Grabar Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 PROSZE O POMOC PRZY WYOBRZE MOTOCYKLA ZAMIERZAM KUPIC MOTOR DO 6-7 TYS. ZLCO WYBRAC KAWASAKI HONDE CZY SUZUKI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 CO WYBRAC KAWASAKI HONDE CZY SUZUKI?? z tych trzech najlepsza będzie............ opcja SZUKAJ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Sa tą kase to tylko SUZUKI GS 500E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 NO ZA TA KASE ZNALAZLEM ZZR600 I CBR1000F I GPZ600 I GSX600F NARAZIE WIEM TYLKO TYLE ZE GPZ500S NIE PODOBA MI SIE BARDZO ;) WIEC POTRZEBUJE RADY COLEPSZE CO GORSZE CO MNIEJ AWARYJNE COBARDZIEJ ITP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Zalezy jaką chcesz pojemność i czego szukasz dokładniej...sportowego, turystyka, nakeda itd. itp...A jak masz jakiś 'swój typ' to po prostu przeszukaj forum, bo już chyba o każdym motorku było mówione ;)Ja jak zawsze polecam HONDE! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 z tych trzech najlepsza będzie............ opcja SZUKAJ !!!! Hehehehehehe :-D ' date=' jestem tu od niedawna, a temat wraca jak bumerang. Spoko, ale ja mam dla Ciebie inną radę.Nawet nie [b'] szukaj ;) Pozdro i pamiętaj...to nie był żart 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 A I JESZCE SUZUKI GSX750F ZNALAZELM W TEJ CENIE NO I ZZR 600 TEZ CHODZI MI PO GLOWIE TYLKO CO TO JEST WARTE WIEM ZE PEWNIE JAK BYM PRZESZUKAL FORUM TO BYM ZNALAZL ODPOWIEDZ ALE MYSLE ZE TAK BEDZIE PROSCIEJ ;) Proszę wyłączyć ten caps-lock. Nie musisz na nas krzyczeć! - Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 a jeździłeś już trochę na motocyklach? Czy w ogóle nic i to jest pierwszy pierwszy? pomijając fakt, że jest to jedno z najgłupszych pytań, z jakim się tu spotkałem.Ale z tym: z tych trzech najlepsza będzie............ opcja SZUKAJto mają chłopaki rację. Jak pobędziesz trochę na tym forum Grabar, to sam się przekonasz jak wku... rzające jest czytanie wiecznie tego samego pytania: "co na popczątek?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Pomyśl jeszcze ze zakup motocykla nie kończy sie na samym sprzęcie. Pomyśl o jakichś ciuchach. A tak poza tym to skorzystaj z opcji szukaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Brakuje jeszcze YAMAHY w spisie firm. w ogóle bzdurne pytanie. Nawet nie powiedziałeś jaki typ moto chcesz a pytasz sie jaka firma lepsza. Zalezy jakie sprzety chcesz porównać. Nie można napisac że najleprze moto robi firma X bo to zalezy od tego co z czym porównujesz. Dlaczego wszyscy pisza ze GS 500 jest odpowiedzia na wszystkie pytania? Po pierwsze jest on strasznie słaby, mółowaty (chodzi mi o klase 500), chłodzony powietrzem i do tego bez owiewki co od razu skresla go z kategorii komfort. To ze jest długwieczną, sprawdzona konstrukcją moze być zaletą ale za te same pieniądze wolał bym Kawaski GPZ500 - też sprawdzona długowieczna konstrukcja ale: chlodzona cieczą, mocniejsza, szybsza, ma owiewke i jest ogólnie lepsza pod każdym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Za te pieniądze to się ubrać możesz :-D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Najlepiej kup motór czerwony.Ludzie i tak beda myslec ze jezdzisz Hondą. :) Powaznie na poczatek zrob rachunek- do czego Ci motór potrzebny, potem zobacz ile kosztuje kask,rekawice, buty, kurtkai spodnie.Od ogolnej sumy przeznaczonej na zakup odejmij koszta ciuchow, potem odejmij tak z 1000-1500 zl na ewentualne koszty wymian, regulacji, malych remoncikow i bedziesz mial sume za jaka mozesz zakupic motocykl. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 ....... Po pierwsze jest on strasznie słaby' date=' mółowaty (chodzi mi o klase 500), chłodzony powietrzem i do tego bez owiewki co od razu skresla go z kategorii komfort. .........Kawaski GPZ500 - też sprawdzona długowieczna konstrukcja ale: chlodzona cieczą, .....[/quote'] Niezależnie od tego jaki ten temat jest.... i od tego że akurat o GS 500 mam podobne zdanie to nie bardzo rozumiem zarzutu dotyczącego chłodzenia powietrzem?? akurat w przypadku suzuki to rozwiązanie równie skuteczne a jednoczesnie tańsze niż chłodzenie cieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam,PROSZE O POMOC PRZY WYOBRZE MOTOCYKLA ZAMIERZAM KUPIC MOTOR DO 6-7 TYS. ZLCO WYBRAC KAWASAKI HONDE CZY SUZUKI??Mój kolega z Wrocławia sprzedaje ZZR600 z 91 r., naprawdę w świetnym stanie, nowe tłumiki i w ogóle wypas. Cena za jaką odda ją od ręki to 6500 nowych polskich złotych. Jeżeli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to wal do mnie na PW lub na GG. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Mam pewne obawy co do chłodzenia powietrzem silników: np. jazda w korku w bardzo upalny dzien (w GS jeszcze gorzej to wygląda - brak chłodnicy oleju (tak mi sie przynajmniej wydaje)) nie wyglada dobrze. Palenia gumy na moto chłodzonym powietrzem tez bym sie obawiał. Może moje rozumowanie mija sie troche z prawdą ale jakoś bardziej przemawia do mnie chlodzenie cieczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi