Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Nie dorośliście do działu enduro.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 JA polecam yamahe dtlc2 80cmm naprawde fajne tanie i mocne jak na swoją pojemnosc enduro ;) sam mam zamiar taką kupic po swiętach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ile jeszcze będzie takich tematów? pzdra nie wolno takich dzialow zakladac :?: pytam serio bez zadnej ironi czy cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 JA polecam yamahe dtlc2 80cmm naprawde fajne tanie i mocne jak na swoją pojemnosc enduro Very Happy Koledze coś sie pomyliło i to bardzo. DT to jedna ze słabszych 80 i do tego cięższych.Lepiej kupić rxa powyżej 93 z MA6 najlepiej po tuningu na 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 a nie wolno takich dzialow zakladac pytam serio bez zadnej ironi czy cos w tym stylu Jest mega-topic o DT 80 i 125. Ale pewnie trzeba i założyć o DT 50. A jak..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jest mega-topic o DT 80 i 125. Ale pewnie trzeba i założyć o DT 50. A jak..pzdr Sorka za spam ale Dominik możesz dopisć w tytule tematu o ''DT'' jeszcze dt 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dominik Szymański napisał:Jest mega-topic o DT 80 i 125. Ale pewnie trzeba i założyć o DT 50. A jak.. pzdr Sorka za spam ale Dominik możesz dopisć w tytule tematu o ''DT'' jeszcze dt 50....bo jak widać- ciezko wpaść na to ze problem z DT50 mozna zamiescic w przyklejonym topicu! Najlepiej dopisac odrazu DT80/50 (zeby nie bylo watpliwosci ze mozna tam pisac jezeli motocykl zarejestrowany jest jako motorower ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 OK, dodałem, po prostu starajcie się omawiać sprawy związane z DT w tematcie przyklejony, bo w przeciwnym razie na 10 nowych tematów 8 będzie o DT i się utopimy.Dzięki.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 A może zamiast w tamtym temacie dopisywać pojemności mozna by je zmazać.Znaczy zostawić tylko Wszystko o DT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 A może zamiast w tamtym temacie dopisywać pojemności mozna by je zmazać.Znaczy zostawić tylko Wszystko o DT. Chyba lepiej z pojemnościami zostawić, bo nowi użytkwnicy nie bedą wiedzieć czy ten temat o ''DT'' obowiązuje dla ich dt np 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Bary, tu trzeba niestety łopatą wbijać...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 hmm raczej myslalbym na 80 bierz ts lub rx 50 pojxdzij troche i zaloz tuning Ja jednak myslałbym o jakiejść 80cc kub tuningowanej na 70cc 50cc ts 50xk wersja japońska! A tak na serio to tak jak pisze Max' date=' albo DT 80 lub MTX 80. Pzdr[/quote'] Ja proponuje Honde MTX80. A co do moto to ts lub rx Very Happy i bierz 50 cm JA polecam yamahe dtlc2 80cmm naprawde fajne tanie i mocne jak na swoją pojemnosc enduro Tyle propozycji a nawet skrawka argumentu czemu tak... Gdybym stał przed takim problemem jak GUCIO to wszystkie te odpowiedzi nie ułatwiłyby mi wyboru choćby troszeczkę. Zlitujcie się nad GUCIEM i powiedzcie mu cośco ma sens! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dobrze to napiszmy.Yamaha Dt 80, Honda Mtx 80 są klasowo na takim samym poziomie. Moc, masa, zawieszenie praktycznie takie same! Ja bym wolał suzuki ts 50 xk wersja japońska po tuningu. Lżejsza, po tuningu mocniejsza. Wszystkie chłodzone cieczą. Ts-kę powinieneś najtaniej dostać a jest wg. mnie najlepsza Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 hmm raczej myslalbym na 80 bierz ts lub rx 50 pojxdzij troche i zaloz tuning Ja jednak myslałbym o jakiejść 80cc kub tuningowanej na 70cc 50cc ts 50xk wersja japońska! A tak na serio to tak jak pisze Max' date=' albo DT 80 lub MTX 80. Pzdr[/quote'] Ja proponuje Honde MTX80. A co do moto to ts lub rx Very Happy i bierz 50 cm JA polecam yamahe dtlc2 80cmm naprawde fajne tanie i mocne jak na swoją pojemnosc enduro Tyle propozycji a nawet skrawka argumentu czemu tak... Gdybym stał przed takim problemem jak GUCIO to wszystkie te odpowiedzi nie ułatwiłyby mi wyboru choćby troszeczkę. Zlitujcie się nad GUCIEM i powiedzcie mu cośco ma sens! Ja i tak podziwiam, że tyle jest odpowiedzi!Że komuś jeszcze chce sie odpisywać na takie tematy :D Przecież na temat każdej 50tki bądź 80tki jest coś na tym forum powiedziane. Są całę tematy o konkretnych modelach. Moim zdaniem to, że odpowiadacie na taki temat zamiast nic nie pisać i by sam umarł to tylko utrudnia później jakiemuś kolejnemu nowemu użytkownikowi znaleźienie informacji o Jedynym słusznym motórze DT80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Doradzacie niewiadomo co a za ta kwote (1256 zł 60gr) to mozna conajwyzej CZ kupic ... :| ja bym sie wstrzymal do wiosny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi