EnduroMax Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Wyglądała tak samo z tym że miała silnik 4t! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ta która byłą na allegro to było nie porozumienie.. silnik 3.42.. a nie 4T.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 a te wski sokol weszly do produkcji?? i ile sztuk ich wyszlo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 a te wski sokol weszly do produkcji?? i ile sztuk ich wyszlo??nie nie weszły do produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 a te wski sokol weszly do produkcji?? i ile sztuk ich wyszlo?? 8O a ja myslalem ze ciezko jest mnie zaskoczyc.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Widzialem ta wsk na wlasne oczyw swidniku ona ma hcyba pojemnosc 250cm.Wie ktos cos o wsc-e z silnikiem moto guzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 ta wsk ma 175 ccm moc 18KM i 5 biegów. Miałabyćprodukowana od 86r. Prototypy powstały pod koniec lat 70. Produkowano jeszcze WSK 175 perkoz; Był to motocykl przejściowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 A To moja Sucha Elka M06-U z 58r. Pamiatka po dziadku , której nigdy nie sprzedam o :P fotki tuż przed skończeniem restaurowania . Na codzień jeżdzę jednak japońskim motocyklem ale tą maszynke trzymam na specjanle zloty i imprezy przeznaczine dla tych sprzetów .(fotki troche nie tego . . ale wybaczcie -kiepski aparat i operator aparatu :roll:) http://www.guti81.republika.pl/ Trochę danych tech mojej SHL-ki SHL M06U Rok produkcji: 1958Pojemność skokowa silnika: 149 ccm (150 ccm)Waga: 108 kgMoc silnika: 6,5 KM przy 5200 obrotach na minutęPrędkość maksymalna: 80 km/hLiczba miejsc: 2Pojemność zbiornika paliwa: 13,5 lLiczba przełożeń skrzyni biegów: 3 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam panowie.Ja bardziej z taką prośbą macie jakieś ciekawe strony o motocyklu WFM M06 w zanadrzu do zaoferowania? Bo ja trochę znalazłem, ale napewno ogladałem takie oblatane i wszem znane. Chciałbym jakieś ciekawe wiadomości. Zdjęcia. Będe wdzieczny. Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Myślę ze wypadało by wspomnieć tak wspaniały stary motocykl jakim jest Podkowa 98. Jako że znam go tylko z książek nie będę sie tu wymądrzać. Klikać i czytać każdy umie więc to przykładowe stronyhttp://www.podkowa98.pl/strony/podkowa/index.htmhttp://195.177.196.164/motocykle/po.htmlw sieci mozna znaleźc dużo informacjiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Bardzo ciekawym motocyklem był MOJ 130 8) Na poczatku 1937 roku zaprezentowano publicznie lekkie motocykle pochodzace z prywatnej fabryki maszyn z Katowic.Już na pierwszy rzut oka widać w budowie tych maszyn silny wpływ niemieckiej techniki motocyklowej.Ramę i przednie zawieszenie wykonano z tłoczonej blachy, zas silnik był roziercona do 130 ccm kopia Sachsa98.Te załozenia dały MOJ-om gwarancję trwałosci pomimo dosć wysokich kosztów wykonania. Podobnie jak większosć polskich wytwórni, motocykli, producent MOJ-ów Gustaw Różycki korzystał z importowanych łożysk.Pozostałe elementy pochodziły z jego fabryki. Było to dosć nietypowe działanie w czasach, gdy reguła nawet, stosowana nawet przez największe firmy, było kupowamie całych podzespołów u specjalizujacych się producentów. Tym niemniej MOJ-e Były motocyklami udanymi i wyprodukowano ich ponad pół tysiaca. Silnik:typ-dwusuwowy, liczba cylindrów-1, pojemnosć-128ccm, moc/obroty-3,5KM/3550 obr/min, masa pojazdu-70kg,pręd.max.-65km/h Niedawno był nawet egzemplarz na allegro ale sporo sobie wlasciciel cenil za ten zabytek... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=a...ode=view&id=104 tu znajdziecie kilka zdjeć MOJa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 MOJ kiedys byl na allegro, kompletny na chodzie, lux, nie pamietam za ile poszedl ale na dzien dobry dali 13tys. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 sm 500....wyprodukowany w warszawie./w fabryce musztardy/...gorna 500cetka z bardzo ciekawym silnikiem....niestety do dzisiaj zachowal sie jeden niekompletny egzemplarz z kilkunastu wyprodukowanych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 to jest ten silnik z rozrządem górno-dolnym :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi