Empire Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73605850 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 hahaha ale gówno Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Nom...Ciekawe ile godzin jazdy daje ten aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Nic co ma dwa kola nie jest mi obce :DCiekawe jaki ma zasieg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Wystarczy przeczytać... :D Przedmiotem aukcji jest Mini Harley elektryczny 36V/17Ah Silnik 500W Prędkość 25-30km/h Zasięg do 40km Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Prędkość 25-30km/hPozdrawiam! Pewnie jedzie wolniej niz ja chodze :? Taki jeden lebek u nas ma takie cudo tyle ze hulajnoge, wlasciwie to 2 ma takie sprzety, tylko ze jedna jest spalinowa. Na tej na akumulator jezdzilem, nawet fajna zabawa, koleczka mozna krecic tylko ze jak praktycznie sie nie siedzi tylko stoi bokiem, na kolo tez idzie :D Ale to bardziej dla mlodszych ode mnie, chociaz stary to ja nie jestem :) Ale mowiac szczerze to chcialbym miec taka hulajnoge, calkiem fajna zabawa :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 To jest przeciez dla malych dzieci, nie wiem co w tym takiego smiesznego/dziwnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 NO wiesz przypominasz sobie dziecięce czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Zamiast czegoś takiego to lepiej sobie motorynkę kupić. Taniej wyjdzie, lepiej wygląda, a małego kopa też ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubacek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 pewnie jeszcze silnik od HONDY :-) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Heh to wyglada jak skrzyzowanie Crossa z Harleyem :D (ten wysoki tyl :-D ) Ale sa jeszcze gorsze rzeczy od tego (np skutery elektryczne z pedalami :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 hahaha ale gówno nie mamy nic do powiedzenia equals wykonujemy zadanie zwane mianem: STFU Nom...Ciekawe ile godzin jazdy daje ten aku nastepny medrzec. Nic co ma dwa kola nie jest mi obce :DCiekawe jaki ma zasieg :) o' date=' i jeszcze jeden. Zamiast czegoś takiego to lepiej sobie motorynkę kupić. Taniej wyjdzie' date=' lepiej wygląda, a małego kopa też ma :D[/quote'] typowo wiejskie podejscie, najlepiej, wsadzic 6 letniego bachora na ogara... Heh to wyglada jak skrzyzowanie Crossa z Harleyem :) (ten wysoki tyl :-D ) no raczej! ten przeswit! to zawieszenie! ogromne kola! tak... teraz... teraz to widze, tylko 'kostki' mu brakuje! nie, nie sprzedaje, nie widzialem nigdy takiego sprzetu i nie mam zamiaru kupowac go mojemu kuzynowi/synowi/ojcuFrustracja mode off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Memfiszanim napiszesz pomysl.Pytal sie co sadzimy to mu napisalem. typowo wiejskie podejscie' date=' najlepiej, wsadzic 6 letniego bachora na ogara...[/quote']Motorynka= np. pony 301 Ogar 200, 205= Motorower.Wg przepisow to to samo ale poza przepisami to kazdy chyba odroznia motorynke od ogara :/ Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Co za tandeta...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Następna gówniana chińszczyzna. Pewnie podczas pierwszej przejażdżki połowa platkików sie pourywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi