecie.. gg i jedziemy. Moja matka skonczyla turystyke to mnie troche nauczyla.. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Najlepiej "jedz w ciemno" ;) Tak bedziesz mial przynajmniej ciekawie :D Pozniej jak sie znajdziesz nad morzem to bedziesz mial faaajnie :D:):D A ktos z was jezdzil "w ciemno" nawet nie wiedzac gdzie sie znajdujac ? Ale nie ze wiechaliscie w las i juz zagubieni tylko czy zrobiliscie pare ladnych kilometrow ;) Jak tak to gdzie sie z znalezdziscie i skad oczywiscie wyruszyliscie ;) :?: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Najlepiej "jedz w ciemno" ;) Tak bedziesz mial przynajmniej ciekawie :D Pozniej jak sie znajdziesz nad morzem to bedziesz mial faaajnie :D:):D A ktos z was jezdzil "w ciemno" nawet nie wiedzac gdzie sie znajdujac ? Ale nie ze wiechaliscie w las i juz zagubieni tylko czy zrobiliscie pare ladnych kilometrow ;) Jak tak to gdzie sie z znalezdziscie i skad oczywiscie wyruszyliscie ;) :?:Jazda w ciemno jest najlepsza. Jedziesz przed siebie, niewiesz co Cie czeka za zakrętem.... Ale zgubić sie ? raczej nie ... Kiedyś z bratem jechałem i wjechalismy autem w jakieś lasy, jechaliśmy z gorlic w strone jasła i gdzieś za bieczem jest miejscowośc niewiem jaka (kojarzy mi sie z lisem :P sobie źle skręciliśmy, ale i tak dojechaliśmy do celu przez jakies lasy superowymi szutrami. Co kawałek jakieś rozwidlenia itp. Ale udało sie utrzymać właściwy kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Adik a Ty czym jezdzisz? Na wakacjach planuje cos 8) ... moze bieszczady ale pasażera nie biore:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Moim marzeniem na wakacje byłoby wybrać się na wyżyne krakowsko - częstochowską. Trasa ~75km. Oczywiście minimum 3 dni i spanie pod namiotem. Może się uda :D . PzdrP.S.Jest ktoś chętny?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 heh,jak na wakacje to ja jestem chętny:p nie no troche za wczas zeby to powiedziec..:/ ale dobry pomysł :D a co myślicie o kierunku Żywiec,góra Żar,jest coś ciekawego w tamtym kierunku??moze ktos był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 jak cos to ja polecam na wakcje jezioro Biale ale to jest kolo Włodawy okolo 60-70 km od Chełma. mozna sobie elegancko wynajac domek :D a jest tam w sezonie ciekawie. hm troche daleko od was ale kto wie moze wpadniecie na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja jestem z Cz-wy, więc takze z Jury :D Myśle ze dosc ciekawa była by trasa stad do krakowa, fajna okolica, lasy, doliny itp. Tyle ze ja na wiosne raczej cos szosowego bede miał, a nie DT, taakze raczej podróze mało uzywanymi drogami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja w tym roku ''rozdziewiczylem'' się,i pojechalem RS'ką w jeden dzień 120km za Warszawe i wrócilem(w 1 dzień zrobilem 240km.Wynik dobry jak na 50ccm 8) ).Naprawde super sprawa.Tylko ta prędkośc...hmmm-80-90 to za wolno.Na trase dobre jest coś kolo 140-160 bo nik Cie nie wyprzedza a nie jest to zabójcza prędkośc.Prosze mnie nie jeździć, że mówie ze 140 to malo,ale to jest dobra prędkośc w trasie na motocyklu,bo dawać ciągle 200 to glupota :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tylko ta prędkośc...hmmm-80-90 to za wolno dokladniestrasznie sie nudzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi