Cooler Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 AAAA już bym zapomniał mam pół litra od Macieja Siedleckiego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Jade na 100% (no chyba że mi się co stanie :roll: ) No, i drugi Pan Doktór do kompleciku. Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Tak więc na razie mamy do dyspozycji 12 miejsc. Powoli musimy potwierdzać swój udział, ja wchodzę na 100%, zresztą bez Boruty to by sensu nie było :twisted: . Proponuję się zgłaszać na PW oficjalnie do mnie, albo do Dominika (obojętne, jesteśmy w kontakcie) z potwierdzeniem uczestnictwa, musimy w ciągu tygodnia zrobić oficjalną listę (już tak na 100% ) i jakby co robić jakieś zmiany w rezerwacji. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Oficjalna wiadomość : Zgłoszenia przyjmujemy (na PW) do poniedziałku (już tego, "lanego") do 24,00. Zgłoszenie rozumiemy jako zobowiązanie pokrycia wszystkich kosztów w razie niedotarcia na miejsce (chyba że naprade awaryjna sprawa wyjdzie, to się będzie negocjować). We wtorek Dominik musi potwierdzić ilośc osób itp. Pozdrawiam, Paweł PS. Info dla spóźnialskich - miejsca moze będą, ale ja nie przyjmuję di wyrka pasżera na gapę, chyba że będzie to jakaś blond cycasta motocyklistka w wieku rębnym ;) :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ale ja nie przyjmuję di wyrka pasżera na gapę, chyba że będzie to jakaś blond cycasta motocyklistka w wieku rębnym ;) :) . Noooo, w ostateczności ja też... :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Rozumię, że nie będzie obowiązku dzielenia się z kolegami swoją własną połówką (i nie chodzi mi o flaszkę, bo jak się móie, wszystkei flaszki są nasze...)? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Halo!Doliczyłem 12 osób póki co - gdzie reszta :?: :!: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Halo!Doliczyłem 12 osób póki co - gdzie reszta :?: :!: Pozdro reszta bedzie sie walac na trawie, pod golym niebem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 reszta bedzie sie walac na trawie, pod golym niebem :lol: "a ich ścierwo psi będą włóczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Halo!Doliczyłem 12 osób póki co - gdzie reszta :?: :!: Pozdro reszta bedzie sie walac na trawie' date=' pod golym niebem :lol:[/quote'] "kto późno przychodzi sam sobie szkodzi" :wink::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Nie zapisuję się, poniważ nie wiem czy uda mi się przyjechć. Najwyżej prześpię się na łonie........... NATURY... wy zboczeńcy :) 8) :wink: . Ciepły śpiworek i po problemie :P 8) Niech moc będzie z nami.More Power per Hour P.S.3 maj - dyżur dzienny - mogę dojechać na 20 - 21 wieczorem. 4 maj nocka - muszę wrócić najpóźniej ok 15 - tej :) i jeszcze do tego żonka musi mieć wolne, żeby z dzieciskami nie było kłopotu. Zobaczymy, bo chęć mam wielką tylko możliwości skromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 juz wysłałem wiadomosc na PWogólnie to woje namiot i spiworek ale tym razem zaryzykuje i wezme domekchyba sie stazeje o której w wyszkowie sie spotkamy moze o 10.00a wiec 9:30 - 10:00 chyba zdazymy :wink: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Jeśli pozwolicie to dopiszę jeszcze na listę siebie oraz mojego 2-takta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Pisz PW dp Dominika w sprawie noclegu. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Dominik, rozumię, że przedstawisz oficjalną listę uczestników - zwłaszcza czy wszyscy spóźnialscy się załapali... :wink: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi