piotr7557 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mam sobie silniczek od SHL M11 chce go zamontować do Ramy z WSK 125. Chodzi mi jednak o gaźnik. Jest w nim miejsce na linke ssania i taki otwór. Czy jak nie podepne linki to nie będzie dzałał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Działał bedzie,tylko cholernie cieżko bez tego ssania uruchomic silnik.Przynajmniej mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No właśnie działał będzie ,ale rozruch będziesz miał utrudniony :) Ssaniem wzbogacasz mieszanke na czas rozruchu.Radził bym pokombinować żeby u Ciebie ono było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 no właśnie shl ma to do siebie, jeszcze w lato i normalne ciepłe dni to mniejszy ból, ale jak sie lekko oziebi to juz rodzą sie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 czyli muze kupić tą dzwignie ssania i linke... ehhh zawsze problemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motórzystka Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ssanie- dobra rzecz! ja w cz 175 nie mam i żałuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepik Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Pamiętam, że ojciec w SHL-ce ssanie miał ale w Awo z pegazowskim gaźnikiem okazało się juz zbędne - palił w każdych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 czeee w Awo z pegazowskim gaźnikiem okazało się juz zbędne - palił w każdych warunkach. Bo to czterosów :) Ja w Junaku tez ssania nie stosuje i pali bez problemu (na gazniku "Pegaz" oczywiscie). Co do Cz 175 to rowniez dziwie sie Motórzystce ... jak to żalujesz ? Przeciez po przelaniu i dwukrotnym kopnieciu na wylaczonym zaplonie , wlaczamy zaplon i nie ma sily zeby nie odpalil :mrgreen: pozdrawiam herflik ps . wiec jak dla mnie ssanie ulatwialo by tylko poczatkową faze jazdy motorkiem .. a co do samego rozruchu to pegazowska odmiana ssania nie bardzo ma wplyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam :!: Co do Cz 175 to rowniez dziwie sie Motórzystce ... jak to żalujesz ? Przeciez po przelaniu i dwukrotnym kopnieciu na wylaczonym zaplonie ' date=' wlaczamy zaplon i nie ma sily zeby nie odpalil[/quote']No tak...Ale to nie znaczy ,że ze ssaniem nie zapaliłby za pierwszym kopnięciem :) A tego już można żałować. a co do samego rozruchu to pegazowska odmiana ssania nie bardzo ma wplyw. w przypadku CZ polemizował bym... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jesli to bedzie w jakims wariacie na pola to po co Ci ta linka?? Ja w trojkolowcu tylko zatkam reka i zassie wiecej paliwa i zaraz zapala. Ale to mozliwe tylko gdy nie masz gumy od filtra i samego filtra. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jesli to bedzie w jakims wariacie na pola to po co Ci ta linka?? z tego co znam temat to ma być to sprzet bardziej "cywilizowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zdecydowanie cywilizowany i odnowiony. Po tym co w niego wpakuje nie wiede nim w pole :D A gdzie sie to ssanie montuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dzwigienka ma byc zaraz obok manetki gazu.. Niektorzy montuja w polowie kierownicy, ale do tego w Wsk sa inne dzwignie. Maja specjalne wyzlobienie, tak ze jedno obok drugiego zaraz jest... Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Yo :D A moze chodzi Ci Piotrze jak te ssanie ma sie z gaźnikiem http://www.junak.riders.pl/IMG/pegaz.htmpzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 ooo Dzięki ci w sumie tego też potrzebowałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi