Strzalek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Strzalek_t napisał: KXFa tylko od 2005 roku bo te piersze były niedopracowane. A co w nich bylo nie tak ?? Wiem, że w tym roku zminili zapłon, cos w gaźniku i rozrządzie.Poprostu wady wieku dziecięcego czyli wymienili to co nie sprawdziło sie w pierszym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi teraz musze wybrać między 250 4-sówem a 125 2 sówem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 teraz musze wybrać między 250 4-sówem a 125 2 sówemz tego co wszyscy mowia to koszty utrzymania 125 2suwa i 250 4suwa takie same alboo b. podobne teraz tylko czym ci sie lepiej jezdzi,ja osobiscie nie lubie charakterystyki 2 suwa ale to zalezy od ciebie.moim zdaniem powinienes sie tym i tym przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A czy kx'em 250 F będzie sie dało pojeździc po torach, poskakać i pojeździć po ostrym terenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A ja się tak z ciekawości zapytam: czym wcześniej śmigałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Wcześniej miałem skuter ale jeździłem troszke na crossach kolega ma crossa ale o pojemności 85cm ale jak byłem na torze to koleś dał mi sie przejechać na kx 125 tak wiec to dopiero początek mojej przygody z crossami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A czy kx'em 250 F będzie sie dało pojeździc po torach, poskakać i pojeździć po ostrym terenie??to pytanie mnie rozbawilo :Dkxf to cross wiec powinienes wiedziec ze jest stworzony na tor !a i w terenie tez sobie poradzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 kxf to cross wiec powinienes wiedziec ze jest stworzony na tor ! a i w terenie tez sobie poradzi Poradzic to poradzi. Gorzej z ustaweniem zawieszenia. Motocykle na tor maja twarde ustawienia zawieszen i nawet jesli rozlegulujesz je na maxa to ciezko bedzie latac po terenie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Gorzej z ustaweniem zawieszenia. Motocykle na tor maja twarde ustawienia zawieszen i nawet jesli rozlegulujesz je na maxa to ciezko bedzie latac po terenie itp.no tak ale da sie :Dtak samo jak ja jade wr na tor to nie narzekam ze mi zawieszenie zle pracuje - da sie jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 WitamCo myślicie o KTM'e 200 EXC 2T???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Co myślicie o KTM'e 200 EXC 2T????Jest o nim cały temat - wystarczy spojżeć troche niżej w spisie tematów lub użyć opcji szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Sory niezauważyłem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 z tego co wszyscy mowia to koszty utrzymania 125 2suwa i 250 4suwa takie same alboo b. podobne od kiedy koszty utrzymania 2T sa takie same jak 4T :-D :-D :-D 2T to takie jak gdyby skarbonki do ktorych co chwile trzeba cos wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 2T to takie jak gdyby skarbonki do ktorych co chwile trzeba cos wrzucicale ile koszutje remont 4T jakiegoś wyczynowego lub podchodzącego pod wyczyn np WR??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ale ile koszutje remont 4T jakiegoś wyczynowego lub podchodzącego pod wyczyn np WR???duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi