maniek_7 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Halo, Paweł! Jaki harmonogram czasowy ma grupa Warszawa? Ty jedziesz z Zielonki o 9.00, rozumię że do Statoila (przy Powstańców Śląskich) starczy Ci 15 min? Będę 9.15. Na którą w Łęczycy? Miskę planujemy na miejscu, czy po drodze? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 propozycja trasy dla grupy warszawskiej start Ożarów Maz - kable lub Umiastów. godz 10:00 a dla Umiastowa 10:30dalej:LesznoŻelazowa WolaMłodzieszynIłówSannikiLwówekŻychlinBeldnoMłogoszynPiątekŁęczyca co panie i panowie na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Witam.Czyli reasumując od nowa to kto będzie :) Tylko ta pogoda, Zubilewicz gada, że mają być przelotne deszcze, natomiast pogoda w niedziele śliczna.A znow pan z Radiowej jedynki (dwojki ?) Zalewski wmawia, że w wekkend ma być tropikalna śliczna pogoda.Cholera, żeby tylko była super pogoda, żeby deszczem nie walnęło bo :cry: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Borsuku, nie martw sie o deszcz. Jak przelotny, to może nawet i walnąć burza. Nie jesteśmy z cukru. W razie czego pare minut się przeczeka. Najważniejsze że będzie ciepło to i wyschnie się moment i droga szybko wyschnie! Swego czasu z koszalina do Radomia ( koło 600 km) wracałem z wakacji w deszcz... i nie miałem szybki w kasku, bo była już zbyt zabita. Twardym bądź! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 witam Jak zwykle przy wyjazdach motocyklowych pojawia sie odwieczny problem - motocykl kontra kobieta - jak moja dowiedziala sie ze znowu gdzies jade to jak zwykle wpadla w szał a dotego doszły jeszcze urodziny tesciowej w sobote - ale i tak zrobie wszystko zeby pojechac w najgorszym wypadku bede musial wracac w sobote i ominie mnie najprzyjemniejsza wieczorna czesc wyjazdu . Z terasy którą przedstawił Dyzio widze ze bedziecie jechac przez Wrześnie a tak sie składa ze ja tam mieszkam także bede czekał na was we Wrześni na trasie około 9,45 bo pewnie wcześniej tam nie dojedziecie . pozdrawiam ps Cooler - Honda rzeczywiście juz poszła Cześć znając nasze tempo to będziemy we Wrześni około 10.00 - 10.15. Tak więc wyśpisz się, zjesz śniadanie i jak sie postarasz to nawet może "zadowolisz" teściową :wink: :) . W razie czego to mój numer 605570677.PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 witam Dyzio - a dlaczego jedziecie z Poznania tak jakoś na około przez Środe a nie walicie prosto dwupasmowa droga na Warszawe ?? Zreszta nie wazne nie wiem tylko gdzie na was czekac - bo jezeli bedziecie jechac ze Środy Wklp a potem na autostrade na Konin to moge czekac przy wjeździe na A2 ale jzeli rezygnujecie z autostrady to musial bym czekac w innym miejscu - postaram sie byc w takmi miejscu zebyscie odrazu mnie zobaczyli - zreszta trudno nie zobaczyc w sobote rano gościa na zielonej ZX9 :) W razie czego jak bysmy sie rozmineli to dzwoncie - moj nr 0504-022-810 pozdrawiam Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 No bo chcemy pojechać sobie takimi mniej uczęszczanymi drogami, ale oczywiście z A2 nie zrezygnujemy :wink: :) .Będziemy w razie czego w kontakcie.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Borsuku, nie martw sie o deszcz. Jak przelotny, to może nawet i walnąć burza. Nie jesteśmy z cukru. W razie czego pare minut się przeczeka Dobrze godosz panocku!O to chodzi - zacznie padać, zjazd na najbliższą stację lub zajazd, moto pod daszek i kawusia. Odczekać i jazda dalej. Nie mięknąć chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Po to wydałem kasę na dobre ubranie, żeby je przetestować. Odpowiadam na pytania - Maniek 7 - 9,45 na stacji Statoil, to akurat będziemy o 10,00 w Ożarowie. Nie iwdomo o której do mnie dotrze grupa z Białego. Trasa dopowiada - ot o to chodziło - w ten sposób ominiemy Sochaczew i związane z tym komnlikacje. Można fajnie jechać boczkami, zrsztą prekość i tak została ustalona dośc nisko (110 małym haczkiem). Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 To grupa Warszawa już jest zwarta i gotowa :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Dominik zaproponował cyt.:"Proponuję następujący plan imprezki - przyjazd około 12.00, max 14.00 3 maja. Rozpakowanie ciuchów w pokojach i jazda na przejażdżkę, zwiedzanie, obiadek w jakiejś knajpie. Potem do Senatora, odstawienie maszynek, zrobienie zakupów na wieczór, w końcu wieczorne biesiadowanie, grillowanie, ogniskowanie, plotkowanie i opowiadanie o wspomnianych już żuczkach itepe" Tak sobie myślę .... ustalmy czy to aktualne, żeby np. Ci którzy przyjadą o 13:00 nie czekali do wieczora na pozostałych (którzy z różnych przyczyn nie zjawią się np. do godziny 14:00) tylko zgodnie z rozkładem udali się na objazd okolicy itd. itp. Z kolei dobrze by również było, żeby Ci co przyjadą po "godzinie zero" czyli np. 14:10 i nie zastaną nikogo w Senatorze mogli się jakoś z grupą skontaktować i np. dołączyć.i tak dalej itp. Z doświadczenia wiem, że jak się parę osób próbuje dogadać to nic z tego nie wychodzi proponuję więc "narzucenie" programu przez Dominika. Kto będzie chciał i mógł ten się dostosuje, kto się nie dostosuje będzie chociaż wiedział co jest grane, gdzie jest grupa (lub jak się z nią skontaktować) i co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Myśle że śmiganie po okolicach zostanie odłożona na trochę później - może na 17, albo coś w tym stylu. Niech się wszyscy zjadą na spokojnie. Proponuję wymianę telefonów, co znacznie ułatwi sprawy ordanizacyjne. Ponieważ mój teelfon jest już znany na forum (przypominam - 501-430-560) to proszę ok kontakt do mnie. Ja przewiduję być w Łęczycy około 12 - 13 z Grupą Warszawa + Wschód. Dwońcie jakby co - tylko do upadłego ! Jak jadę szybko to nie słyszę komórki, a jak słyszę to muszę sanąć, zdjąc garnek i mogę gadać :) . Czyli 2 - 4 próby pod rząd po 5 sygnałów w zupałnie wystarczy :wink: . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Dwońcie jakby co - tylko do upadłego ! Jak jadę szybko to nie słyszę komórki, a jak słyszę to muszę sanąć, zdjąc garnek i mogę gadać : Heheheee, a ja mam zestaw słuchawkowy i samo się odbiera po 3 sygnałach, taralalla. I do tego cyfrowy odtwarzacz muzyki w komórze, tralalaaaala. OK. Tera serio. Grupa Zachód jedzie całościowo, więc nikt nie powinien się do Łęczycy spóźnić. Trasę mamy tak opracowaną, że na 14.00 powinniśmy być spokojnie. Rozpakujemy się, odpoczniemy i możemy pojeździć. Proponuję start, jak wszyscy się zjadą, może uda się wcześniej, niż przed 17.00. Dobrze byłoby wystatrtować o 16.00 i czetry godzinki pośmigaći pozwiedzać. Pamiętajmy, że musimy także mieć trochę czasu na zrobienie zakupów pod ognicho. Pozdrawiam PS - na 90% do Grupy Zachód dołącza Misiek_19 z dziewczyną na Diversionce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 "Grupa Poludnie", czyli ja i Borsuk, wyjezdza z krakowa okolo 12.00, jak nie bedzie postojow to na 15 bedziemy (caly czas 2-pasmowka, wiec srednia ok.100km/h), a jak cos popada, lub inne nieprzewidziane "atrakcje" beda to sie spoznimy, jakby co to moj nr. kom. to: 603 839 244. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 "Grupa Poludnie", czyli ja i Borsuk, wyjezdza z krakowa okolo 12.00 Mimo wszystko moglibyście nieco wcześniej ruszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi