Miklas Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Wlasnie odebralem z poczty wniosek o sprawdzenie kwalifikacji - 26 pkt karnych ;) Tak wiec dzis zalatwiam formalnosci i zapisuje sie na egzamin z kat A i B, poza tym dostane jeszcze skierowanie na badania psychologiczne, trzymajcie za mnie kciuki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Wspolczuje :? Przykra sprawa. Ale kciuki bede trzymal - i liczyl, ze mnie to nie spotka...Latem kumpel zaliczyl 25 pkt jednego dnia na trasie Sopot - Wroclaw z fotoradarow... Nie ma lekko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 napisz za co - najlepiej opowiedz całą przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Co tu duzo pisac. Przez rok czasu sie uzbieralo (od stycznia) a to jakies przekroczenie predkosci, a to pasy, a to nie wlaczone swiatla i sie w koncu o mnie upomnieli :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ale za samochód czy moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Wiekszosc za samochod, za moto tylko nie wlaczone swiatla (mialem slabe ladowanie i odpalalem na wylaczonych, teraz juz tego nie robie ;) ) To nie ma jednak znaczenia. Jak przekroczysz punkty musisz robic egzamin sprawdzajacy na wszystkie kategorie jakie posiadasz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 wiem wiem, byłem ciekaw jak to sie stało ze za moto punkty w trasie można dostać. przeca z przodu nie ma blach, a jak zrobią z tyłu, to nie widać kierowcy. a wszyscy mówią ze motocyklem na luzaka mozna śmigac... [ Dopisane: 15-11-2005, 14:28 ]masz kaśke w avatarze :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 masz kaśke w avatarze? Wiesz, nie mam pojecia co to jest. To jest fotka z Darlowka z tego roku. Byly wystawione zabytkowe maszyny wojskowe i cos takiego tam stalo, napewno bylo opisane, ale nie pamietam teraz :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Przez rok czasu sie uzbieralo (od stycznia) a to jakies przekroczenie predkosci' date=' a to pasy, a to nie wlaczone swiatla i sie w koncu o mnie upomnieli [/quote'] taaa, to musisz miec strasznego pecha ze tak Cie lapia za pasy i swiatla ;) . Bez przesady, trzeba sie troche postarac zeby nastukac 26. Najbardziej mnie dziwi ze wiedzac ile juz masz zbierales kolejne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie mam pojecia jak tyś to chłopie zrobił! Nigdy nie dostałem żadnego punktu, chodz nie raz mnie zatrzymali. Prawko mam juz 7 lat.... Moze ja dziecko szcześcia jestem?Jak wiedziałeś ze zblizasz sie do granicy końca to czemu nie odpuściłeś?To tylko dwa miechy do końca roku ;) Poza tym są jakies tam szkolenia, na ktorych sprzedajesz za 200 dziesięć punktów :) Ps PIRAT DROGOWY JESTEŚ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Teraz sobie uświadomiłem, że przeginając katamaranem, ryzykujesz kat. A również . oszzzzz. w mordę. Od dzisiaj jestem wzorowym kierowcą. Trzymaj się Miklas i nie myśl o tym, że prawdopodobieństwo zdania na B jest max 32/100, na A max 80/100 (dane z wczoraj z Wrocławia). Zatem p-o zdania za pierwszym razem na obie kategorie naraz wynosi...0,32*0,8 = 0,256 Mówiąc obrazowo na 1000 zdających teoretycznie za pierwszym razem na A i B jednocześnie zdaje 256 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Poza tym są jakies tam szkolenia' date=' na ktorych sprzedajesz za 200 dziesięć punktów Wink[/quote']z tego co sie orientuje to naraz najwiecej mozna chyba 5 usunac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Hmm...Nieciekawie... :) Ale wierzymy, że dasz radę...! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja chyba przy karcie motorowerowej bede musial zostac ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Masz, Stary, niewesolo :? Ale jak, juz wspomnieli rzoov i Andon, musiałes chyba przez tę końcówkę roku iść w zaparte - no chyba że Cię smerfy lubią - 26 pkt żeby uzbierać.... Przyjmując że jednorazowo za pasy i światła niech dadzą 4 - 6 pkt to w skali roku wychodzi 9 do 5 pogaduszek w radiowozie. Nie wiem jak z mandatami bo sumując to kupe kasy wisisz Państwu :? A Tobie brakło jeszcze 2 miechy.... 8O Nie powiem żebym był świętym na drodze, ale nie pamiętam żebym gadał z policajtami częściej niż 2-3 razy w roku.Siadajże z kodeksem w łapie i sie ucz ;) Nic więcej mądrego mi do głowy nie przychodzi. Trzymam kciuki!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi