rafik Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 pozdro dla podlasia, czesto bywam w białym ( jak jestem w polsce :lol: ), tam sie urodziłem, pozatym z VX, i arturem sie znamy, kiedys bylo pare przejazdzek forumowiczów z podlasia, byli wtedy; ptysiek, Vx, i ja, :) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Do Andrzeja: zimowy zlocik? Jak najbardziej tylko niech sie stopi to biale scierwo :-) Do Rafala. WITAJ. Na forum byl temat o stronkach ciekawych traktujacych o turystyce i tak trafilem na Wasza. I nagle olsnienie--toć my sie znamy :-). Napisalem od razu emila do Marty i dowiedzialem sie, ze jestescie w USA. Fajnie, ze i tu sie pojawiles. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzaka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Proponuję LukaSS zebys przypomniał się z ta impreza majowa blizej maja :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tak jest! Jest troche ludu z podlasia, wiec na tej imprezce można sie spotkać!!Poznała by sie wtedy załoga z ForumMotocyklistów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 o dołączam sie do grupy podlasie..->białystok obecnie siedze w edynburgu ale po 10.02 chetnie przegonie moto w jakims doborowym towarzystwie..ruskie zaprtzegi mile widziane..pozdr. michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 do Rafika!!A my sie czasem nie spotkalismy na Rafikowej łączce??;)Dawne czasy ale miłe wspomnienia!! do Podlasian!!!!!!Moze znajdzie sie grono ludzi którzy są chetni na zimowe spotkanie przy ognisku??Są chetni piszcie!!POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Co prawda do Łomży mam 50 km (Kurpie Zielone się kłaniają - Łyse) to bywam ze 4 razy w tygodniu w sprawach bardziej lub mniej osobistych :notworthy: Często też pośmigać z tamtejszymi ale tu na forum żadnego buca nie ma, ciekawe czemu. Janka niestety/stety nie znam, wowo też nie kojarzę... :notworthy: .No, to jak tak to jestem zawsze z Wami :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maeko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Sporo nas tutaj na forum :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Odświeżam temat ;PTo jak jest z tymi podlaskimi zlotami?Odbywają się?Odbędą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://republika.pl/panterakomraowka/ już niedługo zlot :icon_mrgreen: Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 No to i ja sie dopisze ;) Widze panie Łapiniaku niezle tu dzialasz. Bielsk Podlski-Białystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 No to i ja sie dopisze ;) Widze panie Łapiniaku niezle tu dzialasz. Bielsk Podlski-Białystok a nie odwiedzasz swoją Hondą czasami ulicy Pronina? Bo jeżeli jesteś z Bielska to chyba Cię widziałem kilka razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A gdzie je ta Pronina czy jak jej tam ??? Moze i bywam. Srednio jestem kolo 6 godzin tygodniowo na terenia BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 a to szkoda myślałem że kolega z Bielska jest...a ta ulica to na południowym końcu koło zakładu unasiennianai zwierząt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jestem z Bielska tylko pomieszkuje sobie w Białym. A gdzie jest ta poronina to dalej nie kojarze, ale wydaje mi sie ze Arturro NTV tam mieszka i to jego widziales na AT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi