Gość Zbycho Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Chlopaki z Siedlec podpinaja sie do Podlaskiego? Jak milo... :D Siedlce od zawsze były na Podlasiu, tylko ta p*lona reforma administracyjna zrobiła nam Mazowsze :twisted: . Istniał i istnieje ( chyba ) do tej pory zespół regionalny Podlasie, kiedyś dosyć znany, teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Siema! Wreszcie ktos się odezwał!!!!! Co prawda nie jestem stale na podlasiu, ale gdyby szykowało się jakieś większe latanie to mogę się przyłączyć. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 A ja z Lomzy, jest jeszcze Rycho z paczką z Jedwabnego i jak co roku jakies male party typu Dni Jedwabnego- Zlot Motocyklowy i w 2006 bedzie.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 To jeszcze ja się zgloszę. Wprawdzie moto mam dopiero od trzech godzin, ale chyba mogę: Krasny Las k. Suprasla.Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Do Janka Nikla: Dni Jedwabnego zawsze pokrywaja sie z terminem zlotu w Ostrodzie, czyli w wekend najblizszy dacie 15 lipca? Do Radka- lesniczego: A czym pomykales przed 12 laty i co zadecydowalo o kupnie ponownym motocykla? Pozdrawiam Podlasiakow :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Cześć,Przadtem była mz, ktorą skasowałem dokumentnie, potem jawa 350, a poteem urodziła mi się córka i potrzebny był samochód, więc motor trzeba było sprzedać. W wakacje przyjechał do kumpla koleś na Moto Guzzi 650, usiadłem i już nie chcialem wstać (nawet nie jeździłem), miałem trochę kasy na "czarną godzinę", uznałem, że w końcu nadeszła i motor mam, dziś już zarejestrowałem na siebie.Wiesz, niedawno byłem na kursie z Adamem Godlewskim, gdzieś z Twoich okolic, mówił, że miał do ubiegłego roku hondę, chyba cb900 custom, znaszgo?Nadal Bardzo Szczęśliwy Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Do Janka Nikiel. No w końcu się odezwałeś Panie Janek, wcześniej widziałem właśnie posty Łomżyniaka :P Na te dni Jedwabnego powinienem przyjechać albo też na inne imprezy w okolicy to nie daleko do Jedwabnego czy Łomży. Mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będzie okazja pogadaś osobiście :P pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 A skad dokladnie jestes Alfonso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 czolemKlaniam sie z okolic Moniek...tymczasowo w okolicach Peterborough (Anglia) ale latem oczywiscie napieram Suza do POlski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Blisko Grajewa Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam, kłania sie pete z Grajewa z pogranicza Podlasia i Mazur ;) Mam nadzieje ze nowy sezon rozpoczne "legalnie" i bedę do dyspozycji z swoim Uralem. Cieszę się że mój kolega z pracy - forumowy alfonso - zakupił w końcu sprzęta i będziemy mogli pośmigać razem na jakieś forumowe impry czy tez na Dni Jedwabnego pzdrpete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Pete i tak trzymać w nowym sezonie będziemy śmigać jak tylko czas na to pozwoli. Wyrabiaj lejce żebyś mógł legalnie i bez obaw jeździć i wtedy pod korek i pełen luzik na trasie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 A tradycyjnie Dni Jedwabnego beda okolo 15 lipca- szykujcie sie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Postaramy się być na dni Jedwabnego razem z Pete. W takim razie do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 A tradycyjnie Dni Jedwabnego beda okolo 15 lipca- szykujcie sie!! Ojojoj, już się nie mogę doczekać. Ucze sie nowych kroków żeby ładnie wypaść jak będe tańczył na scenie ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi