DL4 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam.Pilnie potrzebuje schematu skrzyni biegów do hondy mtx 80 R2.proszę o przesłanie jesli ktos ma na e-mail [email protected] lub niech sie odezwie na gg lub pisze w tym temacie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakus Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 czesć chłopaki mam problem kupiłem tłok pistona i to jest gówno jakich mało... ale mniejsza z tym... mam pytanko nie wiecie gdzie mozna dostać tłok do mtx-a r2 nominalny vertexa?? badz innej renomowanej firmy:D z góry dzieki za odp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Siema.Co może być przyczyną barku iskry w MTX 80 chłodzonej cieczą. :banghead: Za odpowiedzi z góry dziękuje.PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DL4 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Też tak miałem,a próbowałeś na innej swiecy?U mnie padł moduł zapłonowy i nie było iskry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakus Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 -świeca-moduł- cewka(obydwie ta przy świecy i ta w iskrowniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Siema.Sory, ze nic mie odpisywałem.Ja tak w ogóle mam zamiar kupić MTX-a 80, który nie ma iskry, i w zwiąku z tym napisem wcześniejsazego posta. Wielkie dzięki za tamte odpowiedzi.PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gołąb Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 mam na oku honde mtx 200 z 1984 roku , jest ona do licytacji jak narazie jest 1500 a do aukcji zostalo 7dni, chcialbym sie was zapytan ile taka 200 pali, jaka ma moc, i czy czesci sa dostepne, jak patrzalem to nie zabardzo , jaki ma typ silnika i w jakich innych modelach hondy sa takie silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross21 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 mam na oku honde mtx 200 z 1984 roku , jest ona do licytacji jak narazie jest 1500 a do aukcji zostalo 7dni, chcialbym sie was zapytan ile taka 200 pali, jaka ma moc, i czy czesci sa dostepne, jak patrzalem to nie zabardzo , jaki ma typ silnika i w jakich innych modelach hondy sa takie silniki Patrząc na twój wiek wątpie że sobie z nią poradzisz. Pewnie to by był twój pierwszy motór tego typu , jak nie w ogóle pierwszy w życiu. Szczerze radze ci rozejżeć się nad jakąś 80 max 125ccm. Mtx 80 czy np. dt 80 na pewno ci wystarczy, a na początku może nawet sponiewiera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 sam śmigam na 125, ale 200 na początek, przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gołąb Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 no dobra ona ma jakies 30km to tyle co yamaha dt125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross21 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 no dobra ona ma jakies 30km to tyle co yamaha dt125 DT 125 nie ma 30KM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gołąb Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 a ile ma ja slyszalem ze ma cos kolo 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 to zle slyszales bo yamaha dt jesli jest max odblokowana to ma okolo 28hp a zablokowana okolo 18hp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 200 ccm t stanowczo za dużo na pierwsze moto w 2t. Najpierw się naucz jeździć nawet na jakiejś padace 80 ccm. Jak zauważysz, że moto za Tobą nie nadąża to zajebiście. wtedy szukaj mocniejszego sprzęta. Ja przy wadze 105 kilo i wzroście 192 cm miałem problemy z 125 ccm i mocy 24 KM. (MTX 125). Nawet takie moto potrafi zaskoczyć mocą jeśli jest tym pierwszym. A pełne odblokowanie detki to naprawdę jest sztuka... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Siema.Gołąb ile masz wzrostu???Pytam właśnie o to, bo ja mam 172 cm i na początku mi ciężko było opanować odblokowaną Yamahe DT 80.Jeździłeś już na jakimś enduro?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi