pwolski Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Dzięki,rozumiem, że to kaski/firma godne polecenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dzięki,rozumiem, że to kaski/firma godne polecenia ? Jasne!!!!Nie wiem czy czarne maty sa z Cabergow ale zobacz jeszcze na ich oferte!!Wydaje mi sie jednak ze najwiekszy wybor jest z Airoha!!!!pozdro Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dlaczego Magda tak krzyczy? Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dlaczego Magda tak krzyczy? Chyba się trochę zdenerwowała, może ten temat jest cierniem na jej sercu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 co sądzicie o tym kasku: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=127620310 aktualnie mam caberga clasic, ale chce cos lepszego czy warto kupic tego gp1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Lepiej dozbierać niewiele więcej i kupić przynajmniej kask klasy średniej. I zwróć uwagę żeby miał antifog, bo ja sobie nie wyobrażam jazdy na takim moto bez niego. A jaki masz teraz dokładnie model tego Nolana? Edytowane 18 Września 2006 przez Bacher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 SHOEI - lekkie, ciche, bezpieczne z niewielka wada.. cena, ale w koncu kas nie kupuje sie na tydzie nlub 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 matijassPowiem Ci, że śmigając taką maszyną i za taką kasę jak Ty to "downgrade" zakładając GP1. Sam się nad nim zastanawiałem, ale jak zobaczyłem z bliska...Mam teraz starego, pożyczonego Nolana i wiem, że w zimie kupię sobie conajmniej Airoha SV55, a jeżdże narazie tylko na GSie (czasem XVS 1100).W GP1 szyba nie jest nawet dobrze spasowana do kasku (na dole po bokach nie przylega do uszczelki). Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ingrid Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 mam pytanie czy te tanie kaski typu dragon na allegro w ogóle nadają się do jazdy czy raczej nie sa bezpieczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 mam pytanie czy te tanie kaski typu dragon na allegro w ogóle nadają się do jazdy czy raczej nie sa bezpieczne ? Mówisz o firmie LAzer?http://www.motocyklmania.com/akcesoria.php?id=204wiecej nie szukalem Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ingrid Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 np takiehttp://allegro.pl/item127293801_dragon_kas...7_zl.html#photo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 np takiehttp://allegro.pl/item127293801_dragon_kas...7_zl.html#photo Ło jezusie przenajświętszy!Mniemam, że Twój motor nie jest wart nawet tysiąca złotych? I nie jedzie powyżej 100km/h?!Z całym szacunkiem, ale takiego czegoś nigdy bym nei włożył na głowę :notworthy: Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 np takiehttp://allegro.pl/item127293801_dragon_kas...7_zl.html#photo kolorowe nocniki...zakładasz kask żeby chronić głowę, czy żeby nie dostac mandatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 kolorowe nocniki...Ingrid, a może to dla dziecka? ;) Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ingrid Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) szukam od dawna kasku na allegro ,zastanawiała mnie własnie niska cena tych kasków,dlatego pytam co to za wynalazki?tak też myślałam że to jakieś badziewie.dziękuje za odpowiedź;).czy ktoś kupuje takie coś?przecież to pewna śmierć w razie wypadku? Edytowane 19 Września 2006 przez ingrid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi