Endurek Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 DiboS60 silnik od 125 wejdzie do 80, bo tam tylko one były rozwiercane z 80 na 125ccm. rzemyk90To te MTX'y mają tylko takie baki, koleś musiał rozwalić swój i założył jakiś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 iboS60 silnik od 125 wejdzie do 80, bo tam tylko one były rozwiercane z 80 na 125ccm. ;) :P :P :buttrock: :D Po co piszesz takie głupoty :?: Tak ciezko jest sprawdzić nawet w necie??http://www.bikepics.com/pictures/465026/ silnik od 80http://www.bikepics.com/pictures/333659/ silnik od 125To są całkiem inne konstrukcje. Nawet samo sterowanie wydechem powinno dac do myslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 czy to co jest w membranie silnika od 125 taki kawałek plastiku to blokada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 czy to co jest w membranie silnika od 125 taki kawałek plastiku to blokada??? Jezlei chodzi ci o to żółtawe ( bo innego nie widze) to to jest włansie mebrama a nie blokada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 czy to co jest w membranie silnika od 125 taki kawałek plastiku to blokada???Jak to jest taki plastik ktory zmniejsza średnice wlotu do cylindra to blokada - w KDX cos takiego mialem [ Dopisane: 12-03-2006' date=' 07:46[/i'] ]Buehehe Dobre z tymi owiewkami Very Happy Ja Teraz robie kapitalke mojej hondzi Smile Juz jestem Ustawoiny Z KTM lc2 125 w teren Twisted Evil Na Male pokazanie mozliwosci ze stara mocna 80cmm z dobrym kierowcą Very Happy łoi 125 z wieśniakiem za kierą w terenie Twisted Evil Oczywiscie Zakład jest o piwo Twisted Evil Człowieku Ty nie kozacz' date=' bo narazie oprócz 3 metrów na gumie nic innego nie pokazałeś :roll: Ps.Silnik Mtx 125 do ramy od 80 Hd 08 ?? Slyszalem ze wchodzi bez wiekszego bolu ??NIe wchodzi. Predzej te chlodzone powietrzem mozna "wymieniac" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 a co sądzicie o tym mtxhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91064170 w ogóle to chciałbym się dowiedzieć jak z kosztami ekploatacji takiego motorku, tzn wymiana tłoka i innych podzespołów co jaki czas i jaki koszt, prosze o odpowiedz zamierzam kupic pierwsze enduro,wczesniej mialem 50tke :) zobaczcie jeszcze to http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=89627418 co by było tańsze w utrzymaniu?? Dzieki z gory i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Witam!! Czy jak zamontuje gaźnik z krućcem od DT80 do MTX 80 to będzie to działać??? bo od mtx jest strasznie ciężko znaleźć i to jeszcze za normalne pieniądze.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ogolnie Mtx Dobry sprzet sam mam i sobie chwale:)Albo ludzie ktorzy dali mi sie przejechac na Dt80 to buraki i niepotrafią ich dobrze wyregulowac..Albo Dt to m€lowaty sprzecik w porownaniu do mtx:PChodzi Mi na seryjnych czesciach;p Co Ty gadasz mam Dt80 jezdzilem mtx-em i nieczułem żadnej róznicy w mocy powiedział bym że dt wydaje sie nawet bardziej elastyczna ( jeżeli o elastycznosci można mówić w takich motocyklach 8) :) W terenie prawda mtx lepsze zawieszenie i bardziej poręczniejszy . Ale na szosie ida łeb włeb. uz jestem Ustawoiny Z KTM lc2 125 w teren Twisted EvilStary to przegrasz nawet jak bedzie wiesniak za kiera. Koles odkreci na prostej a Ty bedziesz bloto tylko przecieral z gogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkarczu Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) kumpel mtx 80 84r a ja mam dt50 po tunningu na 65 i idą prwie że równo a i mtx z tego roku co ma mój kumpel to prawdziwa krowa i nic więcej i jeszcze ten dupowaty wygląd :icon_razz: Edytowane 30 Marca 2006 przez kkarczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jaka srednice dyszy ma mtx 80 rok . 84 powietrze ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jaka srednice dyszy ma mtx 80 rok . 84 powietrze ?? pozdro84 rok to już chłodzone cieczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) To nie wiem pisze w imieniu kumpla takie dane mi podał a jego mtx to bankowo powietrze. Nie ma na niego papierow to pewnie mu sprzedajacy wała wcisnał jakiegos. Ale pytanie dalej aktualnie. pozdro Edytowane 1 Maja 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Spytaj Pitera jaki ma model gaźnika. Dla PF26H dysza główna to 120, dla PF26J - 110, PF26K - 112, wolnych obrotów jest taka sama dla wszystkich - 42. Pzdr. Edytowane 1 Maja 2006 przez Yosarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 dzieki zdzichu napisalem mu juz sms. a ty odpal gg ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 witam. A nie chce ktos kupić MTXa 80 z papierami (ciecz, tarcza z przodu i prolink) ?Całość do ukończenia, bo remont zaczęty i nieskończony w zeszłym roku. Zrobiony szlif, lakier. Trzeba by to do kupy poskładać bo mi z garażu zalega a kumpel, który go kupił i miał wyremontować juz na YZ śmiga więc mu sie nie chce. Jeśli ktoś ma ochotę kupić i poskładac to prosze na PW. I jeszcze jedno. Zarejestrowany na MOTOCYKL niestety. Oczywiście moźna go wziąć również na części (tarcza, prolink itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi