?ukasz Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Juipiiiiii. Takim rozklekotanym starem jeszcze nie jeździłem, ale masakra.. Uffff Luz w kierownicy na pół obrotu. Hamulce zyleta, strach naciskac. A znalesc bieg graniczy z cudem. Udało się Huraaaaaaaaaaaaa. Teraz przygotowania do przyczepy. Bedzie cięzko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 pogratulowac. Moj braciszek tez sie bardzo cieszyl, potem zrobil na przyczepe i cieszyl sie jeszcze bardziej a teraz po jakis poltorej roku jazdy zawodowej Anglia, Belgia, Francja, Moskwa jak wpadnie raz na dwa tygodnie do domu to mowi ze juz ma dosyc... :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 a nie pomyliłeś czasami forum :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 a nie pomyliłeś czasami forum :? on chciał tylko powiedzieć, że ten star który dzisiaj wymusił pierwszeństwo na kilku motocyklistach, to nie było z jego winy tylko z popsucia stara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Spoko luz! Jak najbardziej motorbike freindly!!Forum nie pomyliłem, chciałem się sowimi wrazeniai podzielic no i pochwalic oczywiscie. :oops: MOzecie mi wierzyc takim złomem to by sie wtsydzili ludzi na drogi wypuszczac i stwarzac zagrożenie na drodze! Jak zdawałem na "A" x czasu temu to jeszcze na MZ 150 i to było coś takiego ze zgasiłem moto bo miałem kask na głowie a egzaminator cos mówił...Jak to zrobiłem on nagle zdziwony mówi "dlaczego Pan zgasił, teraz niech Pan zapali"Wydało mi sie to dziwne, ale sie później przoknałem dlaczego po 15 minutach "kopania" wniosek z tego taki iż dobrze że stara nie trzeba "kopac" bo dopiero by było. W każdym razie dzień pełen wrazeń,z luzem w kierownicy na pół obortu jak już wspomniałem, co naprawde nie daje dobrych wrazen z jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Gratuluje ... Moglbys cos napisac ile zaplaciles za kurs, egzamin ? I moze wiesz, czy od nowego roku beda wprowadzane jakies zmiany (cenowe) ? Bo mam zamiar zrobic sobie C ,ale nie wiem czy sie spieszyc czy jeszcze moge troche odpuscic sobie ; P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Moglbys cos napisac ile zaplaciles za kurs, egzamin ? Wiec tak:Kurs-1100złegzamin-130złnowe prawko-100złbadania lek.-od 30 do 100 zalezy gdzie a co do wydania prwka jesli robisz na przyczepep to nie musisz wybieracPozdro Co do tego czy drozeje to nie wiem na 100% ale coś słyszałem ze tak bo mam byc wiecej nic 20 godz do jeżdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Gratuluję Łukasz, też myślałem żeby zrobić C, przydałby się, tylko kuźwa nie chce mi się za to zabrać :oops: pzdr :P Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Do ceny dodaj jeszcze koszt swiadectwa kwalifikacji (tzn. psychotechniki i kursu doszkalającego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 kurs doszkalajacy 700 zl i badania kolo 100 zl a za prawko zaplacilem C - 1000 zl E - 1100 zl + 130 i 160 za egzaminy na szczescie mi udalo sie i C i E za pierwszym razempozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 jak ja zdawałem c to egzaminator tylko co moment gadał, no i co pan tak k.. szarpie... a ja bałem się dotknąć hamulca bo blokował kółka w miejscu, mimo że teoretycznie na pakę jakiś beton rzucili żeby dociążyć kapkę. a świadectwa kwalifikacji nie mam do tej pory mimo że już parę latek minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 A się wziąłem z dalszą cześć tego badziewia i już smigam z przyczepą. egzamin pewnie gdzies po sesji, ale troche trzeba miec wprwy zeby tym cofać!Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 WIELKIE GRATULACJE!! ŻYCZĘ POWODZENIA!!!! Widzę, że mamy kolejnego Truckera na forum i to na dodatek praktyka :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 To i ja sie pochwale - nie dawno zdalem na kat D i na dzien dzisiejszy posiadam prawko tzw kpl : A B+E C+E D+E - chwale sie bo jest czym ;) A tak szczerze to jestem dumny z siebie bo wszystkie kat zdalem za pierwszym razem i bez dawania w LAPKE ;) W prawdzie C zrobilem w wojsku kilka lat temu - tu egzamin byl prosty ale reszta w Wojewodzkim osrodku w LODZI a tam juz bylo ciezko - ale dalo rade!!!SERDECZNIE POZDRAWIAM!!!Ps. oczywiscie najwazniejsza jest kat "A" :D [ Dopisane: 14-01-2006, 09:19 ]Lukasz szczerze GRATULUJE!!!! Wiem jak to jest wyjsc z egzaminu zaliczonego pozytywnie - juz jestes Gosc masz prawko inne niz wszyscy- jesli chodzi o przyczepy to rob jak najszybciej bo teraz bedzie Ci latwiej a poza tym egzamin na E teraz odbywa sie na tandemie tj na przyczepie jedno osiowej - jest prosciej.Jeszcze raz GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Heh masz rację Przemku! To jest miłe uczucie wyjść ze zdanym egzaminem - chociażby dlatego ze ciężko się zdaje-przynajmniej u mnie na Podkarpaciu. Ja np. mogę zapomnieć o tandemie, bo nie w Krośnie w ośrodku ruchu drogowego nie mają takich udogodnień- normalna przyczepa dwu osiowa niestety. A co ciekawe, egzamin na C miałem pod koniec listopada, a już kika dniu później zmienili wysłużonego stara na MANA :DTeraz jest jeszcze inny problem bo znowu Man jest dłuższy o jakiś metr od stara, co na łuku robi różnice mimo wszystko. I trochę mnie drażnią takie ich zmiany. Nie będę miał raczej okazji żeby przynajmniej raz sobie manem pojeździć:/ a przydałoby się.A z tymi przyczepami to faktycznie robie bo potem moze byc tak ze nie bedzie mi się chciało....zresztą już nawet mi sie trochę odechciało...Ale motywację mam taką ze nie wybierałem prawka:DBycie kierowcą zawodowym to ciężki kawałek chleba i ja dobrze o tym wiem, ameryki nie odkryłem, ale moze kiedys uda mi sie załpac w anglii robote:)Z podrowieniamiŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi