żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 silnik przy YZ250f ma podobna charakterystyke jak twoja WR eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 silnik przy YZ250f ma podobna charakterystyke jak twoja WR eloelotak ale rozni sie np skrzynią biegówI moze spalaniem :mrgreen: bo mi wr pali 6-7 litrow a podobno yz'f wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 tylko teraz mam problem bo ja częsciej będe jeździł po lasach itp. a na torze tez ale mniej i tu jest ten problem czy crossa czy enduro yz 250f sie mi bardzo podoba tylko ze to jest cross i niewiem jak sie min bedzie jeździło w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 YZ maja sztywniejsze zawieszenie zreszta jak kazdy cross no i brak świateł ale to chyba wielkim bołem nie jest :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 tylko teraz mam problem bo ja częsciej będe jeździł po lasach itp. a na torze tez ale mniej i tu jest ten problem czy crossa czy enduro yz 250f sie mi bardzo podoba tylko ze to jest cross i niewiem jak sie min bedzie jeździło w terenienie bedzie zle.Ale jezeli bedzies wiecej po lesie niz na torze to kupuj WR 250fbo na torze tez sie da jezdzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 a ile masz kasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ilnik przy YZ250f ma podobna charakterystyke jak twoja WR eloelo Chyba różni sie wałkiami co zmnieia charakterystyke. w 450 napewno tak jest w 250 nie jestem do końca pewnien. Do tego inna skrzynia, inaczej zestrojnony gaźnik, inne sprężyny w zawieszeniu i inny wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 W 250 tez tak jest dlatego napisałem ze PODOBNIE a nie taka sama, wersje YZ maja troche wiekszy moment i troche wiecej kucyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 W 250 tez tak jest dlatego napisałem ze PODOBNIE a nie taka sama' date=' wersje YZ maja troche wiekszy moment i troche wiecej kucyków[/quote'] Jak ja jeździłem to nie było podobnie. Zupełnie inacej sie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ale wy tu macie problemy o jakies 2 - 3 konie. WRka jak i YZtka idzie latac po torze i w lesie. Moim zdaniem lepsza wrka bo ma swiatla a mocy ma pod dostatkiem wiec jej nie zabraknie na torze raczaj. Co do yz to ma agresywniejsze otwieranie zaworow i inna mape zaplonu. w WRce sa wgrane 2 mapy zaplony od YZ i od WR kwestia przeciecia jednego kabla i mamy mape od YZtki. Poza tym piszecie setki postow a moze crossa a moze enduro, jak dla mnie to do amatorskiego latania niech se kupi wrke po torze tym idzie latac tak jak crossem (w przypadku amatorskiej jazdy) a przy okazji bedzie mial swiatla i bedzie mogl zarejestrowac i latac legalnie oraz w nocy, Wiec nie wiem poco robicie tu niepotrzebny czat :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ale wy tu macie problemy o jakies 2 - 3 konie. WRka jak i YZtka idzie latac po torze i w lesie. Moim zdaniem lepsza wrka bo ma swiatla a mocy ma pod dostatkiem wiec jej nie zabraknie na torze raczaj. Co do yz to ma agresywniejsze otwieranie zaworow i inna mape zaplonu. w WRce sa wgrane 2 mapy zaplony od YZ i od WR kwestia przeciecia jednego kabla i mamy mape od YZtki. Poza tym piszecie setki postow a moze crossa a moze enduro' date=' jak dla mnie to do amatorskiego latania niech se kupi wrke po torze tym idzie latac tak jak crossem (w przypadku amatorskiej jazdy) a przy okazji bedzie mial swiatla i bedzie mogl zarejestrowac i latac legalnie oraz w nocy, Wiec nie wiem poco robicie tu niepotrzebny czat [/quote'] zgadzam sie z toba całkowicie, Jak ja jeździłem to nie było podobnie. Zupełnie inacej sie jeździ to akurat chyba normalne' date=' ze zupełnie inaczej sie jeżdzi na crossie a inaczej na enduro :? pomijając to, że YZf i WR mają [b']prawie[/b] identyczne silniki( czym sie róznia już było wymieniane) :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jak ja jeździłem to nie było podobnie. Zupełnie inacej sie jeździ to akurat chyba normalne' date=' ze zupełnie inaczej sie jeżdzi na crossie a inaczej na enduro :? pomijając to, że YZf i WR mają [b']prawie[/b] identyczne silniki( czym sie róznia już było wymieniane) :| prawie robi dużą różnice, pozatym po co dalej brniesz w temat jak juz wszystko jest napisane, zgadzasz sie całkowicie z Asmodan`em ale jakoś nie wyczytałem w twoich postach takich uwag i informacji jakie napisał Asmodan tylko jakieś jedno zdaniowe podobne, prawie to samo a nic na czym mógłbys oprzec wypowiedzpozdro lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 żubrraz piszesz ze to prawie to samo a potem że to normalne że inaczej sie jeździ Crosem a inaczej enduro ( w tym przypadku wr i yzf)Zdecyduj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 że prawie to samo to chodzilo mi o silni i ta kwestia jest zamknieta (chyba) a chyba mam racje ze na crossach jezdzi sie inaczej niz enduro :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 że prawie to samo to chodzilo mi o silni NIestey nie jest prawie to samo' date=' jest zupelnie inaczej. a chyba mam racje ze na crossach jezdzi sie inaczej niz enduro QuestionMasz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi