shuy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Egzaminy są wznowione, chociaż wisi wywieszka "wstrzymane"Jutro idę się zapisać na poprawkę :-) Właśnie przejechałem linię ciągłą :-) Rany - ale makabra. Zastanówcie sie czy aby na pewno chcecie zdawać w zimie.do zobaczenia w WORDzie.Szuja Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Właśnie przejechałem linię ciągłą :-) na mieście? Rany - ale makabra. Zastanówcie sie czy aby na pewno chcecie zdawać w zimie. że niby dlaczego? fajnie było :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Właśnie przejechałem linię ciągłą :-) SzujaJak sie zapiszesz to daj znać jaki termin ci dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Następny poniedziałek Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Trzymam kciuki za pogodę i za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Kurde balas,udało się ZDAŁEM :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witamnie chce zakładać nowego tematu więc podepnę sie tu.Chodzi o to iż jak wiadomo pogoda już nie ta i odwołano egzamin na kat A w krakowie az do 31.03.2006, tam niedługo za to będe zdawał kat B tak za ok 1 miesiąc, jest możliwośc żebym zdał motocykl w innym ośrodku w tym przypadku to Tarnów, tam podobno jak są warunki to egzaminy się odbywają.Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 A ja sie dzisiaj dowiedziałem że w warszawie od wczoraj już nie można się zapisać na A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ja bylem dzis na odlewniczej i sie zapisalem na czwartek 15 grudnia na praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 A coś na temat mojego pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ja bylem dzis na odlewniczej i sie zapisalem na czwartek 15 grudnia na praktyczny I tak poprostu dostałeś termin,kumpel chciał się wczoraj zapisać i powiedziano mu że narazie nie ma terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 A coś na temat mojego pytania ? zadzwon do MORDa i sie dowiedz, tam dostaniesz najpewniejsze info ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja bylem dzis na odlewniczej i sie zapisalem na czwartek 15 grudnia na praktyczny I tak poprostu dostałeś termin,kumpel chciał się wczoraj zapisać i powiedziano mu że narazie nie ma terminówprzyszedlem, zaplacilem za egz, babka co zapisywala powiedziala ze cos tam ze nie wiadomo czy bedzie , pozniej zapytala jakiegos typa - on jej powiedzial ze w razie czego odwolaja i zapisala mnie (nie pamietam kiedy bylem - chyba w szosty grudnia)tak poza tym to dopiero sie nauczylem osemek wczoraj 2h z masterem Kulikiem i dzisiaj 1,5h....jutro o 10 bedzie chwila prawdy :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 A jak zobaczyłem plac na Odlewniczej to się lekko wkurzyłem na chłopaków z Pro-Motor, bo niepotrzebnie ludzi stresują na placu, na którym wszystkie odległości są mniejsze o mniej więcej połowę.Jednynym problemem na placu dla mnie było to, czy zrobiłem dopiero cztery, czy już pięć ósemek, bo zapomniałem liczyć. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 no niestety nie dolacze dzis do grona legalnych motocyklistow :P oblalem na miescie.przynajmniej osemki dobrze wyszly :P nastepny termin 23 gru....wish me luck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi