rozek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Tak patrze ze wyjdzie male spotkanie forumowe :) Do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 I to jest mysl!! Moze wlasnie urzadzimy w Jedwabnem spotkanie Forumowiczow i to nie tylko z Podlaskiego? Jesli sie zgadzacie to mozna by naglosnic nieco ta sprawe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 No pewnie ja się zgadzam jak najbardziej :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Czekajta, powiem tylko Rychowi o tym pomysle- bo moga byc jaja, jak sie zjedzie z 300 chlopa:-))Z reguly zlocik obliczny jest na 100 sprzetow.Jednak w 2006 mozna cos zmienic.Jednak to nie ja decyduje i nie ja jestem glownym organizerem(troszke tylko pomagam). Zlot napewno bedzie- jaki i na ile osob czas pokaze.Pucujta sprzeciki!Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Odswieze nieco temat. Ciekaw jestem czy sa na forum motocyklisci z polnocnych rubiezy wojewodztwa (Suwalki i okolice)? Czesto tam smigam i przydalaby sie jakas miejscowka pod namiot i osoba, do odwiedzin, pogadania, wypicia pifka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubususul Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Bialystok sie klania -> Usul chetny na wspolne wojaze z Virowka 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Szampańskiej zabawy i Szczęśliwego NOwego Roku 2006 dla całego Podlasia! Wielu bezpiecznych zakrętów i ciągle pełnych baków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubususul Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Gumowych slupow, mniej crossowych drog,poprzecinanych czasem calym asfaltem, puszczajacych puszkazy, szlifow tylko szmateczka po chromach oraz dlugiego sezonu roku 2006 !!zyczy Usul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 A ja życzę nam wszystkim żeby na naszym pięknym Podlasiu...ktoś w końcu wziął się za wylewanie gładkiego jak pupa niemowlaka i przyczepnego jak wściekły giez asfaltu na naszych drogach... no i rzecz jasna szczęśliwego doczekania następnego sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wszystkiego dobrego w nowym roku wszystkim motocyklistom. Ps. Nom Cabaniero masz rację w Białymstoku drogi to są w bardzo słabym stanie z resztą i nie tylko w moich stronach podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpavlik Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam !! =DPodlasie...Sokółka...:P ETZ 251 RulleZ.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A witamy, witamy. Do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Skoro mamy już Nowy Rok to może ktos ma jakąś propozyjcję jakiegos fajnego zlocika na wschodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 W długi weekend majowy, pewnie jak co roku odbedzie sie impreza - darmowa nad Bugiem w Kózkach albo Mierzwicach, naprawde świetna, jeżdze na nia zawze, tam otwieram swój sezon motocyklowy. Organizuje ja Gryf z Siedlec. Przyjeżdzaja na nią ludzie z Mazowsza,Lubelszczyzny, Podlasia, między innymi kilka osób z tegoż forum.Impreza jak nie patrzeć jest na wschodzie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Białystok wita :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi