rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 tylko z ta pogoda to ostrorzniebo jeszcze przedobrzyciei bedzie ze 30 stopni w cieniu :lol: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja tam nie zazdroszcze chlopakom w Plawniowicach dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja się zaczynam martwić o pogodę - może padać trochę. Dzisiaj z Dominikiem sprawdzaliśmy wszystkie możliwe prognozy, ale ciule podają tylko do piątku. Ja jadę nawet w ulewie. Pozdrawiam, Paweł PS. Dominik znalazł prgnozę niemiecką, macie tu linka. Z tego co widzę w Polsce ma być 02,05 ładnie http://www.wetteronline.de/Posen.htm potem kliknijcie po lewej Polen, a następnie trend, a na końcu datę, która Was interesuje (dzisuaj da się so 02,05,2003) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 . Ja jadę nawet w ulewie. TyżAle jestem dobrej myśli, że będzie słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Jesli chodzi o pogode to ja zawsze jednym okiem spogladam tam: http://wetter.rtl.de/index_ok.html Trzeba kliknac na dany kraj, zas na dole sa poszczegolne dni tygodnia.Jest praktycznie cala Europa na 6 dni...i nie tylko. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 . Ja jadę nawet w ulewie. TyżAle jestem dobrej myśli, że będzie słonecznie. Też jestem dobrej myśli i najwyżej wysuszymy się przy ognisku :wink: :) :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 %#$@Q#$% ma byc przelotny deszcz w sobote, cisnienie niskie, oj niedobrze. mam tylko nadzieje, ze prognozy dlugoterminowe sie nie sprawdzaja, przyjdzie wiaterek i przegna te chmurzyska i bedzie piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zakonczcie qr**a ten temat i skonczcie Pier***c o pogodzie i nie wkor***jcie tych co niemoga jechac :wink: , a bardzo by chcieli :? :cry: aachaa mamo ja chcem jechac :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zakonczcie qr**a ten temat i skonczcie Pier***c o pogodzie i nie wkor***jcie tych co niemoga jechac :wink: , a bardzo by chcieli :? :cry: aachaa mamo ja chcem jechac :cry: Nie rycz jak stara baba, weź się w garść, wsiadaj w auto lub pociąg i przyjeżdżaj na sobotni wieczór na imprezę :!: :!: :!: Zrobisz sobie weekendową wycieczkę a przy okazji poimprezujesz i poznasz ludzi :) :lol: Spotkanie w Łęczycy to nie tylko wspólna jazda na moto, ale okazja do poznania się i wspólnego poimprezowania. Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dominiku,Ptysiek nie jedzie, bo ma imprę rodzinną, a nie dlatego, że nie ma moto. Nie czytasz uważnie. Pozdrówka. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dominiku,Ptysiek nie jedzie, bo ma imprę rodzinną, a nie dlatego, że nie ma moto. Nie czytasz uważnie. Pozdrówka. 8) Uuuu, łups :oops: Już mi się miesza najwyraźniej. Ptysiek :!: :!: :!: Bierz rodzinę i przyjeżdżaj z całym koglem-moglem :lol: :lol: :lol: Zrobimy imprezę mieszaną :wink: Żartuję, no nic, będą jeszcze okazje do spotkania. A apel ponawiam. Kto nie ma moto, a ma czas i ochotę przyjechać niech przyjeżdża na wieczór (18.00-19.00) do Łęczycy na wspólną imprezę :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 z Poznania do łŁęczycy jest ze 400 km czy mniej oświećcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 z Poznania do łŁęczycy jest ze 400 km czy mniej oświećcie mnie 190 km. Znaczy się w obie strony pod 400 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dominik czym jedziesz? kiedy i o której wyjeżdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 poniedziałek 28/04/2003 godz 17:42jak by TO powiedziec co by nie zapeszyć.... nie da sie, więc nie powiem, ale własnie kupiłem kurtkę, i w spodnie, z truuuuuuudem, też się mieszczę Panie i Panowie czyżby...? - ale nie dokończę bo zapeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi